Брейк
|
|
RS | Дата: Среда, 2007-10-10, 7:42 PM | Сообщение # 91 |
Райтер
Статус: Offline
| окі тепер буду
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
|
RS | Дата: Вторник, 2007-10-16, 7:16 PM | Сообщение # 93 |
Райтер
| THE_END, я тобі вже здається казав що я думаю про такі заходи але як бачу фіалки беруть гору буду тілько глядіти!!! вболівати за гефа і віву!!!! Добавлено (Сегодня, 7:16 Pm) --------------------------------------------- а що стосується інфи, то в мене трішки часу не вистачає я вчусь + ще тренеровки.........
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
THE_END | Дата: Среда, 2007-10-17, 5:55 AM | Сообщение # 94 |
Тоєр
| ^_^ LOL!!!!!! NO coments!!!!!!! за віву.............. :lol: Від них ніодної заявки тіки той Вітя і всьо.......... А! і мона уточнити?? За віву чи проти мерінги? ...а і нарахунок "таких заходів" прийди і покажи шо такі "тупі і примітивні заходи" недостойні твоєї участі і тіки такі боти як коля бібрка паша я і тд можуть брати в них участь ^_^ ^_^ А на рахунок інфи, якшо комусь цікаво( бажано в цій же темі сказати) то я можу створити тему з ресурсами і щодняобновляти її всяким відео музикою і тд!!!!!!!!!Доречі Росія перше місце на UK bboy Championships 2007 нарвала Pockemon....якби наш Коблобок поїхав то в фіналі була б Україна і Росія...аж на душі теплішає коли чуєш шо наші рвуть Асясяй і френс!!!!!! Добавлено (Сегодня, 5:55 Am) ---------------------------------------------
- це так, для роздумів над гопським словом "балабол"
Real Hip-Hop music is not just a music.......... J.B. - R.I.P.
Сообщение отредактировал THE_END - Среда, 2007-10-17, 5:52 AM |
|
| |
RS | Дата: Среда, 2007-10-17, 8:35 PM | Сообщение # 95 |
Райтер
| THE_END, про заходи не хочу повторюватись(УРТ повне ГЕ) я вже казав, на рахунок того за выву чи проти мерынги я проти мерынгывського брейку......а так в мене э знайомы ы вмерынзы і в віві буду ха них вболівати(але 100% проти тебе ) + плюс шо ти тут сам на своїх соклубників гониш я про них ніколи ніц не казав я говорив про організаторів і проте як там місця розприділяються!!!! цікаво якшо будеш в фіналі проти паші чи бібрки і тобі дадуть 1 місце чи вони далі будуть так довольні УРТехою як ти чи будуть так як Кудла .рко минулого року.......(надіюсь ще памятаєш ой не можу...... як згадаю...........) P.S. тепер на рахунок гопівських слів......балабол?????.....Гм подивись скільки ти корисної інфи розмістив......боже навіть незнаю коли то всьо прочитаю :D......хочеш доказати що кращий за мене то не вказуй на мої помилки а зроби краще ніж я і тоді піпкай.......монстр СУПЕР(Пупер)-Мега(Пега)Афігенно(переафігенно) Крутий(перекрутий) бібоюшка.......................ГГггг P.P.S. так по 5 хв вдень почитаю і вже життя продовжив на годин десь так 100 - 200!!! Дякую THE_END,
|
|
| |
THE_END | Дата: Четверг, 2007-10-18, 4:21 AM | Сообщение # 96 |
Тоєр
| RS, Дурак ти!!!!!!!! Кудлу я стайлом грузанув !!!! а нарахунок мерінговського брейку всьо шо я можу сказати ти бот!!! бо говориш повну херню!!!!!!!! Ше раз кажу тобі якшо брейк в мерінзі то гамно то блять прийди і докажи тоа не тут на сайті вийобуйся!!!!!! І то не пропозиція а я настійливо хочу "відстояти честьь брейку мерінги" такшо хлопче чекаю від тебе дату нашого з тобтою батлу шоб ти мені доказав шо мій брейк то гамно!!!!!! якшо ти відмовишся то я остаточно тебе буду вважати повним пердуном який обсирає на сайті то чого самому ше недосяжно!!!!!!! Короче якшо ти у нас такий матьорий то візьми будьласка 21-го числа форму ми тихенько в куточку зайдем по 3 захода суддів сам вибереш-віву або наших такшо чекаю!!!!!!!!!!!! Quote (RS) + плюс шо ти тут сам на своїх соклубників гониш То де таке було??? борони Боже!!!Добавлено (Сегодня, 4:21 Am) --------------------------------------------- І алеверди!!!коли я з Кудлою батлував то він був тренером я почав працювати тиждень після змагань такшо сенсу підсуджувати мені зовсім небуло!!!Думай логічно- кажись твоя улюблена фраза!!!
