Четверг, 2025-01-23, 9:12 PM
SITE LOGO
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Хто знає хто такі ГОПИ ! ???
deusZДата: Вторник, 2007-07-24, 9:43 PM | Сообщение # 16
Admin
Статус: Offline
ClaretViolet, підтримкю Раста. дівчата сьогодення то вже не ті скромні кралі минулого століття. Деколи побачити їхнє поводження, почути спікінг - того вже хватає. А як вони викабелюються одна перед одною. Я в шоці. Найчастіші ці випадки з гопихами, гопесами і примітивними гопками. Шо найгірше шо це можна побачити і в нефорскій тусі. АТСТОЙ!!! аж стидно за них...

“Я хочу сказать людям, что настоящая красота и любовь могут быть постигнуты только через познание самой отвратительной стороны самого себя”. Мерлин Менсон-автобиография.

ClaretVioletДата: Среда, 2007-07-25, 11:34 AM | Сообщение # 17
Генерал-майор
deusZ, а це вже копіювання вас, хлопців. звісно, що дівчатка можуть копіювати хлопчиків. дівчатка можуть носити штани, а хлопчики спідниці - ні(за винятком шотланців). та я не про те. повір, те що витворяють дівчата тут, в Україні, ще порівняно квіточки з тим, що я бачила там, в Европі... тільки одне, вони там собі не дозволяють себе принижувати, як в нас. а потім жаліються, що до них погано відносться, як до, перепрошую, худоби. самі себе так низько поставили(це стосується до українського жіноцтва взагалі). треба вміти віддавати, треба вімти й брати. такий собі взаємообмін... щодо гопих, то взагалі окрема тема. з такими я часто воювала ще в школі, але зараз дала собі спокій... треба бути конкретно звихнутою холеричкою, аби їм щось доказувати. їхні гопи для них "автарітєти". НК...

Не сумуй, що тебе не знають люди.
Сумуй, що ти не знаєш людей - Конфуцій

™†xXx†™Дата: Среда, 2007-07-25, 2:28 PM | Сообщение # 18
Тоєр
deusZ, ЛОХ то той якому можна продати наприклад телефон дорожче , його можна розвести на гроші чм на ше шось. Я небуду ван тут кожне слово обяснювати !

Добавлено (2007-07-25, 2:14 Pm)
---------------------------------------------
RUSTone, то не є гоп-стоп то вже називається безпредел ! ти думаєш до мене так нечіплялись ? тепер вже нечіпляються , коли я їх знайшов , а тут зовсім інше діло тут позаочі говорять всякій бред виписують , напиши про кого і фотку встав в необсирай всіх !
Чи ви по поняттям неживете ? мені ваший друг тобо тоже нефор , файним пацан я з ним говорю на любу теме він мій старий друг , каже шо тут таке жисаме ПОНЯТТЯ , сігарєту останню недається , прикурить перше всім потім собі.
ВОТ бачиш сам а ви ше шось про нас які в нас поняття такі як у всіх , тільки ми серьозніше до того ставимся.

Добавлено (2007-07-25, 2:28 Pm)
ClaretViolet, я просто вшоці шо ти тут написала ! , я таке бачив неспорю , але кожен має інший характер ,інше ставлення до дівчини ! сємкі купити то вже ти шось переплутал , може сходити в ресторан чи в бар на каву наприклад , сахістити то ясно ! небудеш стояти коли до твоєї дівчини лізуть ? ставлення джентельменом ГОПИ вміють ане прикидаються. Вот я зарас дівчини немаю чому ? є гарні ! але розому як в мого кота , і то він розумніший , може є якісь паро розумних неспорю , но більшість вони сидять незнають шо тобі сказати , і теми в них якісь тупорилі , мені не перші такі попадаються.

----------------
----(\___/)-----
----(=' .'=)-----
--E[:]||||[:]3--
---(*)__(*)----
-----------------

ClaretVioletДата: Среда, 2007-07-25, 4:24 PM | Сообщение # 19
Генерал-майор
™†xXx†™,
є гарні ! але розому як в мого кота , і то він розумніший , може є якісь паро розумних неспорю , но більшість вони сидять незнають шо тобі сказати , і теми в них якісь тупорилі , мені не перші такі попадаються.

хм.. ти мене копыюэш. в мене вдома э теж кіт;))) в принципі, я такої ж думки про гопів, так як ви, гопи, про дівчат.
з.і. а вам слабо відвезти дівчину, наприклад в Будапешт, або, принаймні, влаштувати круїз замками Закарпаття? рамантіка...

RUSToneДата: Среда, 2007-07-25, 7:38 PM | Сообщение # 20
Генералиссимус
Quote (ClaretViolet)
принаймні, влаштувати круїз замками Закарпаття

ClaretViolet, Принаймні?????????в тебе напевно там пацанчік старший...має гроші заробляє і таке всяке таке...а якшо я не маю таких грошей?Та мав би я кошти я її хоть в космос на екскурсію відправив...!то шо?Романтіка може бути усюди,її треба вміти знайти та побачити...

