Поезія...
|
|
RS | Дата: Среда, 2008-03-05, 3:14 PM | Сообщение # 166 |
Райтер
Статус: Offline
| Quote (@krobatiK) но все же девиз у юного трейсера был никогда не здаваться прям як у мене___))) А історія ЗАЧОТНА! але тут кажись треба своє викладати...........
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
@krobatiK | Дата: Суббота, 2008-03-08, 6:20 PM | Сообщение # 167 |
Нюб
| Маленький геймер на крышу поднялся, С крыши на крышу он прыгнуть пытался. Труп обнаружил сосед во дворе, Нет сохранения в этой игре. У каждого из нас есть Дорога, которую надо пройти, но... мы сворачиваем на привычные тропинки, в конце которых тупик. Каждому в жизни дана одна большая Любовь, но... мы торопимся и размениваем ее на множество мелких. И у каждого из нас есть Дом, в который можно вернуться... если идти по Дороге и не ...У дійсності немає ніякого сценарію.Усе відбувається вперше і все - востаннє. А головне - все відбувається насправді! Дороги назад не існує. Є тільки дійсність, яка не залишає міcця для страху...Добавлено (2008-03-08, 6:20 Pm) --------------------------------------------- до 8 березня : Нехай до твоїх ніг кладуть серця без бою. В захопленні п'яніють без вина. Нехай не гасне полум'я любові, Нехай в душі завжди цвіте весна.
WWW.ARESSS.UCOZ.RU заходим швидко!!!
|
|
| |
RUSTone | Дата: Понедельник, 2008-03-10, 11:57 AM | Сообщение # 168 |
Генералиссимус
| Я колись думав, що це все слова, Я не розумів, Що це життя гра. поки не спробував, Це на собі, Поки не зрозумів, Що таке муки людські. Я не хотів, просто не знав, почути цих слів, відчуть це,я не бажав. Все що я маю, тепер... Це самотність,не знаю, Для мене світ ніби вмер. Все стало в сірих тонах, не міг передбачити це, навіть у снах... Ніби сховалося сонце, Ніби темрява засліпила, Мене у душі, Нічого б мене уже не зцілило, Ніби живу у кошмарному сні... Я просто не знав, Я не хотів, Почути цих слів, Я не бажав... Це з темряви спів, Я просто падаю, в безодню цих снів...
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
RUSTone | Дата: Понедельник, 2008-03-10, 11:58 AM | Сообщение # 169 |
Генералиссимус
| The best smile I have realized That you, changed my life, Forever! When I close my eyes, I understand that you willn`t come back, Never! But tell me why? Should I ever see you again? Should I ever feel your again? Should I ever see your perfect smile, Baby,just tell me why! Sometimes it takes the million days, To learn the better ways, How have I live without you! Sometimes it takes a million hours, To realize that powers, That have appeared among us! Sometimes you`re ready to wait, To see that smile,the best one smile, You`re never saw it yet!
|
|
| |
Lee | Дата: Понедельник, 2008-03-10, 9:29 PM | Сообщение # 170 |
Теггер
| RUSTone, суперово!!
www.30stm-ukraine.pp.net.ua
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Четверг, 2008-03-13, 10:36 PM | Сообщение # 171 |
Художник
| If I said:"I love you" Will you belive? If I said:"I need you" Will you lie with me all autumn on leaves? If I also wanted to say,that you're the best I've ever seen If I also needed to pray,just you to know that you're the best in my life ever been So I ask you... What will you do, How will you live? Can you believe it's true?
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
RUSTone | Дата: Суббота, 2008-03-15, 12:01 PM | Сообщение # 172 |
Генералиссимус
| Hardyguardy, опа-опа шо батлувати рішив?
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Суббота, 2008-03-15, 3:54 PM | Сообщение # 173 |
Художник
| RUSTone, а то Колись ти згадаеш мене. Але буде пiзно Колись ти полюбиш мене. А менi буде все рiвно Маю велике бажання Отримати вiдповiдь на запитання "Що в менi не так?" Я урод,я лузер чи може мудак??? Скажи,що для тебе важливо? Жити в багатствi,чи жити щасливо? Грошi псують людей, I ти стоiш тепер,зла,на порозi адських дверей... Тобi потрiбно була iграшка,щоб з кимось пограти Щоб комусь зробити боляче,чиесь серце розтоптати. Вiтаю!Ти це зробила! Почуття розвiяла,серце розбила. Скажи,чим я це заслужив? Що,не так сказав,що не так зробив? Старався бути для тебе iдеальним Добрим,серйозним-короче,нормальним... Я хожу по вулицях один, I ти мене не помiчаеш... Тобi на мене пофiг i ти не знаеш... Як боляче там,на душi..Ти уявляеш??? Хоча яка там душа?II бiльше немае... А як вiдчувае серце мое?... Хоча яке там серце...воно бiльше не б'е...
