спорт,захоплення...
|
|
RS | Дата: Воскресенье, 2007-09-16, 11:57 PM | Сообщение # 61 |
Райтер
Статус: Offline
| доречі славік давай колись пошвиряєм в кільце я тож літом трохи кидав...... не знаю до велетніві за ростом і за рівнем я дуже дуже відстаю але покидати по пасувати зможу
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
joker | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 0:00 AM | Сообщение # 62 |
Генералиссимус
| RS, ок!!!
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 0:02 AM | Сообщение # 63 |
Райтер
| joker, а ти мяч маєш бо я маю старенький і підспущений!!! коли десь зможемо ?
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
joker | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 0:03 AM | Сообщение # 64 |
Генералиссимус
| THE_END, якшо закинута будівля то то вже не бомбінг а легал для мене!!! але крута ідейка!!! просто я уже не так часто неформалами гуляю, я хіба прихожу якшо по дорозі чи ше шось!!!
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
THE_END | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 0:05 AM | Сообщение # 65 |
Тоєр
| Легал-бомбінг--мені то так само як тобі-- твіст-флай ...Нє кльово було б!!!!!!!!!!! і атмосфера б там була крута!!!!!!!
Real Hip-Hop music is not just a music.......... J.B. - R.I.P.
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 0:08 AM | Сообщение # 66 |
Райтер
| гг а в дощ ??? і плити і лінолеум плюс там сто пудово то загадять як би там хто не прибирав....
|
|
| |
THE_END | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 0:11 AM | Сообщение # 67 |
Тоєр
| я не кажу конкретно біля рандеву!!! Плити---нашо!?!?!? якшо там кажись така--керамічна плитка....... а якшо б навіть там норм прибрати, там кажись є паркан---норм розмалювати--то думаю багато б хто вагався туда сміття викинути---накрайняк в нас мер---чувак напріколі - він хотів міліцію на веліки садити і парковки всюди для велів робити---такшо якшоб шо то мона і до нього звернутись--хотя ідейка безумна і малообндійлива!!!!!!!!
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 0:13 AM | Сообщение # 68 |
Райтер
| хотя ідейка безумна і малообндійлива!!!!!!!!
|
|
| |
THE_END | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 0:16 AM | Сообщение # 69 |
Тоєр
| ля-ля-ля ®
|
|
| |
joker | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 0:18 AM | Сообщение # 70 |
Генералиссимус
| RS, RS, все маю, й у жовтні зал у ДЮСШ відремонтують, то можна булоб побігати, але кажу наперед я збірник області за 1991 рік!!!
|
|
| |
ONEK | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 1:15 AM | Сообщение # 71 |
Тоєр
| фото моє!!! ріст 190 вага 78 кг прижок дето 60-65см!!!(хочу дотянути до 1метра)!!!займаюсь я так чисто для себе!! слеми це мої мрії!!!
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 1:35 AM | Сообщение # 72 |
Райтер
| ONEK, в мене максимум 180 думаєш можна про якісь слеми мріяти ? joker, буду мати на увазі.... може чогось ще й навчусь від тебе !!!
|
|
| |
ONEK | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 2:01 AM | Сообщение # 73 |
Тоєр
| Quote (ONEK) в мене максимум 180 думаєш можна про якісь слеми мріяти ? ха чуваааааааак!!! я навласні очі бачив як пацани дето мені по плече зверху двома рукаим били!!!бачив пацана одного він 175 см і мєльніцу робить!!! правда для прижка треба пахати і пахати!! то необмежується одним тільи баскетболом!!!
|
|
| |
ONEK | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 6:52 PM | Сообщение # 74 |
Тоєр
| вот!
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2007-09-17, 6:56 PM | Сообщение # 75 |
Райтер
| від них тож залежить ??? є якісь кроси які в цьому допомагаюсь ????
|
|
| |