™†xXx†™, ну я не нєфор взагалі-то...але хіба прикурювати або ще щось в цьому роді,хіба то поняття...то так би мовити "молодіжні правила етикету" чи шо...Я вже казав шо серед вас є багато нормальних пацанів...але більшість козли...ну в крайньому випадку в мому житті попадалось більше козлів чим нормальних...а ти завжди злишся та обіжаєшся...Суспільна думка формується саме з більшості...розумієш про шо я?

Життя це цвинтар надій та ілюзій...
Rustone

RSДата: Четверг, 2007-07-26, 1:40 AM | Сообщение # 21
Райтер
Романтіка може бути усюди,її треба вміти знайти та побачити... !!!
повністю згідний треба мати фантазію в тій справі... романтика вона взагалі серед нас погляньте тільки на небо на місяць це вже така неймовірна краса... є лише одна проблема для мене я люблю її спогляди десь в тиші подалі від всяких пяних криків, реву машин та ін...

™†xXx†™, знаєш у мене теж багато друзів та знайомих серед гопів, ну друг гоп був лише один і я його можна сказати ""перевиховав", я лише допоміг йому трішки, найціннішою винагородою для мене було те що я порівняв його випуский альбом за 9 і за 11 клас то дві зовсім інші людини. і взагалі він багатьом став подобатись не гопом. тепер наведи мені ти переваги бути гопом ??? якщо ж ти звісно вважаєш себе гопом.
ти б теж став неформалом але ти боїшся думки своїх друзів!!! якщо вони твої тру друзі то повинні були б тебе зрозуміти. стати нефором не означає вдягати "бєрци", обвішатися цепями перемалювати волосся в чорне чи зробити собі ірокеза. ти залишаєшся тим ким ти є і надалі дружиш зі своїми друзями гопи вони чи ні, вдягаєшся як тобі подобається ( ну звісно без фанатизму тобто зі смаком), слухаєш музику та яка тобі сподобається (можу поспорити що ти не пробував доброї половини стилів музики, а як відомо не покуштувавши пирога не можна дізнатись чи він солодкий).спробуй основна вішка в тому щоб бути нефором не робити нікому ніц поганого якщо той не зробив чогось поганого тобі першим (для мене помста це святе smile ) і жити в своє задоволення ну і звісно не залежати від думки інших. ну я думаю що суть ти зрозумів!!!!!!

ClaretViolet, знаєш мене теж бісить неповага до дівчат, але таке буває не лише серед гопів sad скажу тобі як мен дівчата як не знають собі ціни швидко втрачають зацікавленість у хлопців. наприклад коли дівчина домагається хлопця вона в його очах одразу ж падає, і такий "альянс" довго не триватиме. Мужське ЕГО коли мен сам познайомиться з якось дівчиною яка теж знає собі ціну і докладе зусиль щоб втримати її і відбити охоту "ходить на лефо" тоді він сам в своїх очах піднімається. такщо в нас не тільки дівчата не мають собі ціни......

-Never Surrender

-hUmans can everythink

-Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с)
Габриэль Гарсиа Маркес

KoRsДата: Четверг, 2007-07-26, 2:08 PM | Сообщение # 22

RS,

Ну..НУ ...

RSДата: Четверг, 2007-07-26, 2:33 PM | Сообщение # 23
Райтер
KoRs, що саме ну ну ??? surprised

-Never Surrender

-hUmans can everythink

Габриэль Гарсиа Маркес

ClaretVioletДата: Четверг, 2007-07-26, 3:26 PM | Сообщение # 24
Генерал-майор
RUSTone, в яблучко. він зараз працює. і за ті гроші ми збираємось поїхати на Закарпаття. та не в тому справа. правду кажеш, що гроші тут ні до чого. але не в нашому меркантильному світі. розумієш?

RS, ви, чоловіки, втратили свою ціну наших очах вже дуже давно. мудрі дівчата використовують дурних хлопців так, як мудрі хлопці використовують дурних дівчат. тільки отих дурних дівчат чомусь більше. принаймні, вийти в парк і подивитися. не дуже би я хотіла за чужий рахунок іти в бар, коли до мене би відносилися, як до якоїсь (бляха, гірше ніж в мусульманських країнах) тряпки... та й захищати не треба. чомусь, коли я йду ввечері додому сама, до мене ніхто не чіпається, а так, для захисту аю газовий балончик. а з тими гопами хіба купу проблем на голову наберешся... вічно хтось починає приставати sad

RSДата: Четверг, 2007-07-26, 4:04 PM | Сообщение # 25
Райтер
ClaretViolet, я зрозумів про те чи гопам слабо відвезти дівчину в Будапешт.......
як те що вони швидше куплять "пятак" ніж кудась повезуть дівчину!!! ну таке буває але в більшості випадків ні !!!

