Пятница, 2025-01-10, 4:35 PM
SITE LOGO
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
ЕМО
TrIdAnДата: Воскресенье, 2007-10-07, 8:15 PM | Сообщение # 241
Нюб
Статус: Offline
KY-KY,
Давай зустрінемся суко ... ти кого виїбати хотів?

Ідуть два панки, один лисий другий патлатий, похуй ітак двоє пізди получать .. { НароДна МудРисть )

Якшо дають - то бери,
Якшо бють - бий ти.
Ти кращий, знай це, запамятай,
Ныкому образити себе не давай

RSДата: Воскресенье, 2007-10-07, 9:13 PM | Сообщение # 242
Райтер
Rumata, знаєш по життю треба йти з фразою "I will"
знаєш що можуть всі тільки кожен може по своєму......ну і хтось більше хтось менше......знаєш фізичну слабість можна зрозуміти(хоча й не завжди)..пробачити навіть але якщо людина просто складає ручки і каже "Най ся діє Божа воля" то такому принаймні в мене виправдання нема........

-Never Surrender

-hUmans can everythink

-Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с)
Габриэль Гарсиа Маркес

HardyguardyДата: Понедельник, 2007-10-08, 10:49 PM | Сообщение # 243
Художник
я можу сказати так.
ЕМО ведуть неправильний образ життя...ну весь цей негатив,завжди херовий настрiй i таке iнше...
але мене пре тiльки стиль як вони одягаються i трiшки подобаеться музика...

ЛЕЗО.тепер сам по собi

natkanetkaДата: Вторник, 2007-10-09, 0:27 AM | Сообщение # 244
Райтер
!!!про отих плаксивих ЕМО... це тільки стереотип. Росія перевернула цю субкультуру і створила з ЕМО-кідів монстрів з заплаканими очима, слідами від спроб порізати вени і розмовами про жорстокий світ. насправді ЕМО - емоційні люди, а емоції бувають не тільки негативні. наприклад, я говорила з американськими ЕМО, вони взагалі, спокійно собі живуть здоровим способом життя(не курять і не пють), катаються на скейтах і малюють графо. а російськи гопи, панки і т.д. правильно роблять, шо бють тих російських позерів разом з їхніми думками про жорстокий світ, але не правильно роблять, бо створюють стереотип ЕМО-кідів як остпнніх лохів. насправді все починалося не так...жалко, що така досить прікольна субкультура перетворилася на таке....навіть слова підібрати не можу... sad

***CHLOE***

I'm just a kid =)

deusZДата: Четверг, 2007-10-11, 3:21 AM | Сообщение # 245
Admin
ну і тему ви тут почали. Одне я знаю точно: всі люди емоційні, без емоцій ми не були б людьми такими, які є. В кожного вони проявляються по-іншому. Повірте в імокідів так же як і у всіх інших. нічим вони в цьому не відрізняються. Просто колись почали вважати що вони схильні більш переживати події, трагеді...
наспрвавді їх існування не стало кращим, чи гіршим - просто деякі нестидаються своїх почуттів, емоцій.
А більшість людей в таких випадках приховують їх в собі, цим і різниця.
Але не можу пропустити той факт, що зараз ця субкультура деградує. Імо стають толпа дівчаток, які дупля
в голові не мають, тому і не дають(дупля). Справжня передача емоцій замінилась на позерство, яке зараз переважає у більшої частини імо.
можу додати, шо нікого змінювати не потрібно. Кожен вибирає свій шлях.
Будем чекати бум на якусь нову субкультуру. ...

“Я хочу сказать людям, что настоящая красота и любовь могут быть постигнуты только через познание самой отвратительной стороны самого себя”. Мерлин Менсон-автобиография.

BagiraДата: Понедельник, 2007-10-29, 3:28 PM | Сообщение # 246
Крикун
ДАВАЙТЕ ПРИДУМАЄМ НОВУ СУБКУЛЬТУРУ!!!!!!!! biggrin

мрії розбиваються об скелю реальності... і осколки влучно попадають в серце...

