Поезія...
|
|
Hardyguardy | Дата: Пятница, 2008-04-18, 5:47 PM | Сообщение # 211 |
Художник
Статус: Offline
| Короче,народ!!Велика херня!! Дiлк написав новий вiрш))))))) На полюваннi! Хтось вважае що це лайно,- Нищити майно народне, А для когось це мистецтво, Для нього це,мабуть,багатство. До ремесла серйозно ставиться, Не бавиться. А е такi,що цiм живуть. По течii вони пливуть. Природженi вони творити, I потяг iх не зупинити. Нi кулi,нi високi паркани Наривна мета,до якоi треба йти. Коли малюють-наче на конi! Iм похер всьо,неначе в снi. А е такi,де вандалiзм мета Хулкари-будь яка цiна. Хочуть стати кимось як героi. Захоплення душi,як мрii моi. А пiшохiд не знае Як в райтера в кровi адреналiн рубае. Куда вiн може привести, Зарити в землю чи до неба пiднести. Як сiамськi близнюки До стiни ми приросли. Десь з Америки прийшло,пришкандибало. Докотилося до нас i запалало. I ми у справу закохались! Переробили стиль i не зазнались. Тепер ми ходим,прикрашаем, Розмальовуем буднi;знаем, Що ви нас зневажаете! Називаете злочинцями! I обсираете! 4 LEZO Кароче,райтерам присвячцеться ! FEROS RUST ADIK RK NEO XAM SWEET DEUS PURE VOLODAR AND VETALЬ KENO SIGN SINE
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
RUSTone | Дата: Пятница, 2008-04-18, 6:45 PM | Сообщение # 212 |
Генералиссимус
| респектос!!!!!!!
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
RS | Дата: Пятница, 2008-04-18, 8:48 PM | Сообщение # 213 |
Райтер
| Крутий віршик..........і читається кльово і суть кльово розкрита!
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
Lee | Дата: Суббота, 2008-04-19, 2:46 PM | Сообщение # 214 |
Теггер
| єй!!.....суперово!
www.30stm-ukraine.pp.net.ua
|
|
| |
SaInT | Дата: Четверг, 2008-04-24, 0:44 AM | Сообщение # 215 |
Теггер
| Коли малий та ще й дурний Тобі усе одно! Коли підріс й не бачиш виходу, То вискочи в вікно! Заїш таблеток штук так сто, Розбий своє єбло... Візьми до рук ножа і вилку і виріжи собі, Спочатку серце, потім нирки, а на кінець мозги! Тепер ти повний долбойоб, Радій життю чувак! Ти жив так тупо і галімо, а можна було так...
Никогда не спорь с дебилом,иначе ты опустишься до его уровня,где он задавит тебя опытом.
Сообщение отредактировал SaInT - Четверг, 2008-04-24, 0:45 AM |
|
| |
FIgGy | Дата: Четверг, 2008-04-24, 6:16 PM | Сообщение # 216 |
Полковник
| Lee, але в тебе кльова ава!!!!
бууее
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Четверг, 2008-04-24, 6:45 PM | Сообщение # 217 |
Художник
| SaInT,
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
RUSTone | Дата: Четверг, 2008-04-24, 9:21 PM | Сообщение # 218 |
Генералиссимус
| SaInT, тупо жесть....
|
|
| |
SaInT | Дата: Пятница, 2008-04-25, 0:30 AM | Сообщение # 219 |
Теггер
| RUSTone, не спорю.... Добавлено (2008-04-25, 0:30 Am) --------------------------------------------- Я більше не вірю людям І винна у цьому не ТИ, Можеш мені не вірити, Я обкурився трави... Я більше не сплю ночами І винен у цьому ВІН, Все те шо я наробив, Бутилка вина і Джин! Я більше не хочу вчитися І винен у цьому лиш Я, Я був зовсім іншим, А ти була мрія моя... Я більше не хочу думати Про срані людські почуття, Якщо про них думати, То буде боліти башка! Я більше не можу не плакати, А сльози такі гіркі, Коли починають литися, То ллються як дві струї! Я більше не хочу писати Тупі депресивні вірші, Якщо я їх пишу, То в мене болить на душі...
Никогда не спорь с дебилом,иначе ты опустишься до его уровня,где он задавит тебя опытом.
|
|
| |
RUSTone | Дата: Суббота, 2008-04-26, 2:16 PM | Сообщение # 220 |
Генералиссимус
| Початок весни в мене.... Розсипані зірки на небі уже, Дивлюсь я на небо і бачу тебе, Дивлюсь я У небо нічне, І поринаю в безодню очей, Ті очі бездонні,блакитні, для мене найкращі у світі... Сижу в тишині я і мрію, В думках пишу свою історію, Історію,про те, Яке буде майбутнє, Без тебе здається не буде його взагалі! Якби ви могли помогти чимось мені... Я не знаю ,що зі мною, До сих пір я живу тільки тобою, я до сих пір не втрачаю надії, Підскажіть,може це просто мрії... Але чекати я зможу, Хоч ніхто,мені не поможе... Не знаю,може я параноїк, Чи запрограмований андроїд? Всі кажуть,що треба забути, Та я не хочу цього,нехочу цього я чути, Розслабитись-так!Але не змінитись, Кінець-кінців,схаменутись... Та це не так, все якось не так... Це з вище знак, Легкий вітер спогадів навіває, Це що ви кажете,це все неправильно, Такі спогади не забувають... Надворі давно вже весна, Все цвіте,пташки співають, Природа навколо оживає, та не відчуваю цього я, Така моя історія.... На серці досих пір зима...
|
|
| |
RUSTone | Дата: Четверг, 2008-05-08, 2:09 AM | Сообщение # 221 |
Генералиссимус
| Заберу тебе назад... Just remember who you are, Deep inside, You are ready to discover, All emotions leave behind, I`m looking for one good sign, Please,think in clear mind, Have I done than something wrong, I just want to take you HOME!!! When you feel that lost your way, And it`s nothing left to say, I just wanna you to know, I love you, all over the world, I`ll come to take you HOME... ...4 u from me...
|
|
| |
joker | Дата: Четверг, 2008-05-08, 11:09 AM | Сообщение # 222 |
Генералиссимус
| дааа...
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
Xanjka | Дата: Пятница, 2008-05-23, 7:20 PM | Сообщение # 223 |
Тоєр
| Hardyguardy, цей віршик Віталік писав?
I Hate Everything About You........
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Пятница, 2008-05-23, 7:27 PM | Сообщение # 224 |
Художник
| Xanjka, уяви собi
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
Xanjka | Дата: Суббота, 2008-05-24, 0:28 AM | Сообщение # 225 |
Тоєр
| Hardyguardy, ппц тут вже питатись не можна..задаж питання тобы зразу хамлять куль!
I Hate Everything About You........
|
|
| |