як ви відноситеся до життя?
|
|
Гомін | Дата: Среда, 2007-10-31, 11:04 PM | Сообщение # 106 |
Художник
Статус: Offline
| Вероніки вже нема.. Але зараз фільм знімають як вона працює в ФБР.. Мені моя сестра двоюрідна сказала.. А Вона в в цьому розберається...
Things are broken up and dancе. James Douglas Morrison
|
|
| |
natkanetka | Дата: Среда, 2007-10-31, 11:36 PM | Сообщение # 107 |
Райтер
| Гомін, прікольно. я цього вересня не могла дивитися. не встигала(((
***CHLOE*** I'm just a kid =)
|
|
| |
Гомін | Дата: Четверг, 2007-11-01, 4:12 PM | Сообщение # 108 |
Художник
| natkanetka, а зря.. серії були прикольні.. іноді я напочатки не встигала бо по 8 уроків сиділа... прикольне... Вероніка як завжди в своєму репертуарі..)
Сообщение отредактировал Гомін - Четверг, 2007-11-01, 4:14 PM |
|
| |
natkanetka | Дата: Воскресенье, 2007-11-04, 0:40 AM | Сообщение # 109 |
Райтер
| Гомін, да, то, на відміну від звичайних серіалів(особливо російських), реально цікаве)))
|
|
| |
FIgGy | Дата: Воскресенье, 2007-11-04, 1:17 AM | Сообщение # 110 |
Полковник
| ненавижу кадетів і всьо таке!!! я відношусь до життя гарно))) бо треба жити)))я думаю шо то і так загально зрозуміло,тому шо я думаю ніхто ше не хоче вмирати
бууее
|
|
| |
Гомін | Дата: Воскресенье, 2007-11-04, 3:13 PM | Сообщение # 111 |
Художник
| natkanetka, є тільки два серіали які я дивлюсь..Це Вероніка Марс і Темний Оракул... все.. більше для мене телевізор не існує...
|
|
| |
Rumata | Дата: Воскресенье, 2007-11-04, 5:28 PM | Сообщение # 112 |
Нюб
| Дивився "Кадетів" - воно мені нагадувало моє "непросте " дитинство набридло, хоч і ідеалізовано недавно передивився "Kyle XY" два сезони - сподобалось. ДО життя відношусь опосередковано - то я його маю, частіше воно мене Намагаюсь бути щасливим!!!
|
|
| |
RS | Дата: Воскресенье, 2007-11-04, 8:46 PM | Сообщение # 113 |
Райтер
| Rumata, а скільки вам рочків якщо не серет?!Quote (Rumata) воно мені нагадувало моє "непросте " дитинство якийсь ти розважливий, дорослий!=)
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
Сообщение отредактировал RS - Воскресенье, 2007-11-04, 8:47 PM |
|
| |
Rumata | Дата: Вторник, 2007-11-06, 6:44 PM | Сообщение # 114 |
Нюб
| Стільки не живуть Я чого тут - певні думки ваші мені подобались, та і брак спілкування... Ну і звичайно картини, інакше я б і не звернув уваги Ще мабудь приемно, що це все реальні люди які десь тут ходять повз непомічаючи одне одного... Єдине шкода, що "Город" знищили ... а життя все одно продовжується і це - добре. Як завжди "Отряд не заметил потери бойца..." Чому життя завжди однакове? Все те саме тільки рівень складності інший.
|
|
| |
RS | Дата: Вторник, 2007-11-06, 7:40 PM | Сообщение # 115 |
Райтер
| та це все фігня... головне не ставитись надто серйозно до всього! ось мені сьогодні 2 догани дали.... і нічого там ногті не гризу не йду десь там з горя(доя мене це не горе) напитись.... я просто пішов і взяв собі відстрочку догани на тижндень повиправляю все і все буде куль..... це так був ліричний відступ..... суть не напрягайтесь друзі попросту є багато речей цікавіших які це потребують! =))))))))
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
joker | Дата: Вторник, 2007-11-06, 11:02 PM | Сообщение # 116 |
Генералиссимус
|
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
natkanetka | Дата: Среда, 2007-11-07, 0:01 AM | Сообщение # 117 |
Райтер
| RS, а за шо догана? Добавлено (2007-11-07, 0:01 Am) --------------------------------------------- альо, адміни, чи хто там за то відповідає, чо я вже не генераліссімус? де мій законно заслужений титул?
|
|
| |
RS | Дата: Среда, 2007-11-07, 0:17 AM | Сообщение # 118 |
Райтер
| Догана..... це така штука якщо їх получити дві то виганяють..... в гімназії таке тож дають! я коли там вчився то ми своєю компанією 2 догани мутнули..... чого її не вигнали? бо викладачам треба 3 догани!
|
|
| |
Rumata | Дата: Понедельник, 2007-11-12, 6:38 PM | Сообщение # 119 |
Нюб
| А я і не напружуюсь, я так отримую задоволення! А цікавіші речі - це що саме?
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2007-11-12, 9:38 PM | Сообщение # 120 |
Райтер
| Для кожного вони різні.... і кожен їх для себе визначає сам..... я б навів свої приклади... але для мене це надто особисте!!!!
|
|
| |