FIgGyДата: Понедельник, 2007-10-29, 6:27 PM | Сообщение # 247
Полковник
я взагалі не розумію людей які зневажають певні субкультури!!!в кожного є право на вибір...якшо вам шось в емочках і емобоях не подобається,то або тримайте думки при собі,або сприймайте нас такими якими миє!!!я не плачу в кутку,не ріжу собі вени,люблю життя.ніхто не має права когось принижувати,тому шо той "хтось" не кращий за інших. sad

бууее

FIgGyДата: Понедельник, 2007-10-29, 6:30 PM | Сообщение # 248
Полковник
емо теж люди...
Прикрепления: 0697823.gif (9.4 Kb)

бууее

ГомінДата: Вторник, 2007-10-30, 3:20 PM | Сообщение # 249
Художник
Молоді люди в чорно-рожевому одязі з опущеним на півобличчя чубком, переважно в депресивному настрої і жахливо схожі один на одного. Це, мабуть, все, що знають необізнані про субкультуру емо, популярну останні декілька років в Росії. Що таке емо? Хто такі емо насправді?
Суспільство віднеслося до новоявленої течії дещо несхвально, навіть з насмішкою. Втім, представникам емо-культури це навіть на руку, оскільки бути знедоленими – в їх дусі.
Спочатку емо називався альтернативний напрям в музиці, що супроводжується важкою гітарною партією і сильним соло. Співак емо відверто і безперешкодно ділився із слухачами відчуттями, звідси і походження поняття – від слова «емоційний».
Проте через деякий час уявлення про емо істотно помінялися. Вивчаючи численні сайти про сучасних представників цієї культури, що у величезній кількості з'являються на просторах Інтернету, створюється враження, що це просто стиль поведінки і самовираження для підлітків.
Молодь в стилі емо віддає перевагу особливому стилю, який виділяє їх серед іншої субкультури. Вони носять чорний колір в поєднанні з рожевим, або іншим яскравим кольором. Класичний одяг емо - це одяг в чорно-рожевій гамі, де узори так само двобарвні. Різні пов'язки на руках і зап'ястях, пояси із залізними бляшками, рукавички без пальців, рюкзак з різними значками емо. Серед емо можна побачити хлопця у вузьких джинсах, що змахує на метросексуала, а також молоду людину, яка вважає за краще носити багато залізних заклепок на джинсах, браслети на руках з черепами, нігті чорного або сріблястого кольору.
Макіяж поширений як у дівчат, так і у хлопців. Основний емо-макіяж - це підведення очей чорним олівцем.
Зачіски не діляться на жіночі і чоловічі, ви часто можете побачити однакові стильні зачіски як у хлопців так і у дівчат. Чубок прикриває одне око, чорний або червоно-коричневий колір волосся. Укладання або відсутність його - все це дає свободу у виборі індивідуальності, при цьому дає чітко зрозуміти, що ви бачите перед собою сьогодення емо.

Things are broken up and dancе.
James Douglas Morrison

ГомінДата: Вторник, 2007-10-30, 3:24 PM | Сообщение # 250
Художник
ось знайшла маленьку картинку
Прикрепления: 2660604.gif (7.8 Kb)

James Douglas Morrison

FIgGyДата: Вторник, 2007-10-30, 8:19 PM | Сообщение # 251
Полковник
Гомін, applause молодець!
Прикрепления: 7382121.jpg (44.0 Kb)

бууее

ГомінДата: Среда, 2007-10-31, 4:13 PM | Сообщение # 252
Художник
FIgGy, знаеш? все таки RS правий.. від цього сайту ми не отрумуєм ніякої корисної інформації.. і я вирішили спробувати виправити це..

James Douglas Morrison

FIgGyДата: Четверг, 2007-11-01, 5:31 PM | Сообщение # 253
Полковник
Гомін, я візьму з тебе приклад і буду викладати корисну інфу)))

бууее

ГомінДата: Суббота, 2007-11-03, 11:16 AM | Сообщение # 254
Художник
FIgGy, ну-ну

James Douglas Morrison

FIgGyДата: Суббота, 2007-11-03, 3:54 PM | Сообщение # 255
Полковник
Гомін, може в мене буде виходити не дуже,але я попробую

бууее