кастова система повернулась ????
|
|
KoRs | Дата: Суббота, 2007-08-11, 0:50 AM | Сообщение # 61 |
| Вони атакують =) Добавлено (2007-08-11, 0:50 Am) --------------------------------------------- блін форум то чуть напрягає ... давайте я зроблю для форумців чат окремий.
|
|
| |
joker | Дата: Суббота, 2007-08-11, 8:58 PM | Сообщение # 62 |
Генералиссимус
Статус: Offline
| до чого договорились ми в темі про кастову систему, навіть проНЛО-назарка
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
RS | Дата: Воскресенье, 2007-08-12, 5:07 PM | Сообщение # 63 |
Райтер
| joker, ще одна субкультура (каста)
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
FL@SH | Дата: Воскресенье, 2007-08-12, 6:45 PM | Сообщение # 64 |
Тоєр
| KoRs, Ти чють того!Ти шо незнаєш шо неформали бояться говорити в реальному часі!
Yo-SWEET ADIK RUST SUNK JOKE SOUL NEO FEROS HAM A.C.A.B Fuck Cops Rowdies crew RULL Да я ГОПНІК і шо тут такого!!!!!! ВСІ НАХУЙ!
|
|
| |
joker | Дата: Вторник, 2007-08-14, 6:28 PM | Сообщение # 65 |
Генералиссимус
| FL@SH, бля хоть би за мене не говорив... Добавлено (2007-08-14, 6:28 Pm) --------------------------------------------- FL@SH, доречі ті шо не вміють говорити то не неформали це кончені позери які крім переодягнутись нічого не знають...
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
RS | Дата: Среда, 2007-08-15, 2:31 PM | Сообщение # 66 |
Райтер
| joker,
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
joker | Дата: Суббота, 2007-08-18, 6:34 PM | Сообщение # 67 |
Генералиссимус
| нє ну я правду говорю, я вже на цьому разів пять персвідчився шо є на світі ріал неформали.
|
|
| |
FL@SH | Дата: Воскресенье, 2007-08-19, 4:19 PM | Сообщение # 68 |
Тоєр
| joker, Малий чьо ти мурчиш???Ми ше з тобою маэм зробити одну гуню!
Yo-SWEET ADIK RUST SUNK JOKE SOUL NEO FEROS HAM A.C.A.B Fuck Cops Rowdies crew RULL Да я ГОПНІК і шо тут такого!!!!!! ВСІ НАХУЙ!
|
|
| |
joker | Дата: Понедельник, 2007-08-20, 7:22 PM | Сообщение # 69 |
Генералиссимус
| FL@SH, давай кажи, або звони й нарешті перейменуй мене там де всіх пойокав!!!!
|
|
| |