Брейк
|
|
RS | Дата: Воскресенье, 2007-12-16, 0:16 AM | Сообщение # 121 |
Райтер
Статус: Offline
| ОУ!!Як все запущено...Віва не вміє приймати поразки...не вміє відпуска колег, а тількі осирати...це моя субєктивна точка зору... Брейк-моє життя...не портіть його всяким лайном.... цікаво в якій школі такої мови вчуть прочитай уважно а тоді щось кажи............... а в загальному SheLL Of Fuckerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
link-m | Дата: Воскресенье, 2007-12-16, 0:38 AM | Сообщение # 122 |
Тоєр
| в загально-освітній школі №16 з поглибленим вивченням англіцської мови, ясно? Це тобі варто задуматися над своїм УВАЖНИМ читанням написаного мною...а як що тобі щось не подобається чи не зрозуміло , то є простий вихід - не читай!Тобі просто недано зрозуміти мене, от і все...
Why do things that matter the most Never and up being what we chose.
|
|
| |
RS | Дата: Воскресенье, 2007-12-16, 0:56 AM | Сообщение # 123 |
Райтер
| cлухай як ви мене всі задрали! кожна потвора старається виділитись і аж зі шкіри пнеться шоб то хоч якось зробити....... лузери не слофом а ділом...... і взагалі "не кушай мой мозг"
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
Гомін | Дата: Воскресенье, 2007-12-16, 7:39 PM | Сообщение # 124 |
Художник
| link-m, не харь! Випендрюватись ти вмієш професіонально. Тому хорошому модеру велике ДЯКУЮ, який виправив моє повідомлення!
Things are broken up and dancе. James Douglas Morrison
|
|
| |
link-m | Дата: Воскресенье, 2007-12-16, 9:32 PM | Сообщение # 125 |
Тоєр
| RS, Ой!от зі "шкури вилазити" із-за когось, тип паче за тебе, я не збиралася і не збираюсь...не має для кого старатися!...до речі, ти перший почав грузняк...от я і його закінчу!навіщо мені потрібні твої мозги!? Усьо " ." Гомін, От зустрінеш мене навулиці , ще раз те саме скажеш!Добре?Бо в реалі ти НІФІГА ніколи сказати МЕНі не могла, так що покажи себе!А не тут умнічай!ясненько? І я також можу виражатися нецензурними словами, і хвалитися , що модератор мене виправив!От є чим пишатись!Ія нікого не попускаю, хоча можу.....але, вибач, я вище цього! ...Добавлено (2007-12-16, 9:32 Pm) --------------------------------------------- "Випендрюватись ти вмієш професіонально." Я це знаю...не новина...ДЯКУЮ)))))))))))))))) Я "випендрююсь " тількі перед тими, хото мені нофігу...це так, до твого відома....
Why do things that matter the most Never and up being what we chose.
|
|
| |
RS | Дата: Воскресенье, 2007-12-16, 10:20 PM | Сообщение # 126 |
Райтер
| link-m, ти просто ще одна.......... мдя я тільки попросив мені перекласти шо там написано................ Quote (link-m) "Випендрюватись ти вмієш професіонально."Я це знаю...не новина...ДЯКУЮ))))))))))))))))Я "випендрююсь " тількі перед тими, хото мені нофігу...це так, до твого відома.... мдя я 100% правий! ненавиджу вас тупих позеряк
|
|
| |
|
RS | Дата: Среда, 2007-12-19, 0:15 AM | Сообщение # 128 |
Райтер
| Хм...... такі як ти мені не рівня....................... u'll all die! Офф топ: адміни а тут можна якось включити ігнор? або закинути в бан?
|
|
| |
Гомін | Дата: Суббота, 2007-12-29, 9:58 PM | Сообщение # 129 |
Художник
| Quote (link-m) Гомін, От зустрінеш мене навулиці , ще раз те саме скажеш!Добре?Бо в реалі ти НІФІГА ніколи сказати МЕНі не могла, так що покажи себе!А не тут умнічай!ясненько? І я також можу виражатися нецензурними словами, і хвалитися , що модератор мене виправив!От є чим пишатись!Ія нікого не попускаю, хоча можу.....але, вибач, я вище цього! ... Добавлено (2007-12-16, 9:32 Pm) --------------------------------------------- "Випендрюватись ти вмієш професіонально." Я це знаю...не новина...ДЯКУЮ)))))))))))))))) Я "випендрююсь " тількі перед тими, хото мені нофігу...це так, до твого відома.... Не говорила, бо не мала бажання, щоб ти потім Ілонку покликала, бо сама ж не можеш! І Як побачимось, то я тобі більше скажу, ніж тут! Мені це принесе велике задоволення! А я не хвалюсь, я просто попросила модера, щоб так не робив, бо мені не подобається коли мене виправляють. А тебе не питаю, що мені кому говорити. Ти всіх захарила. Коли хороші люди приходила новенькі в нашу компанію, тобі було настрати і ти тіпа всіх попускала, бо бачте вона крута тьолка! Ти вже всіх захарила своїм випендрежом! Ти просто настільки самозакохана! Що навіть не замічаєш, що людям противно з тобою спілкуватись. І ніхто тобі нічого не хоче говорити і спорити, бо ти є дурна і самозакохана, що витрачати на тебе час - ніякого задоволення. І гнати на мене літом не треба було. І сплетні ти так вмієш професіонально у світ випускати. Ти коли небудь замислювалась про що ти говориш? короче кажучи, яне хочу з тобою спілкуватись. мені дуже противно. і всі ці слова я говорила не для люду, бо властивості випендрюватись не маю, а для тебе. *ігнор* Добавлено (2007-12-29, 9:58 Pm) --------------------------------------------- можеш не витрачувати свій час на відповідь тому, що мені вже насрати все, що ти скажеш... Маю велике бажання процитувати RS Quote (RS) Хм...... такі як ти мені не рівня....................... u'll all die!
|
|
| |
joker | Дата: Суббота, 2007-12-29, 11:05 PM | Сообщение # 130 |
Генералиссимус
| там між хм, забули букву а! я Хам...... такі як ти мені не рівня....................... u'll all die!
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
natkanetka | Дата: Понедельник, 2007-12-31, 0:34 AM | Сообщение # 131 |
Райтер
| joker, ггг
***CHLOE*** I'm just a kid =)
|
|
| |
THE_END | Дата: Четверг, 2008-01-24, 5:50 AM | Сообщение # 132 |
Тоєр
| ай ем бек))) "О чём собственно спор?"
Real Hip-Hop music is not just a music.......... J.B. - R.I.P.
Сообщение отредактировал THE_END - Четверг, 2008-01-24, 5:50 AM |
|
| |
Гомін | Дата: Воскресенье, 2008-01-27, 2:14 PM | Сообщение # 133 |
Художник
| THE_END, доречі бачила ваш брек шоу на концерті Мерінги. Одне питаннячко виникло. Звідки ви взяли початок?
|
|
| |
RS | Дата: Воскресенье, 2008-01-27, 7:25 PM | Сообщение # 134 |
Райтер
| а що таке? це що якийсь особливий початок! якщо чесно недовольний тим виступом! могли краще..... навіть не знаю чим оправдатись
|
|
| |
THE_END | Дата: Понедельник, 2008-01-28, 1:47 AM | Сообщение # 135 |
Тоєр
| Гомін, ги))) початок придумали за 2 дні до виступу))) чи э закиди на плагіат??? тай шоу повністю пройшли аж на сцені))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Real Hip-Hop music is not just a music.......... J.B. - R.I.P.
|
|
| |