Хто знає хто такі ГОПИ ! ???
|
|
™†xXx†™ | Дата: Четверг, 2007-07-19, 1:15 AM | Сообщение # 1 |
Тоєр
Статус: Offline
|
---------------- ----(\___/)----- ----(=' .'=)----- --E[:]||||[:]3-- ---(*)__(*)---- -----------------
|
|
| |
KRIS | Дата: Суббота, 2007-07-21, 2:14 PM | Сообщение # 2 |
Нюб
| скажи плз, хто такий "ГОП" в твоєму розумінні???????????? Добавлено (2007-07-21, 2:14 Pm) --------------------------------------------- блііііііііііііііііін вже задрали ті теми про ГОПІВВВВВВВВВВВВВВ
KRIS
|
|
| |
ClaretViolet | Дата: Суббота, 2007-07-21, 5:03 PM | Сообщение # 3 |
Генерал-майор
| я не винна, мене Раст попросив...
Не сумуй, що тебе не знають люди. Сумуй, що ти не знаєш людей - Конфуцій
|
|
| |
™†xXx†™ | Дата: Суббота, 2007-07-21, 7:24 PM | Сообщение # 4 |
Тоєр
| KRIS, Гоп це той хто живе по гоп-стопу ! Дальше всьо ясно якшо ти знаэш шо таке ГОП- СТОП
---------------- ----(\___/)----- ----(=' .'=)----- --E[:]||||[:]3-- ---(*)__(*)---- -----------------
|
|
| |
deusZ | Дата: Воскресенье, 2007-07-22, 4:12 AM | Сообщение # 5 |
Admin
| ™†xXx†™, нє якшо на форумі створили 3 теми . спорили- сорили. значить ти хочеш ше шось нам пояснити якшо створив 4-ту. давай детальніше. і про гоп-стоп тоже. шо всім накінецьто було зрозуміло. не ображайся, але мені це нагадує репортаж. Ми будем задавати тобі питання, не протів???
“Я хочу сказать людям, что настоящая красота и любовь могут быть постигнуты только через познание самой отвратительной стороны самого себя”. Мерлин Менсон-автобиография.
|
|
| |
CaStE | Дата: Воскресенье, 2007-07-22, 8:10 PM | Сообщение # 6 |
Нюб
| молодец Деус
Bets Hip-hop, forever !
|
|
| |
™†xXx†™ | Дата: Воскресенье, 2007-07-22, 8:14 PM | Сообщение # 7 |
Тоєр
| deusZ, ну ти давай задавай ! , давай лыпше в реалі НАм ГОПАМ задаш ? ми тобі на всі питання нормально відповімо ! і ше розблочіть БУДЬ-ЛАСКА КОРСА !
|
|
| |
deusZ | Дата: Понедельник, 2007-07-23, 3:24 PM | Сообщение # 8 |
Admin
| ™†xXx†™, напевно в тому і проблема шо твоя думка і думка групи це різні речі. до того ж я хочу шоб всі прочитали і можливо поміняли свою думку про цю культуру. - які обставини змусили тебе вибрати цей шлях?? - шо таке гоп-стоп?? - сам таким займаєшся?? для початку думаю досить.. CaStE, хто ти такий??
“Я хочу сказать людям, что настоящая красота и любовь могут быть постигнуты только через познание самой отвратительной стороны самого себя”. Мерлин Менсон-автобиография.