мудрі дівчата використовують дурних хлопців так, як мудрі хлопці використовують дурних дівчат. Такі мудрі дівчата які використовують дурних хлопців це найсправжнісінькі СТЄРВИ!!! ну і хлопці також... sad Все життя такі "мудрі" хлопці і дівчата використовувати дурних не будуть. знаєш рано чи пізно використають їх і тоді вони відчують як це бути використаним.... я відчув і те і інше і знаєш якось вже не хочеться нікого використовувати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
знаєш що мене цікавить як така пара мудра і дурний, дурна і мудрий існує чи це приємно кожному з них ???????
краще вже бути самому ніж давати комусь себе використовувати. а використовувати самому когось якось мені такий варінтик не подобається ! angry angry angry angry angry angry angry angry

-Never Surrender

-hUmans can everythink

Габриэль Гарсиа Маркес

RUSToneДата: Четверг, 2007-07-26, 5:17 PM | Сообщение # 26
Генералиссимус
ClaretViolet,
Quote (ClaretViolet)
чомусь, коли я йду ввечері додому сама, до мене ніхто не чіпається, а так, для захисту аю газовий балончик. а з тими гопами хіба купу проблем на голову наберешся... вічно хтось починає приставати
Цими словами,доречі,ви,дівчата,дуже ображаєте хлопців...

Життя це цвинтар надій та ілюзій...
Rustone

ARVENДата: Четверг, 2007-07-26, 5:58 PM | Сообщение # 27
Полковник
мдя....Я ВТИКНУСЯ! http://www.lago.org.ua/

Ska this fucking world!!!

AdikoneДата: Четверг, 2007-07-26, 8:22 PM | Сообщение # 28
Тоєр
Я знаю ти гоп ™†xXx†™,

Тіпуля я можу вирубати...

deusZДата: Пятница, 2007-07-27, 1:04 AM | Сообщение # 29
Admin
Тему мені портите wacko wacko . ClaretViolet, не щастя в Будапешті. Нашо тобі буде той Будапешт, якшо летиш з мажорним, красивим, хлопом(може захистити, поважає дівчат, мачо кароч) але від якого тебе вивертає, а то любов і думки не може бути. нашо то??? дурний хлоп шо ставить тобі все першокласне?? дурна ти шо згодилась летіти з якимось гейом на халяву???

RS, Крім мудрості, в обидвох є бажання наживи.Приведу приклад
В тебе є гроші. дівчина це бачить. вішається тобі на шию. і непомітно ти її повністю спонсорує.
Або ти модний пацик. вмієш добре вішати лапшу дівкам. і тобі не буде великої проблеми завести роман з ципочкою з баблом. В свою чергу, її батько вже підшукує місце від твій офіс.

KoRs, Здоровенькі були.. ви до нас повернулись???

™†xXx†™, А ти не відповів на поє питання. Ти б бомбанув людину, знаючи шо в неї файний телефон і каса, а ти нікому не висиш, і гроші в кішені є?? Руки не зачесались б???

“Я хочу сказать людям, что настоящая красота и любовь могут быть постигнуты только через познание самой отвратительной стороны самого себя”. Мерлин Менсон-автобиография.

™†xXx†™Дата: Пятница, 2007-07-27, 2:07 AM | Сообщение # 30
Тоєр
ClaretViolet, можна чого ? якби вона того заслужила

Добавлено (2007-07-27, 1:50 Am)
RUSTone, я то поняв , тепер про козлыв , гопи то э гопи ! козли то козли ! поняв про шо я ? козли вони собы недають дупля хто такы гопи ! вот і живуть по біспрєдєлу , а гопи вон просто так до тебе нечіплються

Добавлено (2007-07-27, 2:00 Am)
RS, я нєформалом ніколи не хотів стати і небуду , но дякі мені подобаються , в смилі нормальні , бо вони мене нирвують своєю безспораднісню , своїм імеджом ходять як рагулі патлаті перемальовані , то є брєд , він шо з головою недруже ? шо він її малює ? всі люди як люди а він як кабила ! якшо в тебе тато чи мама слухали чи слухають шансон вони то же гопи , якшо нєє ? мені просто всі такі нєфори попадались вот яка моя думка про них , є паро пацанів якіх я уважаю з нефорів , но вони кажуть шо їх то вже зхарило , вони вже імідж помінли smile і ви їх прикрасно знаєте так як я їх.

Добавлено (2007-07-27, 2:03 Am)
ARVEN, вважай не витикнись !

Добавлено (2007-07-27, 2:04 Am)
Adikone, як ти можеш знати шо я гоп , якшо ти мене небачив і незнаєш мене ?

Добавлено (2007-07-27, 2:07 Am)
deusZ, знаєш якшо є грофі в мене чи нема і чи я вишу чи нє ? я ніколи ! в мене є інше чому я ГОП ! я відповідати того небуду , я вже дуже багато вам відповів , і я хіба знервувався !

----------------
----(\___/)-----
----(=' .'=)-----
--E[:]||||[:]3--
---(*)__(*)----
-----------------

• Страница 2 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4