Поезія...
|
|
Гомін | Дата: Воскресенье, 2007-10-07, 11:51 AM | Сообщение # 61 |
Художник
Статус: Offline
| joker, поет бляха-муха...
Things are broken up and dancе. James Douglas Morrison
|
|
| |
joker | Дата: Воскресенье, 2007-10-07, 10:27 PM | Сообщение # 62 |
Генералиссимус
| Quote (Гомін) joker, психологія людини: людина сама не баче своїх прихильників. СКРОМНЯГА!!!! не правда, є люди які за дох*я про себе хорошого думають-ГОРДІСТЬ!!! перше великий гріх, друге - вбити мало!!!
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
Гомін | Дата: Воскресенье, 2007-10-07, 10:32 PM | Сообщение # 63 |
Художник
| joker, скромняга це було звертання, а не продовження моєї філософської фрази))))
|
|
| |
joker | Дата: Воскресенье, 2007-10-07, 10:38 PM | Сообщение # 64 |
Генералиссимус
| аааа, ну то звєняйте!!!
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
Гомін | Дата: Понедельник, 2007-10-08, 9:01 PM | Сообщение # 65 |
Художник
| joker, менше кури..це зашкодить твоєму натхненню.. і твоїй музі також.. і твоєму творінню...))
|
|
| |
joker | Дата: Понедельник, 2007-10-08, 9:58 PM | Сообщение # 66 |
Генералиссимус
| Гомін, флуд!!! Добавлено (2007-10-08, 9:58 Pm) --------------------------------------------- Я вам скажу, хто ще не знає, як справжній бомбер виглядає: навушник у вухах , рюкзак на плечах, десь ходить і бродить він поночах! Забив він на все у цім білім світі, для нього не похуй тільки графіті! Мрія його дійсністю стане, коли подарує хтось ящик "МОНТАНИ"! мєнтура їбеться й кіпішує, хто ж на стінах малює??- йому ж усе це, блін, похуй!!! Врубає музон, бере він у руку 600 балон, а замість того щоб солодко спати- іде він кудись щось малювати, бо він переконаний: мистецтво - це є, це те, що він може назвати "моє"! Це-хоббі , це його стиль життя, без нього не бачить він свого буття!. А коли він приходить із гульок додому, то знов щось малює у зошиті свому. Коли ж він дрімає, то бачить у сні малюнки, що десь він лишив на стіні. І якщо ти з райтером десь гуляв, то зрозумієш, що людина ця - неформал!!!!
|
|
| |
Гомін | Дата: Среда, 2007-10-10, 8:08 PM | Сообщение # 67 |
Художник
| joker, не флуд.. говорилось про мистецтво... а віршик прікольний.. з кожним разом в тебе все краще і краще.. .. неформал...(дурік))))))))))))))))))))
|
|
| |
joker | Дата: Среда, 2007-10-10, 10:51 PM | Сообщение # 68 |
Генералиссимус
| Гомін, Гомін, Гомін, нє ну то "дурік" скоро мене вбє!!
|
|
| |
Гомін | Дата: Воскресенье, 2007-10-28, 11:13 PM | Сообщение # 69 |
Художник
| joker, joker, joker, ги))) дурік... Добавлено (2007-10-28, 11:13 Pm) --------------------------------------------- Заснувши у траві Я сльози сплутала з росою Так воз’єднались в холоді й пітьмі Страждання і любов,спотворені красою Життя у вічності прекрасне лиш тоді, Коли безсмертя не отримаєш ніколи. Я тихо плакала у росяній траві Не розуміючи у чому моє горе Ще молодість вирує, як весна, П’яніють у вині невинні А я вже все пізнала,все пройшла Віддався досвід ще малій дитині І кожен день, шукаючи нове в житті Я розумію цього неможливість Занурилась глибоко у чуття свої Відкрила людям душу і свою вразливість Забула про майбутнє,ненавиділа матеріал Шукала серце в кожній скелі Ілюзії! У відчай жде портал, Шукаєш рівного собі?-примарні ці ідеї…
|
|
| |
Bagira | Дата: Воскресенье, 2007-10-28, 11:17 PM | Сообщение # 70 |
Крикун
| да.... я аж задумалася... клас...... в 15 років такі вірщі писати... талант
мрії розбиваються об скелю реальності... і осколки влучно попадають в серце...
|
|
| |
Гомін | Дата: Воскресенье, 2007-10-28, 11:20 PM | Сообщение # 71 |
Художник
| любов це почуття високе воно є в всіх людських серцях, але не кожен з нас уміє це почуття розкрити в час, коли це справді нам потрібно чи може це все лиш обман? і люди вірять у кохання, бо більш нічого Бог не дав чи може це все промовляє те серце, що живе одне, що хоче вірити в кохання, і вірить що воно прийде? і стане вмить усе чудово, а потім знову пропаде.... отак живе те серце бідне, а спокій...хоч колись прийде?
|
|
| |
Bagira | Дата: Воскресенье, 2007-10-28, 11:22 PM | Сообщение # 72 |
Крикун
| прийде)
мрії розбиваються об скелю реальності... і осколки влучно попадають в серце...
|
|
| |
joker | Дата: Понедельник, 2007-10-29, 11:21 AM | Сообщение # 73 |
Генералиссимус
| забивай на то все, бо я тебе не підтримую на рахунок твого ставлення про кохання!!! Гомін,
|
|
| |
Гомін | Дата: Вторник, 2007-10-30, 9:40 AM | Сообщение # 74 |
Художник
| joker, а я не заставляю тебе підтримувати мене. це моя думка! Може в тебе воно є.. але для мене його нема!!!
|
|
| |
deusZ | Дата: Понедельник, 2007-11-12, 8:32 PM | Сообщение # 75 |
Admin
| А ну тоді прокоментуйте мої спроби. Вони трохи про життєву банальщину, але... мою. Я не знаю в чому справа, Чи кохать тебе чи ні. Може це лише омана, Що розквітла у душі. Маниш ти мене собою, Та кохання ще нема. Може граєш ти зі мною? Може це все жартома? Я не знаю гри цієї, Що коханням звуть. Бачу лише ясні очі, Дотик твоїх ніжних губ. Не гріють серце твої слова, І не мила ти мені. Бо кохання то є сила, Що не родиться в брехні.
“Я хочу сказать людям, что настоящая красота и любовь могут быть постигнуты только через познание самой отвратительной стороны самого себя”. Мерлин Менсон-автобиография.
|
|
| |