|
|
| |
ClaretViolet | Дата: Понедельник, 2007-07-23, 4:39 PM | Сообщение # 9 |
Генерал-майор
| deusZ, Quote ...але мені це нагадує репортаж. Ми будем задавати тобі питання, не протів??? деус, це буде радше інтерв"ю;)))
|
|
| |
deusZ | Дата: Понедельник, 2007-07-23, 6:52 PM | Сообщение # 10 |
Admin
| ClaretViolet, ок. просто слова тоді вдалішого не найшов
|
|
| |
™†xXx†™ | Дата: Вторник, 2007-07-24, 0:30 AM | Сообщение # 11 |
Тоєр
| deusZ, Гоп-стоп наприклад перше! - це коли йде людина вечером особливо в ночі при грошах з телефоном , а той кому потрібно дуже сильно гроші який попав , що його можуть посадити якшо він незаплате штраф , чи невідасть комусь гроші, він його приглушить і влупить то внього всьо шо ціне. Вот бачиш шо зараз робиться яке то життя , я ніколи тим незаймався , і небуду бо я ніколи непопадав. Добавлено (2007-07-24, 0:30 Am) --------------------------------------------- чи навіть якась проблема якій потрібні гроші Але це нетільки кража телефонів
|
|
| |
deusZ | Дата: Вторник, 2007-07-24, 3:14 AM | Сообщение # 12 |
Admin
| ™†xXx†™, ну а якшо попав би то пішов поступив также??? І взагалі є якийсь контингент який постійно попадає, чи всеодно??? Як на рахунок того шоб приглушити такого ж як сам?? таких ви називаєте "лох"??
|
|
| |
RUSTone | Дата: Вторник, 2007-07-24, 1:16 PM | Сообщение # 13 |
Генералиссимус
| ClaretViolet, Дякую! ™†xXx†™, В мене також питання... -А хіба нема людей які постійно обкрадають людей...навіть якшо не попали(наприклад:ідуть старшаки вечером,бачать іде малий з крутим телефоном а вони його взяли і бомбанули)...?Хіба це не гопи? -Або (зі мною таке бувало)Йду я з другом,а тут 10 чоловік починають тупо мене грузити,задавати тупі питання...ну шукають повід для драки(тіпа дай сігарєту,а чо ти не куриш,мене не гребе шо ти не куриш,не даш мені сігарєту ми тебе тут зариєм і т.д.) ......Хіба це не гопство? -Або йду я з дівчиною,а вони бачуть шо я сам а їх шестеро...і починають зажигати до неї,або тупо попускати мене в її очах...Хіба це не гопство? -Або прийобуватись шо в мене пірсинг в брові...і казати шо я децл...Хіба це не гопство? Для більшості Гопів пацан який слухає рок,вдітий в чорне,то нєформал. А той шо вдів широкі штани то децл...Хіба не так?
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
ClaretViolet | Дата: Вторник, 2007-07-24, 4:40 PM | Сообщение # 14 |
Генерал-майор
| ™†xXx†™, personally 2 u: вже не хочеться позажигати? ше фоту просив. раз ти такий гопник, то чого ти боїшся мене? а? і взагалі, Я НЕНАВИДЖУ ГОПІВ, з точки зору моїх феміністично-емансипованих поглядів на життя. по-перше, за їхнє ставлення до жіночої статі, як до, перепрошую, свіжий шмат м"яса, який можна весело поюзати. по-друге, знову ж за ставлення. пояснюю: особисто я не люблю їхні вдавання "джентельменів": "провести діваху додому, купити їй сємкі, тіпа, постояти за неї". знали б ви як це виглядає збоку смішно. але якщо би за мною так "ухажували", я би ліпше ходила з плеєром на одинці і писала якусь сумну поезію в парку під дощем. не дуже вже хочеться в своїй присутності чути мат-перемат, нюхати сигаретний дим і слухати примітивні оповідки про вчорашні "мутіли", чи як вонитам називаються. принаймні, я собі ціну знаю і вимагаю до мене відповідного ставлення, а не якогось недо-джентельменського "корчення". сумно, коли наші дівчата себе так низько ставлять(((
|
|
| |
RUSTone | Дата: Вторник, 2007-07-24, 7:37 PM | Сообщение # 15 |
Генералиссимус
| ClaretViolet, Повністю підтримую...Але я тобі скажу,як хлопець...шо дівчата зараз бувають гірші ніж хлопці,і таких дуже багато...
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |