Поезія...
|
|
Hardyguardy | Дата: Среда, 2008-01-16, 0:23 AM | Сообщение # 136 |
Художник
Статус: Offline
| блiн,а я таки левий зi Стрия
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
RS | Дата: Среда, 2008-01-16, 12:54 PM | Сообщение # 137 |
Райтер
| ти про шо? расист чи шо?!
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
RUSTone | Дата: Среда, 2008-01-16, 4:34 PM | Сообщение # 138 |
Генералиссимус
| Quote (Hardyguardy) RUSTone, Ти правий!Я так себе і почуваю...
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
RUSTone | Дата: Понедельник, 2008-01-28, 10:44 AM | Сообщение # 139 |
Генералиссимус
| *Мусарам!* Вони нас плющать,давлять, Вони шукають нас,вже здавна, Ті суки мусорські,яких хтось любить?!Хто? Вони нас захищають?Чи тільки розвивають зло? Ви кажете ми чиним кримінал? Можливо, Та ви самі на себе подивіться, Але так,правдиво, Гопи в погонах,схаменіться! Думаєте влада в руках закону? Ні!Поки таки,як ви - в погонах... ALL COPS ARE BITCHES! Це твердження існує вже давно, I hate мусарські faces, Які усюди сіють зло! Так ви хранителі закону? Не кажіть херні! Просто ви в погонах,а ми ні! Графіті це не просто молодіжний рух, Це скрита боротьба проти системи, Дубіна,ствол,тобі навіть не друг Не вирішить це всі ваші проблеми, Чому?Бо у нас є найсильніша зброя в світі! Такий собі коктейль,під назвою графіті!!! РАСТАФАНК
|
|
| |
sara | Дата: Понедельник, 2008-01-28, 10:50 AM | Сообщение # 140 |
Крикун
| RUSTone, Etia-mytia.
|
|
| |
RUSTone | Дата: Воскресенье, 2008-02-03, 8:04 PM | Сообщение # 141 |
Генералиссимус
| Мотивація заняття нашого не така вже й проста, Удар адреналіну,для очищення думок, Не роблю перереривів довгих я Поки не вийшов дії строк... Працюєм друже і для тебе і для себе, Ми хочем просвітити "настрашений" народ, Чорна вуаль скриває все від тебе, Що наша демократія та ж сама диктатура, До влади рветься не один урод, При цьому загниває,вся наша культура... Лишилося одне тільки графіті, Іто бабло з їдає деяких нутро, І правлять світом такі собі буржуї, Використовують людей,щоб прикривати їхнє зло! Іде війна ,але закрита і підпільна, Яку сторону обереш ти? Звичайно твоя думка вільна, Кінець кінців треба систему нам творити.. Свій бік вже обрали ми, Ми вибрали вже сторону, Це сторона скритої боротьби, Це своєрідний жест, Служителям псевдозакону, Знак із глибини суспільства, Пора вже виділятись, поставленою диктатурою нам фону Як жити всім разом, То жити дійсно по закону...
|
|
| |
RUSTone | Дата: Воскресенье, 2008-02-03, 8:28 PM | Сообщение # 142 |
Генералиссимус
| Всім закоханим! Велика небезпека в майбутньому насунеться над нами, Але не охопить зло нас своїми руками, Не винищить зсередини,не розтерзає душу, Бо будем ми терпіти,хай кожен скаже "Мушу!" В добрі живуть тільки закоханії люди, Добро живе у них,воно з ними усюди! У хронології свого життя чи ти б колись подумав, Що змінить так твоє життя, Одна проста,як всі людина. Ну так ти правий,для тебе не проста, Для тебе ж краща в світі, Так що не зволікай,а просто вмій любити!
|
|
| |
RUSTone | Дата: Воскресенье, 2008-02-10, 3:47 AM | Сообщение # 143 |
Генералиссимус
| Depression: Наодинці із собою Сижу з листком паперу на столі, Крутяться різні думки та мрії в голові, І стресси всі,переживання, Не вийдуть звідти без мого бажання. Ніхто не взнає,що я відчуваю, такого навіть ворогу не побажаю. Навіщо комусь нити,жалітись, Навіщо казати що "треба виговоритись", Якщо нема нікого,кому я довіряю, Щоб та людина зрозуміла що я відчуваю... Законсервований в собі, Тримаю все в своїй душі, Бо,якщо вирвуться ті почуття, то буде інше,то стане не моє життя... Мої мрії-це ілюзії... Це не для друзів... Це все тільки для самого себе, Бо нема біля мене нікого, Крім мене самого... Немає з ким порадитись,поговороти, Від болі крикнуть,і сльозу пустити...
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Четверг, 2008-02-14, 7:06 PM | Сообщение # 144 |
Художник
| ...меня использовали...меня растоптали... мною манипулировали..мною играли.... только я этого не понимал... никого не слушал...всех посылал.... а ведь я любил...я правда любил... любил очень сильно...как последний дебил.... ты хотела чтобы ктото забрал тебя с собой... а я хотел быть просто рядом с тобой... но сейчас это все не имеет значения... я понял,что не будет продолжения... для тебя это всё было просто "привычка" а для меня-любовь...которая сгорела как спичка... и сейчас я один...и мне очень больно... все хватит!!!!с меня довольно!!!! я не буду грустить и не буду страдать, и не буду ночами горько рыдать... надеюсь,что больше тебя не увижу... ты та,которую я НЕНАВИЖУ.... спасибо за разбитое сердце...
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
Lee | Дата: Воскресенье, 2008-02-17, 5:17 PM | Сообщение # 145 |
Теггер
| Hardyguardy, вау!! талант!!
www.30stm-ukraine.pp.net.ua
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Понедельник, 2008-02-18, 5:36 PM | Сообщение # 146 |
Художник
| Lee, та иноди пробивае))але все одно дякую,дякую
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
joker | Дата: Вторник, 2008-02-19, 1:33 PM | Сообщение # 147 |
Генералиссимус
| RUSTone, думаю можна засновувати нью стайл з поезії, назву його так: растуманія!)
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
RUSTone | Дата: Среда, 2008-02-20, 5:00 PM | Сообщение # 148 |
Генералиссимус
| Hardyguardy, Quote (Hardyguardy) ...меня использовали...меня растоптали... мною манипулировали..мною играли.... только я этого не понимал... Чувак я коли перші рядки почав читати,я думав то про мене шо я тобі маркер так довго везу
|
|
| |
|
sara | Дата: Понедельник, 2008-02-25, 7:02 AM | Сообщение # 150 |
Крикун
| Ka*yt' sex-to klasna wtyka, Ale inkolu-ce j myka, Vin pruvjazyje liyduny I todi nema v*e spuny. Sex,jak ka*yt',daje krula, I jak viter dme v vitrula, Vin nese tebe daleko, Ale v niomy nebezpeka. Sex ne maje krajy j miru... Manut',klu4e j daje viru, Tako* bydut' v nas ba*annia I govorut' pro koxannia...
|
|
| |