Поезія...
|
|
RUSTone | Дата: Понедельник, 2008-02-25, 1:28 PM | Сообщение # 151 |
Генералиссимус
Статус: Offline
| sara, Ірцуню,ти де пропадаєш?Чому не пишеш на мило?Забула вже чи шо? Класний віршик,а головне правдивий...шо попробувала вже шо то таке? ;-)
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
sara | Дата: Понедельник, 2008-02-25, 9:47 PM | Сообщение # 152 |
Крикун
| RUSTone, aga A tu we ne poprobyvav?
Сообщение отредактировал sara - Понедельник, 2008-02-25, 11:33 PM |
|
| |
RUSTone | Дата: Четверг, 2008-02-28, 3:45 PM | Сообщение # 153 |
Генералиссимус
| sara, хмммм і хто він,чи вона?)))
|
|
| |
RUSTone | Дата: Четверг, 2008-02-28, 3:45 PM | Сообщение # 154 |
Генералиссимус
| Розкажу,друзі,вам історію одну, Історію не веселу,а сумну, Жив собі на світі молодий юнак, Нічим не особлтвий,а простий чувак, нормальний такий пацанчік, слухав собі хороший музончік, старався бути не як всі,відрізнятись, якось інакше виглядати,інакше вдягатись, Одним словом насолоджувався життям, ну це таке,так до чого я веду вам, дівчат в його житті тоді не було, а тут,так сталося,його, ніби перевернуло,з ніг на голову, просто від одної дєвчонки він втратив голову, Влюбився він по самі вуха, то всьо Амур,пальнув із свого лука. Почали вони з тою дівчинкою зустрічатись, як всі гуліати,цілуватись, для себе вони дещо зрозуміли, що до нестями вони один одного полюбили. Та тут одного дня зявилася у неї новина, насунулась та новина я небо чорних хмар, перетворивши їх життя буквально на кошмар, довелось їм розійтись, не могло все бути як колись, Батьки ту дівчинку забрали, от так закоханих і роз єднали, Мораль історії така, що все може закінчитись зненацька. Ото ж закоханії люди, для чого вам сваритись, кохання треба сіяти усюди, бо це прекрасна річ,яка любовю зветься, вскружає голову тому хто в її руки попадеться...
|
|
| |
sara | Дата: Четверг, 2008-02-28, 5:15 PM | Сообщение # 155 |
Крикун
| RUSTone, krasuvo i symno...Ale * ta div4unka ne na zav*du pojixala..?
Сообщение отредактировал sara - Четверг, 2008-02-28, 9:25 PM |
|
| |
RUSTone | Дата: Суббота, 2008-03-01, 3:05 PM | Сообщение # 156 |
Генералиссимус
| sara, хіба? ти не відповіла на попереднє питання,пиши приватне повідомлення
|
|
| |
sara | Дата: Понедельник, 2008-03-03, 10:19 AM | Сообщение # 157 |
Крикун
| Proba4 meni,*uttia va*ke I w4o mu majemo robutu? I ko*en ska*e:"vono take" Ta ne spiwu jogo sydutu! Zminut' ne pizno temnuj wliax, Jakum mu jdem,zakruvwu o4i I svitle polym'ja v serciax Gorut',ne do4ekavwus' no4i, Mu proklunajem vse navkrygu Ale ne ba4umo ni4ogo Mu premos' do goru Ne znajy4u,w4o vse mu majemo navkolo Tak ne klianu *uttia svoje, Vono y tebe najridniwe, I vse w4e polymja te je, Tak bere*u jogo sul'niwe!!! --------------------------------------------------------------------------------
Сообщение отредактировал sara - Понедельник, 2008-03-03, 10:19 AM |
|
| |
RUSTone | Дата: Понедельник, 2008-03-03, 5:12 PM | Сообщение # 158 |
Генералиссимус
| sara, клааааааааааассссссссссс!!!!!красиво
|
|
| |
RUSTone | Дата: Понедельник, 2008-03-03, 5:13 PM | Сообщение # 159 |
Генералиссимус
