Що в твоєму плейлисті/плеєрі зараз?
|
|
SaInT | Дата: Воскресенье, 2008-04-20, 2:29 PM | Сообщение # 256 |
Теггер
Статус: Offline
| удачі )
Никогда не спорь с дебилом,иначе ты опустишься до его уровня,где он задавит тебя опытом.
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Воскресенье, 2008-04-20, 2:31 PM | Сообщение # 257 |
Художник
| SOAD-Cigaro!!!!!!!!!!!!!!!
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
SaInT | Дата: Воскресенье, 2008-04-20, 2:36 PM | Сообщение # 258 |
Теггер
| RS, от скажи хоть одну групу, про яку я говорив шо вона суперова, а тепер говорю що це гімно .. а ?
Никогда не спорь с дебилом,иначе ты опустишься до его уровня,где он задавит тебя опытом.
|
|
| |
RS | Дата: Воскресенье, 2008-04-20, 2:40 PM | Сообщение # 259 |
Райтер
| я скажу хоть 1 групу про яку ТИ Говорив ГІмно! і тебе то Зовсім не пре а тепер кажеш шо то слухаєш і воно в тебе в плейлисті! тут виходить шо ти або слухаєш ГІМНО або тупо Брехав тоді АБо тупо брешеш зараз!
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
SaInT | Дата: Воскресенье, 2008-04-20, 2:46 PM | Сообщение # 260 |
Теггер
| По-перше: Про цю групу я нічого погано ніколи не говорив, а по-друге: люди змінюють своє ставлення не то шо про музику, а й про інших людей ... так як в мому випадку.
|
|
| |
RS | Дата: Воскресенье, 2008-04-20, 2:51 PM | Сообщение # 261 |
Райтер
| Quote (SaInT) Про цю групу я нічого погано ніколи не говорив знову брехня! Головне шо я і ти знаєм правду! а решті можеш казати шо хочеш! так само як і то шо тебе виглали з ББ а не ти сам пішов "Громко ХлопнуФ дверю" лан ти собі тут пристосовуйся до інших людей і......... а я собі зганяю порублюсь в КС!.......... Quote (SaInT) Про цю групу я нічого погано ніколи не говорив Апяць же німагу!!!!!!!!!! жаль логів з нассі немаю........ так би сюда вигрузив докази! хоча нашо..... ти й так будеш відпиратись до останнього emo-saint@mail.ru жаль тут до останнього відпертись не вийшло! ну лАн удачі! як я вже сказав ПРИСТОСОВУЙСЯ й надалі під інших!
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
SaInT | Дата: Воскресенье, 2008-04-20, 2:57 PM | Сообщение # 262 |
Теггер
| RS, Чувак мені насрати на твою думку. Я не пристосовуюсь під інших, я шукаю людей з схожими інтерсами і однодумців. Так, я визнаю, що зробив багато помилок в минулому, але це уже не змінити. Але пишаюсь тим, що я не самозакоханий егоїстичний крітін, як де-хто.
|
|
| |
RS | Дата: Воскресенье, 2008-04-20, 4:06 PM | Сообщение # 263 |
Райтер
| самозакоханий і егоїстичний в деякій мірі погоджуюсь а за КРІТІНА будьот ШПІЦ........
|
|
| |
SaInT | Дата: Воскресенье, 2008-04-20, 6:43 PM | Сообщение # 264 |
Теггер
|
|
|
| |
Lee | Дата: Воскресенье, 2008-04-20, 10:15 PM | Сообщение # 265 |
Теггер
| The Cure - let`s go to bed!!....~_~
www.30stm-ukraine.pp.net.ua
|
|
| |
SaInT | Дата: Воскресенье, 2008-04-20, 11:03 PM | Сообщение # 266 |
Теггер
| Eyes set to kill
|
|
| |
joker | Дата: Воскресенье, 2008-04-20, 11:34 PM | Сообщение # 267 |
Генералиссимус
| ван бурен
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
Гомін | Дата: Среда, 2008-04-23, 7:49 PM | Сообщение # 268 |
Художник
| R.E.M. Black tide
Things are broken up and dancе. James Douglas Morrison
|
|
| |
RS | Дата: Среда, 2008-04-23, 10:33 PM | Сообщение # 269 |
Райтер
| інет радіо www.di.fm)
|
|
| |
RUSTone | Дата: Четверг, 2008-04-24, 9:19 PM | Сообщение # 270 |
Генералиссимус
| joker, тоже!!!!! РЕзпектос!!!!
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |