ЕМО
|
|
RS | Дата: Суббота, 2008-05-24, 2:30 PM | Сообщение # 376 |
Райтер
Статус: Offline
| FIgGy, я б зараз почав лити на тебе ГІвно, але над тобою уже природа поіздівалась...... ТАКШОІПАНИСЬОБСТІНУГОЛОВОЮЗРОЗБІГУ.............
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
FIgGy | Дата: Суббота, 2008-05-24, 5:59 PM | Сообщение # 377 |
Полковник
| RS, блін, я завжди знала, шо ти полудурок!!!соси тапки
бууее
|
|
| |
RS | Дата: Суббота, 2008-05-24, 6:02 PM | Сообщение # 378 |
Райтер
| "ГАВАРІШ НА МЕНЯ ПЕРЕВОДІШШШШ на себя" хахаха...... ти певно таке часто чуєш в садіку....... ААААаа знаю у тебе важке дитинство зараз.... з садіку невчасно забирають, самою останньою, іграшки металеві до землі цвяхами забиті, вот і біситьСЯ дітя.... коли там день захисту дітей??? може тобі якусь барбі подарую.... БУдеш ПЕРША ДІВКА В САДІКУ,.......
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
FIgGy | Дата: Суббота, 2008-05-24, 6:14 PM | Сообщение # 379 |
Полковник
| RS, твої слова - це ознака низького рівня культури (або ж її відсутності), явної нетактовності і нетолерантності. подумай над тим своїм крихітним мозочком, хоча я не впевнена, що ліміт інформації, яку він може сприймати, не перевищиться. Добавлено (2008-05-24, 6:14 Pm) --------------------------------------------- P.S. вибач, шо так багато слів написала, мабуть, тобі тепер то дуже важко читати, стільки незнайомих символів...
бууее
|
|
| |
RS | Дата: Суббота, 2008-05-24, 6:20 PM | Сообщение # 380 |
Райтер
| Quote (FIgGy) тугуватого полудурка. Quote (FIgGy) cядь на кіЛ!!! Quote (FIgGy) випий отруту(або краще кислоту Quote (RS) полудурок!!!соси тапки = Quote (FIgGy) це ознака низького рівня культури (або ж її відсутності), явної нетактовності і нетолерантності. подумай над тим своїм крихітним мозочком, хоча я не впевнена, що ліміт інформації, яку він може сприймати, не перевищиться. Добавлено (2008-05-24, 6:19 Pm) --------------------------------------------- Бач тільки маленькі дтки які щойно навчились умовних рефлексів(хапальні, сосальні як в тебе, і так далі) можуть писати і говорити те що потім жеж самі і заперечують........ Добавлено (2008-05-24, 6:20 Pm) --------------------------------------------- Ладно я йду на тренеровку а ти тут сиди і думай своїм ДИТЯЧИМ мозочком як вирости і як ще щось написати а я собі заки ЗАБОЙНО відтянусь на тренеровці ти невдаха запамятай це..... а іще ти клоун......... ДУМАЙ)
|
|
| |
FIgGy | Дата: Суббота, 2008-05-24, 6:25 PM | Сообщение # 381 |
Полковник
| RS, я говорю саме про ці твої слова! Quote (RS) "ГАВАРІШ НА МЕНЯ ПЕРЕВОДІШШШШ на себя" хахаха...... ти певно таке часто чуєш в садіку....... ААААаа знаю у тебе важке дитинство зараз.... з садіку невчасно забирають, самою останньою, іграшки металеві до землі цвяхами забиті, вот і біситьСЯ дітя.... коли там день захисту дітей??? може тобі якусь барбі подарую.... БУдеш ПЕРША ДІВКА В САДІКУ,....... Добавлено (2008-05-24, 6:22 Pm) --------------------------------------------- RS, ти не можеш про мене таке писати, бо ти зі мною навіть не знайомий!!!дивуюсь, як можна писати таке про абсолютно незнайому тобі людину, тим більше, про дівчину...жаХ! Добавлено (2008-05-24, 6:25 Pm) --------------------------------------------- RS, а, до речі, твоя аватарка говорить сама за себе. і ше одне, ти правильно зробив, шо вибрав саме її, вона дуже детально і правдиво характеризує твою особистість, яка не має поваги до жодної людини. читаючи, шо там написано, можна зрозуміти, шо ти не дуже подобаєшся іншим людям.
бууее
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Воскресенье, 2008-05-25, 11:37 PM | Сообщение # 382 |
Художник
| RS, Ерес,де ти,ми чекаем))))невже ти здався?)))))))))))
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2008-05-26, 11:44 AM | Сообщение # 383 |
Райтер
| Hardyguardy, Кльово........ вже майже втянувся в наші баталії)))......... FIgGy, Я вже всі висновки що хотів зробити зробив..... Quote (RS) ти невдаха запамятай це..... а оН ТО то є трушна правда.... Ладно НЕУД пиши, існуй, вмирай, настало літо і мені є чим зайнятись крім як сидіти за кампотом......... TO be Continied... чи як там прально пишеться?! Hardyguardy, то вже похоже на серіал нє?!) Добавлено (2008-05-26, 11:43 Am) --------------------------------------------- а соррі мій нік не ерес а АРЕС) Добавлено (2008-05-26, 11:44 Am) --------------------------------------------- ой а про аватарку я ще не відповів..... її ще можна трактувати що якщо ти мій ворог то тобі краще мене вбити....... довше проживеш)
|
|
| |
RUSTone | Дата: Вторник, 2008-05-27, 5:25 AM | Сообщение # 384 |
Генералиссимус
| EMO PIDARU!!!!!!!!I KRUSU!!!!!!!
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
sara | Дата: Вторник, 2008-05-27, 6:28 AM | Сообщение # 385 |
Крикун
| RUSTone, *enia tu wo?
|
|
| |
RUSTone | Дата: Вторник, 2008-05-27, 7:07 AM | Сообщение # 386 |
Генералиссимус
| sara, toj Smile,ta emovs`ka tvar` mene todi mysaram zdala....ja jix vsix ne liybliy....
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Вторник, 2008-05-27, 12:13 PM | Сообщение # 387 |
Художник
| вот,маечку купив! p.s.смайл ще свое отримае,гнида!!!!!!
ЛЕЗО.тепер сам по собi
Сообщение отредактировал Hardyguardy - Вторник, 2008-05-27, 12:15 PM |
|
| |
RS | Дата: Вторник, 2008-05-27, 2:45 PM | Сообщение # 388 |
Райтер
| Hardyguardy, hahaha hardoS RULL) RUSTone, Smile to 4asom ne toj z vivu? takuj tyrust?!
|
|
| |
M1nK0 | Дата: Вторник, 2008-05-27, 5:42 PM | Сообщение # 389 |
Нюб
| I HATE EMO. THEY MUST DIE!! задовбали ті "ЄМО" .. Тіпа вони всі такі "ойойойой я така(такий) сякий як погано ппц хник-хник... " Лучше би менше ревіли і більше робили...
|
|
| |
FIgGy | Дата: Вторник, 2008-05-27, 8:37 PM | Сообщение # 390 |
Полковник
| M1nK0, а ти доведи, шо всі емо плакси, і тоді може когось переконаєш Hardyguardy, і за шо ж ти нас так не любиш? RUSTone, ага, зара всі емо побіжать тебе мусарам здавати...може і є такі, але не всі. і взагалі, матюки пішли від москалів, а москалі тупі, роби висновки і більше не матюкайся(принаймні на людях)
бууее
|
|
| |