Сообщение отредактировал THE_END - Четверг, 2007-10-18, 4:12 AM |
|
| |
RS | Дата: Четверг, 2007-10-18, 1:11 PM | Сообщение # 97 |
Райтер
| THE_END, не перекручуй не твій брейк гівно а ти гівно......крітін. при фразі я проти мерінгівського брейку я мав на увазі що проти тебе тому що більша половина мерінгівських бібоякі мої або друзі або дуже хороші знайомі..... Quote (RS) і тіки такі боти як коля бібрка паша ось коли..... ти заміняв до того кудлу купу разів і бувало таке шо сам по 2 -3 тижня треним + в перші тижні ти й сам казав ну ладно не буду тебе ше нижче............. + якшо ти не зовсім Ч.М.О. або не сліпий то роби висновки ті які мав зробити ще давно...... + ну відстаю я від тебе в брейку і все.....ти лише цим себе й можеш захищати......роби висновки і думай логічно...... COMPRENDE мсьє БУБУЙ Добавлено (Сегодня, 1:07 Pm) --------------------------------------------- оо можеш себе на роллах захистити або на вєлу.....кросик маленький мутнем...... з першкодами у вигляді людей..... Добавлено (Сегодня, 1:11 Pm) --------------------------------------------- ще можемо поганяти баскет або футбол.......
|
|
| |
THE_END | Дата: Пятница, 2007-10-19, 1:04 AM | Сообщение # 98 |
Тоєр
| RS, Ну сцуко за гімно ти пожалієш!!!Крисяк шалімий!!!!! Підміть ти 2-ий раз спригнув з батлу!!!!! ВІВА дстойно нарешті приняла заявку а ти бля............форумець-герой))))) Quote (RS) ну відстаю я від тебе в брейку і все.....ти лише цим себе й можеш захищати......роби висновки і думай логічно... Тут ти конечно думаєш як примітивний хомяк я набагато гідніший як людина !!! я знаю шо про тебе люди думають і знаю що про мене .ти своїх друзів на пальцях порахувати можеш...........іто я їм дивуюсь хотя в них терпець не вічний-повір!!! ну бля раз ти криса так запищала то бля всьо стримання від мене не буде !!!чекай повного парафіну!!!!!!!!!
|
|
| |
RS | Дата: Пятница, 2007-10-19, 1:19 AM | Сообщение # 99 |
Райтер
| Так і я тож гне пальцем творений.....!!! ну твої друзі це хто?????цікаво причому дуже ато памятаю як буквально недавно навязувався з нами гуляти бо немав куда з дівчиною піти!!!!!........ти вже раз пробував не памятаєш!!!!!.....ги УДачі жаль шо тут як в нассі бану нема........ато б ти в мене довго тут був(під словом довго маю на увазі вічність) Quote (RS) я набагато гідніший як людина !!! Правильно хто ше тебе похвалить як не ти сам! адіос......як вже колись казав не те що спілкуватись не хочу не хочу одним повітрям дихать...... то були мої ласт поступки до тебе і то ізза прохань сейнта ксела і гефа особливо гефа........но більшЕ НЕ БУДЕТЬ!!! Хвали себе дані на здравіє!!!!!
|
|
| |
THE_END | Дата: Пятница, 2007-10-19, 1:04 PM | Сообщение # 100 |
Тоєр
| Quote (RS) навязувався з нами гуляти бо немав куда з дівчиною піти!!!!! во дебіл!!! короче Меліціянт сси піську!!! в чаті вчора хоть би відписав))) пишу "суко ти тут" а ти навіть не відпилав ЛОЛ!!!!!!!! віво-віво-віво-віво!!!!!!!!
|
|
| |
RS | Дата: Пятница, 2007-10-19, 1:40 PM | Сообщение # 101 |
Райтер
| ти в мене постійний клієнт в бані.....+ ну якшо хочеш знов як тоді ШОСЬ ГОВОРИТИ.....то лєгко або просто можеш катнути міньєт.....для того шоб моїм повітрям не дихати! Ласт мессаг! БЛАНШ
|
|
| |
RUSTone | Дата: Понедельник, 2007-10-22, 8:42 PM | Сообщение # 102 |
Генералиссимус
| Хай всім хтось має відео з бібоєм "cico"[color=purple]
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
THE_END | Дата: Вторник, 2007-10-23, 4:09 AM | Сообщение # 103 |
Тоєр
| ну я маю) а шо запер? де його бачив?
Сообщение отредактировал THE_END - Вторник, 2007-10-23, 4:16 AM |
|
| |
Гомін | Дата: Воскресенье, 2007-10-28, 6:49 PM | Сообщение # 104 |
Художник
| ХТО БУВ НА БАТЛІ МІЖ МЕРІНГОЮ І ВІВОЮ????
Things are broken up and dancе. James Douglas Morrison
|
|
| |
Bagira | Дата: Воскресенье, 2007-10-28, 8:46 PM | Сообщение # 105 |
Крикун
| да... я тащуся від того, коли пацани танцюють брейк. Памятаю, я чуть на сцену не вилізла, коли виступали брейківці. але це було давно і не правда)))))))))
мрії розбиваються об скелю реальності... і осколки влучно попадають в серце...
|
|
| |