ЕМО
|
|
KoR$ | Дата: Суббота, 2007-07-21, 6:24 PM | Сообщение # 136 |
| А ти вобше хто такий фір?
|
|
| |
™†xXx†™ | Дата: Воскресенье, 2007-07-22, 2:03 AM | Сообщение # 137 |
Тоєр
Статус: Offline
| KoR$, ЕИО то тоже такі придурашені як ті нефори ? тоже як кабили кодять з патлами ?
---------------- ----(\___/)----- ----(=' .'=)----- --E[:]||||[:]3-- ---(*)__(*)---- -----------------
|
|
| |
deusZ | Дата: Воскресенье, 2007-07-22, 2:40 AM | Сообщение # 138 |
Admin
| ™†xXx†™, а ти взагалі хто такий. Шо з нашими "МЕга" реперством в тусі??? а взагаліто мені цікаво шо за нік такий??. І шо за пристрасть до пуми?? часом не ця фірма складає твій гардероб???
“Я хочу сказать людям, что настоящая красота и любовь могут быть постигнуты только через познание самой отвратительной стороны самого себя”. Мерлин Менсон-автобиография.
Сообщение отредактировал deusZ - Воскресенье, 2007-07-22, 2:44 AM |
|
| |
™†xXx†™ | Дата: Вторник, 2007-07-24, 0:39 AM | Сообщение # 139 |
Тоєр
| deusZ, слкхай ти чорт давай зустрінемся , я тебе порву ! козел ти мене вже зхарив ! непиши такої фігні зовсім. Якогось рагуля влупив собі в інфу думаєш модний ? я як зарвусь я вас всіх там перехуярю ! Запитайся в флеша або Корса вони мене прикрасно знають. не зли мене рагуль !
---------------- ----(\___/)----- ----(=' .'=)----- --E[:]||||[:]3-- ---(*)__(*)---- -----------------
|
|
| |
deusZ | Дата: Вторник, 2007-07-24, 2:59 AM | Сообщение # 140 |
Admin
| ™†xXx†™, Хлопче вибирай слова якими виражаєшся!!!! знаю шо борзий. чого харишся?? тобі шо на цей раз не подобається???
“Я хочу сказать людям, что настоящая красота и любовь могут быть постигнуты только через познание самой отвратительной стороны самого себя”. Мерлин Менсон-автобиография.
|
|
| |
KRIS | Дата: Вторник, 2007-07-24, 12:18 PM | Сообщение # 141 |
Нюб
| ™†xXx†™, хлопче, потихше!!!!!!!Шось ти задуже розбушувався. В мене взагалі складається враження шо ти би всіх х**рив і більше нічого!!!! Доречі, шо за модне слово"БІЖЕНЦІ"???????
KRIS
|
|
| |
ClaretViolet | Дата: Вторник, 2007-07-24, 4:52 PM | Сообщение # 142 |
Генерал-майор
| ™†xXx†™, мда... шо сказати... СИЛА ЕСТЬ, УМА НЕ НАДО... ти більше ніяким способом не докажеш свою правоту? хм... тяжко... з твоїм інтелектом тобі хіба ПТУ світить, не більше... задумайся над собою, поки не пізно. куй залізо, поки гаряче. ноу коментс...
Не сумуй, що тебе не знають люди. Сумуй, що ти не знаєш людей - Конфуцій
|
|
| |
RUSTone | Дата: Вторник, 2007-07-24, 5:33 PM | Сообщение # 143 |
Генералиссимус
| Про емо можу сказати лише одне: ЕМО-ХУЄМО!!!!!!!!!!кончіні бісексуали!!!
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
Гомін | Дата: Среда, 2007-07-25, 12:47 PM | Сообщение # 144 |
Художник
| Емо, як культура заснувалась в 1970-80 роках. Це були переважно діти бідних, задрипаних районів, які одягали речі своїх старших братів. Переважно сестер. Тому рожеві. Ну ця культура розвивалась і стала акуратнішою і більш актуальнішою. Тому емо дуже емоціональні, так як було в них важке дитинство... А так емо мені ну ЗОВСІМ неподобається...
Things are broken up and dancе. James Douglas Morrison
|
|
| |
link-m | Дата: Среда, 2007-07-25, 5:42 PM | Сообщение # 145 |
Тоєр
| Quote (Гомін) Емо, як культура заснувалась в 1970-80 роках. Це були переважно діти бідних, задрипаних районів, які одягали речі своїх старших братів. Переважно сестер. Тому рожеві. Ну ця культура розвивалась і стала акуратнішою і більш актуальнішою. Тому емо дуже емоціональні, так як було в них важке дитинство... ржу под стулом..довго думала?де ти таке викопала? Особливо сподобалося:" які одягали речі своїх старших братів. Переважно сестер"
Why do things that matter the most Never and up being what we chose.
|
|
| |
RUSTone | Дата: Среда, 2007-07-25, 6:27 PM | Сообщение # 146 |
Генералиссимус
| Гомін, та нехай собі носять чорне з рожевим-класне поєднання кольорів...але я одне не доганяю:Нафіга та бісексуальність?Навіщо хлопці одягаються як дівчата,і навпаки... link-m, Може ти мені,Галюню,скажеш?ти ж тему створила...
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
ARVEN | Дата: Четверг, 2007-07-26, 6:05 PM | Сообщение # 147 |
Полковник
| круть. про братів переважно сестер взагалі куль
Ska this fucking world!!!
|
|
| |
Adikone | Дата: Четверг, 2007-07-26, 7:34 PM | Сообщение # 148 |
Тоєр
| Жалко мені Емо!От і випю за бідних пацанчиків бо я вас ЕМО не розумію!!!
Тіпуля я можу вирубати...
|
|
| |
ARVEN | Дата: Четверг, 2007-07-26, 10:55 PM | Сообщение # 149 |
Полковник
| Adikone, було би за кого пити......
Ska this fucking world!!!
|
|
| |
deusZ | Дата: Пятница, 2007-07-27, 2:00 AM | Сообщение # 150 |
Admin
| RUSTone, Браток не матюкайся в ефірі, а то прийдеться доношувати за мною всяке розове лахміння і за сестрою тоже.
|
|
| |