Поезія...
|
|
FIgGy | Дата: Суббота, 2008-05-24, 2:03 AM | Сообщение # 226 |
Полковник
Статус: Offline
| Ненависний віршик Made by Фіджи Якщо тобі шось не подобалось в мені – Залий собі воду у свої легені, Або, якшо хоч, з*їш отруйні пельмені. І очі, і шкіра стануть синьо-зелені! Тоді порадію я дуже за тебе, Такий кльовий кайф забезпечу для себе. І твої страждання буду спостерігати, І в голову твою гострий ножик кидати, Хоч можу його тобі в писок запхати!!! Вже може не будеш мені набридати. Ховайся у ліжко, тобі пора спати! мені подоба, а вам?
бууее
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Суббота, 2008-05-24, 4:14 AM | Сообщение # 227 |
Художник
| Xanjka,там всьо написано.кому треба,той пойме.свiй образливий тон залиш для когось iншого всьо,забули.новий вiрш Вони тодi були молодими, Ходили по свiту й нiхто не цiкавився ними. Не думали про завтра, Жили сьогоднi. Вони не були крутi i не були моднi. Не любили випендрюватись i хизуватись, Собою в дзеркало самозакоханно милуватись. Вони багато страждали, Багато вiддавали, Вони навiть кохали, А iх кидали... Вони йшли на дно, Потiм знову вставали Всiм було все одно... Iх,закували!Вони рвали кандали!! Боролись!!!За себе i за життя Хоч не було за що боротись.Iх життя-це смiття.... Але боролись....як кит у сiтi трiпiтались Кричали,плакали...АЛЕ НЕ ЗДАВАЛИСЬ!!!!!!! Пройшли роки.I вони щасливi Вони працьовитi,вони не лiнивi. Вони добились свого i вони все мають. Вони пройшли через це i не страждають.... Якщо ти хочеш усi поразки здолати....пам'ятай... "Грай,навiть якщо боiшся програти!!!" Присвячую всiм своiм друзям,АФО,ТАС i ХАМУ.
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
FIgGy | Дата: Суббота, 2008-05-24, 5:55 PM | Сообщение # 228 |
Полковник
| йуй)))який вершик)))
бууее
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Суббота, 2008-05-24, 7:23 PM | Сообщение # 229 |
Художник
| вау.як приемно.
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
RUSTone | Дата: Вторник, 2008-05-27, 5:22 AM | Сообщение # 230 |
Генералиссимус
| Hardyguardy, philosophy!!!
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Среда, 2008-05-28, 0:36 AM | Сообщение # 231 |
Художник
| RUSTone, це про нас.майже про нас
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
RS | Дата: Среда, 2008-05-28, 12:52 PM | Сообщение # 232 |
Райтер
| Quote (FIgGy) Кричали,плакали...АЛЕ НЕ ЗДАВАЛИСЬ!!!!!!! ОТО сама жесть ВІРША
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Среда, 2008-05-28, 4:24 PM | Сообщение # 233 |
Художник
| RS, дякую
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
RUSTone | Дата: Пятница, 2008-05-30, 2:48 PM | Сообщение # 234 |
Генералиссимус
| Hardyguardy,Про наші ситуації життєві...я всьо поняв
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Пятница, 2008-05-30, 2:54 PM | Сообщение # 235 |
Художник
| RUSTone, молодець!!! applause
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
RUSTone | Дата: Суббота, 2008-06-07, 12:18 PM | Сообщение # 236 |
Генералиссимус
| Ти оптимістка, а я ні... Ти пофігістка, а я ні... Ти комунікабельна, а я ні... Тобі жити легше, ніж мені... твої думки веселі, а мої сумні... Ти смієшся, а я ні... До свободи рвешся, а я ні... Ми,здається разом, і водночас ні... Ми далеко, одночасно й ні, Ми одним однакові, ми помішані, Ти на мні, я на тобі... Ти потрібна мені, я потрібен тобі... Ми і різні, і однакові, В одне-одного, ми закохані...
|
|
| |
R@zor | Дата: Среда, 2008-06-11, 1:05 AM | Сообщение # 237 |
Тоєр
| Quote (Hardyguardy) Вони тодi були молодими,Ходили по свiту й нiхто не цiкавився ними.Не думали про завтра,Жили сьогоднi.Вони не були крутi i не були моднi.Не любили випендрюватись i хизуватись,Собою в дзеркало самозакоханно милуватись.Вони багато страждали,Багато вiддавали,Вони навiть кохали,А iх кидали...Вони йшли на дно,Потiм знову вставалиВсiм було все одно...Iх,закували!Вони рвали кандали!!Боролись!!!За себе i за життяХоч не було за що боротись.Iх життя-це смiття....Але боролись....як кит у сiтi трiпiталисьКричали,плакали...АЛЕ НЕ ЗДАВАЛИСЬ!!!!!!!Пройшли роки.I вони щасливiВони працьовитi,вони не лiнивi.Вони добились свого i вони все мають.Вони пройшли через це i не страждають.... Якщо ти хочеш усi поразки здолати....пам'ятай..."Грай,навiть якщо боiшся програти!!!" СУПЕР!!!
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Среда, 2008-06-11, 6:46 PM | Сообщение # 238 |
Художник
| R@zor, дякую Дiлк написав новий вiрш.Я знову охерiв. Xanjka, Дiлк-це Вiталiк. щоб не було зайвих розмов i образ. Панелi. Вiн жив,бомбив,стрибав i знав, Життя прекрасне,вiн не гнав. I друзiв вiн багато мав. За ними всiми вiрно дбав. I мав кохання переш i останне,- Могутне!наче масове повстання. У ньому вiн не мав розчарування, Аж до кiнця життя - таке кохання! Серед темноi ночi,у темному Львовi, Вокзальна,тиша,анудреналiн у кровi. Вiвчарка справа,а вiн сам у полi, Бiжить по колii,обривок долi. Куля злiва бiля вуха пролiтае. Вiн направо-електричка минае... Заслiпило очi свiтло,щось збивае... Лежить на колii i помирае...
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
RUSTone | Дата: Среда, 2008-06-11, 8:24 PM | Сообщение # 239 |
Генералиссимус
| Hardyguardy, Заради панелі і вмерти не жалко...
|
|
| |
R@zor | Дата: Среда, 2008-06-11, 10:38 PM | Сообщение # 240 |
Тоєр
| А шо таке панель?
|
|
| |