Вплив музики...
|
|
RS | Дата: Пятница, 2007-09-14, 7:48 PM | Сообщение # 61 |
Райтер
Статус: Offline
| i love the plagiators
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
R@zor | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 11:19 AM | Сообщение # 62 |
Тоєр
| Quote (ClaretViolet) Скажіть, будь ласка, чи впливає на вас якось музика: Чи є вона вашим натхненником? Чи любите ви займатися вашими справами (прибиранням, готуванням до семінарів/уроків) під музичний супровід? ІНКОЛИ
|
|
| |
TrIdAn | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 8:17 PM | Сообщение # 63 |
Нюб
| люблю вобше сидіти за компом і слухати музику, а так якшо хочу собі віддихнути то слухаю хіба музику і сижу
Ідуть два панки, один лисий другий патлатий, похуй ітак двоє пізди получать .. { НароДна МудРисть ) Якшо дають - то бери, Якшо бють - бий ти. Ти кращий, знай це, запамятай, Ныкому образити себе не давай
|
|
| |
R@zor | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 10:02 PM | Сообщение # 64 |
Тоєр
| Quote (TrIdAn) люблю вобше сидіти за компом і слухати музику, а так якшо хочу собі віддихнути то слухаю хіба музику і сижу я теж інколи так роблю
|
|
| |
ARVEN | Дата: Вторник, 2007-09-18, 9:10 PM | Сообщение # 65 |
Полковник
| проходитися містом під зливою, в вухах "Гуантанамєра - 3 літра в грязном рюкзакє" і круть
Ska this fucking world!!!
|
|
| |
Lee | Дата: Среда, 2007-11-21, 1:27 PM | Сообщение # 66 |
Теггер
| музика має дуже сильний вплив на нашу психіку, тож нею можна заспокоювати, рознервувати і т.д. і взагалі можна маніпулювати людською підсвідомістю(хіба треба знати як)
www.30stm-ukraine.pp.net.ua
|
|
| |
deusZ | Дата: Среда, 2007-11-21, 4:48 PM | Сообщение # 67 |
Admin
| Чули Люкемон, або Portishead це реально розслабляє. а по накурі, то взагалі ульот А вот тяжкий кузон під цим ділом грузить, подавляє думки. тому аборіГени з Ямайки обрали такий позитивний напрямок
“Я хочу сказать людям, что настоящая красота и любовь могут быть постигнуты только через познание самой отвратительной стороны самого себя”. Мерлин Менсон-автобиография.
|
|
| |
Sunk | Дата: Воскресенье, 2007-11-25, 2:38 PM | Сообщение # 68 |
Крикун
| реально розслабляє МИКА НЬОТОН!
DnB все порве а гопи нармальні пацани !!!
|
|
| |
eddie | Дата: Понедельник, 2007-12-03, 1:52 AM | Сообщение # 69 |
Нюб
| КАНІБАЛ КОРПСССССС РОЗЗЗЗСЛАБЛЯЄ АААААААААААААА!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
RUSTone | Дата: Вторник, 2007-12-04, 11:08 AM | Сообщение # 70 |
Генералиссимус
| Легкий транс розслабляє,тяжкий рубає!!!
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
RS | Дата: Вторник, 2008-01-15, 10:04 AM | Сообщение # 71 |
Райтер
| а мене пре РОК я довго пручався і не дозволяв собі цього визнати, він мені дуже допомагає "творити дива", тобто не дива але те що я б без музики точно не зробив............... я слухаю рок але я не якийсь там вуличний панк я просто слухаю рок коли "він мені треба"
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Вторник, 2008-01-15, 7:12 PM | Сообщение # 72 |
Художник
| а я думаю,що музика реально впливае на людину,наприклад як на мене....менi коли погано i я вiдчуваю себе вбитим,я слухаю свою улюблену пiсню "Быть сильнее" групи 1,5 кг отличного пюре i в мене так пiднiмаеться настрiй,я знову вiрю в себе,в своi сили,роблю висновки,iду далi i не парюсь RS, що ти розумiеш пiд "вуличний панк"?
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
RS | Дата: Вторник, 2008-01-15, 9:14 PM | Сообщение # 73 |
Райтер
| немита люда яка взагаліто нічим крім обраного стилю музики не відрізняється від гопа, людина яка зла на всіх і на все, це людина яка старається виділитись в суспільстві дуже тупими, нікому не потрібними речами (довге волосся незалежно від того чи подобається це їй чи ні, замурзаність, поведінка ледь як не в бомжа, забивання на себе і ше цілий букет сопутствующих речей), вуличними панками як і гопами стають ПТушнікі яких з тих жеж ПТУ ледь не виганяють, це тупі люди які вважають весь світ не справедливим, люди які ніде не бачать добра і світла, люди які не мають гідності(сам особисто ставав свідком таких речей що не кожен ГОПАРЬ опустився б до такого рівня)..... кароч я можу так ше писати і писати! причому на кожен факт шо я тут назвав я маю докази які сам бачив......... ПОВІРТЕ ДЛЯ ТОГО ЩОБ СЛУХАТИ РОК НЕ ОБОВЯЗКОВО ХОДИТИ В ШИПАХ, ШПИЛЬКАХ, ШКІРІ У ВСЬОМУ ЧОРНОМУ І ТАК ДАЛІ............... задумайтесь над цим.
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Среда, 2008-01-16, 0:41 AM | Сообщение # 74 |
Художник
| RS, можемо це обсудити,якщо хочеш я тобi напишу в ПМ своб думку про це
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
RS | Дата: Среда, 2008-01-16, 12:57 PM | Сообщение # 75 |
Райтер
| окі пиши...... але мене нічого не переконає...... щоб не митись і як це "САМОВИРАЖАТИСЬ" дибільнячними речами............ ВСЕ ЩО Я ТУТ НАПИСАВ це моє ІМХО! може є якісь хм люди які від цього пруться але це 100% не я
|
|
| |