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
Lee | Дата: Суббота, 2008-03-15, 6:26 PM | Сообщение # 174 |
Теггер
| Hardyguardy, ого......нема слів.............!!! талант..!!...
www.30stm-ukraine.pp.net.ua
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Суббота, 2008-03-15, 7:55 PM | Сообщение # 175 |
Художник
| Lee, хм,десь я це вже чув але все одно дякую Я клянусь,що я можу iти з тобою Я можу пожертувати усiм,навiть собою. Ми не будем нi на кого зважати Не будем нi за що переживати. ми будем просто жити i життю цьому радiти... будем з тобою разом смiятись, разом плакати i разом сподiватись. Сподiватись на те,що це не скiнчиться Що так буде завжди,i це наша казка-про красуню i принця... Я нiкому не дозволю це зруйнувати, Не дозволю це дурними чутками замарати... просто пiдем по дорозi життя i назад вже не буде вороття... та я i не захочу назад Бо там буде тiльки ад. хочу бути з тобою,а не на краю, з тобою менi добре,з тобою я нiби в раю... Цi слова я скажу тiй,яка мене зрозумiе.. Яка мене пiдтримае i менi свою душу вiдкрие... Я один раз обпалився i було дуже боляче Страждати?Нi...бiльше не хочу я.
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
SaInT | Дата: Воскресенье, 2008-03-16, 4:09 PM | Сообщение # 176 |
Теггер
| Alone to cry Alone to laugh Alone to smile Alone to frown Alone to live Alone to die Alone to wander Alone to discover Alone to learn Alone to live Alone in pain Alone in hurt Alone in joy Alone in the morning Alone in the night Alone in the afternoon Alone in this life Alone in this world Alone in boredom Alone in knowledge Alone in this state Alone with people Alone at work Alone right now Alone when I was born And alone when I will die Alone walking through life Without any pride How can you be satisfied Living your life like you do When you know there is some one out there Who could really use a friend like you No one will know how I live No one will know who I am No one will ever get to know me Because I am destined to spend my life alone I am always alone. It’s no fun to be alone To do everything on your own To live with no recognition To share my pride with no one Wanting to have someone To live my life with But for now I will continue alone And all alone
Никогда не спорь с дебилом,иначе ты опустишься до его уровня,где он задавит тебя опытом.
Сообщение отредактировал SaInT - Воскресенье, 2008-03-16, 4:10 PM |
|
| |
RUSTone | Дата: Понедельник, 2008-03-17, 1:24 PM | Сообщение # 177 |
Генералиссимус
| Я довго ще буду долю судити, Ненавидіть її,та водночас любити, Любити за те, що дала вона, мені тебе, Ненавидіть за те, Що з коханою розлучила, За те що спалила душу, Та серце розбила... Що ж ти робиш зі мною,розпуко? Ти кусаєш мене немов би гадюка, Тепер мучаюсь,стогну я, просто конаю,бо в мені отрута... Де я не йду,що не роблю, Спогад про тебе завжди є зі мною, В момент веселощів чи туги тяжкої, Цей спогад затіняє мене хмарою сумною, Гей спогад,ти чого? Виходить з долею ти за одно? Мене обоє добиваєте,Життя моє скребочете, Чого вам треба,що ви від мене хочете? Зате я знаю,що потребую я, Своє єдине,неповторне кохання... Вона для мене,завжди буде моя, Не знаю,правда,чи я досі її... Тінь спогаду мовчить,нічого не говорить, Нагадує тебе кожну хвилину, Навіть не знаю що робить, не знаю, як мені з цим жить?
|
|
| |
Гомін | Дата: Среда, 2008-03-19, 8:48 PM | Сообщение # 178 |
Художник
| Hardyguardy, хм... сумно... Добавлено (2008-03-19, 8:48 Pm) --------------------------------------------- Hardyguardy, дякую тобі... тепер я зрозуміла що у хлопців є почуття... можеш не сумувати, бо ти такий не один був...
Things are broken up and dancе. James Douglas Morrison
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Четверг, 2008-03-20, 8:58 AM | Сообщение # 179 |
Художник
| Гомін, шкода,що ти так пiзно це зрозумiла......
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
SaInT | Дата: Пятница, 2008-03-21, 0:08 AM | Сообщение # 180 |
Теггер
| I am available for now I’m here because of you So little time I give gift to you It’s my heart Give my heart for your heart’s feed My love for you Keep my heart for decorate of your soul And know I am alive when my heart is in your heart The face of one love shaped in my heart I thing this love can pervade your heart I hope you don’t break heart of mine I love you babe, forever time The voice of sun The voice of mine Shout it to me If you‘re sad now Cause your heart is broken in her heart She is forgot you Lie or true Again, I love you * It's for you my ...
Никогда не спорь с дебилом,иначе ты опустишься до его уровня,где он задавит тебя опытом.
|
|
| |