ЗДАРОВ'я
|
|
RS | Дата: Четверг, 2008-02-21, 7:13 PM | Сообщение # 1 |
Райтер
Статус: Offline
| Хто як підтримує себе у формі? і Взагалі як вважаєте чи потрібно це? чи це так другорядне?!
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
ronya | Дата: Четверг, 2008-02-21, 8:49 PM | Сообщение # 2 |
Нюб
| Мені тоже цікво:) бо я сам нічого непідтримую, сижу собі дома цілими днями за компом і онлайн іграми
ronya
|
|
| |
natkanetka | Дата: Четверг, 2008-02-21, 9:43 PM | Сообщение # 3 |
Райтер
| я теж майже(не знаю чи можна назвати то шо я не їм м'яса підтриманням форми) не підтримую. для мене це не так важливо.
***CHLOE*** I'm just a kid =)
|
|
| |
RS | Дата: Пятница, 2008-02-22, 2:02 AM | Сообщение # 4 |
Райтер
| я в дома зранку зарядочку і душ то 100% обовязково........ а так то стараюсь весь час бути в русі і поменше сидіти))) кароч колись розкажу.....
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
joker | Дата: Пятница, 2008-02-22, 11:10 AM | Сообщение # 5 |
Генералиссимус
| RS, баскетбол і багато бігаю....
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
RS | Дата: Пятница, 2008-02-22, 2:01 PM | Сообщение # 6 |
Райтер
| я тільки у норм погодку тож тут в свому районі маю таку собі КУМПАНІЮ, то ми собі ганяєм СТРІТ))) а так то брейк, велік.... + вдома спец вправи з гантеЛЬКАМИ))))))
|
|
| |
joker | Дата: Суббота, 2008-02-23, 4:29 PM | Сообщение # 7 |
Генералиссимус
| СПЕЦВПРАВИ З ДІВЧАТАМИ!)
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
@krobatiK | Дата: Суббота, 2008-03-08, 11:58 PM | Сообщение # 8 |
Нюб
| Акробатика і Паркур! мені того хватає Добавлено (2008-03-08, 11:58 Pm) --------------------------------------------- саме ліпше це бігати рано! і робити зарядку,робити хоч якесь навантаження на тіло!
WWW.ARESSS.UCOZ.RU заходим швидко!!!
|
|
| |
Серый | Дата: Понедельник, 2008-03-10, 7:05 PM | Сообщение # 9 |
Нюб
| Bihannja abo BAsket , kolu jak , jak maju 4as ... a tak kowen den ´Wosse ,( velosport) .... ny togo xvataje , bo y mene we wkola , dai 4asy nema bahato!
|
|
| |
Гомін | Дата: Среда, 2008-03-19, 8:57 PM | Сообщение # 10 |
Художник
| Шо тут тільки хлопці такі молодці???!!! я буду вийнятком... я бігаю зранку по вихідним і на канікулах.. бо мені встати це дуже важко, поки не вмиюся холодною водою і не зроблю зарядочку.. МЯСА НЕ ЇМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я вегетаріанка!!!!Займаюсь спортивними танцями....електрик, хіп-хоп... НЕ КУрю, не пью і сз кем попало не ... ***... а ще я люблю посміхатися))) незважаючи на мій стиль життя і всяки негаразди... А кожна щира посмішка додає мені хвилину життя, а може годину, а ще люблю гуляти на свіжому повітрі... особливо восени... а ще... ну то мене пан Дмітрієв присадив, тіпа шось йоги, але то таке... я майже тим не займаюсь... А саме головне, шо я вмію любити і люблю....
Things are broken up and dancе. James Douglas Morrison
|
|
| |
RUSTone | Дата: Среда, 2008-04-09, 7:58 PM | Сообщение # 11 |
Генералиссимус
| To всьо туфта!!!я п ю пиво,деколи водку,курю траву,і таке всяке...Але то було вчора а сьодні я то кинув всьо,і буду бігати...бо дихалка сідає...недавно тікав від мусарів то біг,чуть не здох...
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
natkanetka | Дата: Среда, 2008-04-09, 8:53 PM | Сообщение # 12 |
Райтер
| Quote (Гомін) НЕ КУрю, не пью і сз кем попало не ... ***... а ще я люблю посміхатися))) Quote (Гомін) МЯСА НЕ ЇМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я вегетаріанка!!! ги, так як я)))
|
|
| |
sara | Дата: Среда, 2008-04-09, 9:01 PM | Сообщение # 13 |
Крикун
| natkanetka, Da ne rozymijy jak mo*na ne jistu mjasa...
Сообщение отредактировал sara - Среда, 2008-04-09, 9:02 PM |
|
| |
natkanetka | Дата: Среда, 2008-04-09, 9:35 PM | Сообщение # 14 |
Райтер
| sara, тваринок шкода... от і не їм... і входжу до організації Defenders of Wildlife. то м'ясо - насправді тваринка. ти колись бачила очі тваринки, коли її хочуть зарізати заради тупих людських потреб? аж плакати хочеться
|
|
| |
RUSTone | Дата: Среда, 2008-04-09, 9:37 PM | Сообщение # 15 |
Генералиссимус
| Quote (sara) natkanetka, Da ne rozymijy jak mo*na ne jistu mjasa... Quote (sara) natkanetka, Da ne rozymijy jak mo*na ne jistu mjasa... vnatyri
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |