ВИ БУДЕТЕ НЕФОРАМИ та РАЙТЕРАМИ, КОЛИ СТАНЕТЕ СТАРШИМИ?
|
|
joker | Дата: Пятница, 2007-07-27, 8:17 PM | Сообщение # 61 |
Генералиссимус
Статус: Offline
| RS, я хамко!!! ровдіс крев...
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
RS | Дата: Суббота, 2007-08-04, 5:11 PM | Сообщение # 62 |
Райтер
| joker, я всмислі чи я тебе знаю ??? хоть з вигляду
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
Bagira | Дата: Понедельник, 2007-08-06, 12:21 PM | Сообщение # 63 |
Крикун
| а я думаю, що через декілька років ми вже самі перехочимо бути ними......... це просто надоїсть. все колись повинно закінчитися........
мрії розбиваються об скелю реальності... і осколки влучно попадають в серце...
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2007-08-06, 2:10 PM | Сообщение # 64 |
Райтер
| навіть якщо й так то це "неформальство" всеодно внесе свій слід на нашому світосприйнятті і поглядах на різні речі. думаю з нефорів поганих людей не буде тому що вони дуже чуйні і на мою думку не побажають чогось поганого комусь іншому........... принаймні без причини.
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
Bagira | Дата: Понедельник, 2007-08-06, 2:20 PM | Сообщение # 65 |
Крикун
| навідміну від гопів
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2007-08-06, 2:25 PM | Сообщение # 66 |
Райтер
| Bagira, ну вони теж не всі підпадають під один "штамп" гоп. серед них є багато і нефарів і людей і інших, які або про це не знають або бояться визнати боючись думки своїх друзів.
|
|
| |
Bagira | Дата: Понедельник, 2007-08-06, 2:40 PM | Сообщение # 67 |
Крикун
| Quote (RS) боючись думки своїх друзів. власне через це я їх не поважаю
|
|
| |
natkanetka | Дата: Понедельник, 2007-08-06, 9:18 PM | Сообщение # 68 |
Райтер
| А мені гопів стало шкода. Подумайте, як вони зіпсували своє життя, більшість гопів алкаші, в них нема майбутнього
***CHLOE*** I'm just a kid =)
|
|
| |
joker | Дата: Понедельник, 2007-08-06, 9:52 PM | Сообщение # 69 |
Генералиссимус
| RS, знаєш, знаєш, мав би совість таке говорити....
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2007-08-06, 11:40 PM | Сообщение # 70 |
Райтер
| joker, що тут не так ??? багато так ваних гапів слухають клабняк деякі навіть рок просто нікому про це не кажуть підсвідомо боячись думки оточуючих. P.S. а неформальство я написав в лапках я вираз а не тіпа псевдо неформальство, хоча я думаю ти зі мною погодишся багато хто тільки тупо косить під нефора, помилково вважаючи що надівши якусь х*єнь на руку з черепами він уже нефар. вони думають що неформальство це лише імідж а насправді це стиль життя. тому я вважаю себе людиною і стараюсь не належати жодному з цих кланів, і роблю лише те що мені подобається і мені дуже побарабану на думку інших і це не просто фраза !!!!! як сказав мені мій батько в людини є два вуха........
|
|
| |
KoRs | Дата: Вторник, 2007-08-07, 12:39 PM | Сообщение # 71 |
| давно якраз гопи які бачили життя найдуть свою дорогу, я не говорю про якигось там кончених гопів алкашів і наркоманів, а про пацанів, друзів які один за одного горою, які думають як жити дальше, а нефори то так бля вобше не уважаю, вони якраз перші тікають і плачуть з усіх невдач в житті
|
|
| |
FL@SH | Дата: Вторник, 2007-08-07, 6:10 PM | Сообщение # 72 |
Тоєр
| natkanetka, Плжалій себе!Гопи алкашами не стають!Це ви нефари купите якесь вино за 3 грн і понапиваетесь в срань!А шо вам ше на стіні і на децла робити???!Ти просто не знаеш суті життя!Ти ше мала дитина яка думає шо неформалітет це круто!Ви вопше за себе не можете постояти!!!!!!
Yo-SWEET ADIK RUST SUNK JOKE SOUL NEO FEROS HAM A.C.A.B Fuck Cops Rowdies crew RULL Да я ГОПНІК і шо тут такого!!!!!! ВСІ НАХУЙ!
|
|
| |
RS | Дата: Вторник, 2007-08-07, 11:23 PM | Сообщение # 73 |
Райтер
| FL@SH, ось це і все ??? Ви вопше за себе не можете постояти!!!!!! це єдиний твій аргумент преваг "гопів" перед "нефорами" ???--------------------------------------------------------------------------------
|
|
| |
Гоблін | Дата: Среда, 2007-08-08, 10:46 AM | Сообщение # 74 |
Нюб
| FL@SH, ти чувак собі гониш! Я знаю багато народу із неформальства які можуть постояти за себе так шо не треба гнати. то не можуть постояти позери за себе. ото претензії до них. !!! чувак!!! не гони біса. І мене вже захарило цей поділ на гопів і на неформалів. Вот обьясни мені чому гопи приходять і нависають над неформалами??? нахера їм того???
|
|
| |
natkanetka | Дата: Среда, 2007-08-08, 11:24 AM | Сообщение # 75 |
Райтер
| FL@SH, А я тобі колись писала що я неформалка???
***CHLOE*** I'm just a kid =)
|
|
| |