Gaming
|
|
RS | Дата: Суббота, 2008-01-19, 0:28 AM | Сообщение # 1 |
Райтер
Статус: Offline
| Хтось цим займається напишіть якщо займаєтесь то чим........ + онлайн ігри не рахуюьться))))
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Суббота, 2008-01-19, 5:51 AM | Сообщение # 2 |
Художник
| ну як ти вже зрозумiв,то я дуже люблю порубатись у щось у вiльний час дуже люблю екшени i РПГ,а усе iнше так...якщо е щось хороше-то можно пограти:) але так чи iнакше на iгри в мене все менше i менше часу залишаеться
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
joker | Дата: Суббота, 2008-01-19, 1:24 PM | Сообщение # 3 |
Генералиссимус
| а поточніше, які саме ігри?
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
RS | Дата: Суббота, 2008-01-19, 3:49 PM | Сообщение # 4 |
Райтер
| Сounter Strike 1.6 - професійно WarCrafT 3 TFT - професійно інші RPG RTS RPS гонки(особливо такі як MotoGP)
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Воскресенье, 2008-01-20, 5:23 PM | Сообщение # 5 |
Художник
| контра вже задовбала,менi здаеться що це вже застарiло,я ще грав це у 6ому класi.вар3-тiльки дота менi подобаеться а так дуже люблю щось таке,щоб було таке спiввiдношення:краса+убойний екшен.дуже люблю Half life 2,недавно вийшли 2 хорошi iгри-Witcher и Timeshift-рекомендую. та i ще багато чого-всього не згадаеш
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
RS | Дата: Воскресенье, 2008-01-20, 8:28 PM | Сообщение # 6 |
Райтер
| за КС і Ворік не згоден! світові ігри які грали, грають, і будуть іграти...... це все завдяки постійним чемпіонатам та змаганням з цих ігор) Щоправда в УКР. а в часності в львівській області це все потихенько загниває.......... як і більшість всього
|
|
| |
THE_END | Дата: Четверг, 2008-01-24, 6:19 AM | Сообщение # 7 |
Тоєр
| CS руль))) прада страдаю тіки на рівні сандри по 20-40хв в день))) ну деколи на довше затягується) 1 раз був на чемпі
Real Hip-Hop music is not just a music.......... J.B. - R.I.P.
|
|
| |
SaInT | Дата: Вторник, 2008-03-04, 5:06 PM | Сообщение # 8 |
Теггер
| Cs & WCG3 rulezZz
Никогда не спорь с дебилом,иначе ты опустишься до его уровня,где он задавит тебя опытом.
Сообщение отредактировал SaInT - Вторник, 2008-03-04, 5:07 PM |
|
| |
RS | Дата: Вторник, 2008-03-04, 10:21 PM | Сообщение # 9 |
Райтер
| просто цікаво ЩО таке WCG3??? просто я такої ігри не знаю..........
|
|
| |
@krobatiK | Дата: Среда, 2008-03-05, 1:19 AM | Сообщение # 10 |
Нюб
| CS дколи іграю Маrс Есkо's Getting Uр модна тєма! RS, ти часом на http://hotelse.clan.su/ не адмін?
WWW.ARESSS.UCOZ.RU заходим швидко!!!
|
|
| |
RS | Дата: Среда, 2008-03-05, 2:23 PM | Сообщение # 11 |
Райтер
| @krobatiK, ага АДмін! П.С. а ти часом не АреС як і я?
|
|
| |
@krobatiK | Дата: Среда, 2008-03-05, 2:56 PM | Сообщение # 12 |
Нюб
| Quote (RS) П.С. а ти часом не АреС як і я? Та
WWW.ARESSS.UCOZ.RU заходим швидко!!!
|
|
| |
RS | Дата: Среда, 2008-03-05, 3:10 PM | Сообщение # 13 |
Райтер
| УУУУ то ми дВА АресА ше треба третього і можна мутити тусу
|
|
| |
SaInT | Дата: Среда, 2008-03-05, 7:12 PM | Сообщение # 14 |
Теггер
| упс ... мало бути WC3
Никогда не спорь с дебилом,иначе ты опустишься до его уровня,где он задавит тебя опытом.
|
|
| |
RS | Дата: Среда, 2008-03-05, 9:09 PM | Сообщение # 15 |
Райтер
| я так і подумаФ Добавлено (2008-03-05, 9:09 Pm) --------------------------------------------- я так і подумаФ
|
|
| |