| ХАААААА!!!!!!!!!Такого ви ше не читали!!!!!так роздуми про себе Не знаю чому,не знаю коли, бувають у мене моменти в житті, коли навкруги мене одні суки,козли, ненавиджу усіх, мені похуй - я псих. Ті суки йобані шторять мене, розбити б їхні харі об кулак, ви знаєте,мені похуй - я дурак! Мені похуй на тебе, насрати на себе, хочеться деколи собі шось зробити, єбанутись об стінку,єбальник розбити! Похуй шо то негатив, а кому він потрібен,той позитив, виною всьому цьому є моє життя. Хоть і коротке,але хуйове, не варте нічого,жодного гроша. Життя-величезний шмат лайна, який стікає туда там де душа, немов би в дирку унітаза, єбуча то нахуй зараза... Для чого взагалі воно нам дане, якщо супроводжують його страждання... Не стане то життя краще, поки душа не лишить тіло напризволяще, поки не здохну я,валятись буду на землі, в калюжі власної крові.. не думай,я не емо і не гот, і ніякий не урод, просто заїбало мене все, я плюнув би собі в лице, якби було би це можливо, Життя лайно! Це твердження правдиве... Завтра прокинусь,все буде не так, Мені похуй але я дійсно кончіний дурак!
|
|
| |
sara | Дата: Понедельник, 2008-03-03, 5:18 PM | Сообщение # 160 |
Крикун
| RUSTone, Joj *eni4ka tu wo???
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2008-03-03, 7:34 PM | Сообщение # 161 |
Райтер
| блін! женька! коли ти приїжджаєш? скинь мені в Приватні повідомлення свій нумер!
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
sara | Дата: Вторник, 2008-03-04, 8:45 AM | Сообщение # 162 |
Крикун
| A mu zystrinemosia v snax, Tak ne narokom-vupadkovo, Ja potony v tvojix o4ax, A tu ne vumovuw ni slova A mo*e dobre w4o vvi sni Xo4 bydemo sami sobojy, Ni dryzi,ni sysidu ni... Nixto ne znatume pro nas z tobojy. A,mo*e j dobre w4o,y snax Na vse y nux luw nawa volia, Ja potony v tvojix o4ax, V kotrux napusano:CE DOLIA...
Сообщение отредактировал sara - Вторник, 2008-03-04, 8:46 AM |
|
| |
joker | Дата: Вторник, 2008-03-04, 9:26 AM | Сообщение # 163 |
Генералиссимус
| RUSTone, sara, сам кохаю-вас панымаю....
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
sara | Дата: Среда, 2008-03-05, 2:42 AM | Сообщение # 164 |
Крикун
| joker,
|
|
| |
@krobatiK | Дата: Среда, 2008-03-05, 3:04 PM | Сообщение # 165 |
Нюб
| Юный паркуровец (трейсер) развлекался тем, что цеплял гопников и гонял их подворотнями. - Убьем, коль догоним - кричали они; Так их число расло, мастерство трейсера поднималось, и удовольствия становилось все больше. - Только попадись нам - кричало уже 5 гопников. И проходили недели, и вот их уже 15 штук: - Ану постой..., - и не успели они сказать все до конца, потому что и след простыл от трейсера. И вот загнали они его через день в глухой тупик, трейсер посмотрел - выхода нет. Окружают его 20 гопников, запыханые, еле дышут, и понимает он что дело труба, но все же девиз у юного трейсера был никогда не здаваться. Поэтому он повернулся к стенке, сказал себе что нет ничего невозможного, уже предвкушая больничную койку и выбитые ребра, и положил руки на стенку, ища выступы в кирпичах. И один гопник, что еще был способен говорить кречит: - Постой пацан, прежде чем ты снова исчезнешь. Дай нам слово - мы уже неделю тебе пытаемся это сказать, ну пожалуйсто, ну не нужно нас так терорезировать больше!!! (со слезами на глазах) - развернулись и пошли. ПС - основано на реальных событиях!
WWW.ARESSS.UCOZ.RU заходим швидко!!!
|
|
| |