ЕМО
|
|
eddie | Дата: Понедельник, 2007-11-26, 4:37 PM | Сообщение # 271 |
Нюб
Статус: Offline
| RUSTone, не ну то вже клоуни мля...
|
|
| |
RUSTone | Дата: Понедельник, 2007-11-26, 8:00 PM | Сообщение # 272 |
Генералиссимус
| eddie, дибілоїди...їм хіба на свалці мусор розгрібати...в нас бомжі іто акуратніші...
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
TrIdAn | Дата: Пятница, 2007-11-30, 11:30 AM | Сообщение # 273 |
Нюб
| RUSTone, Цырк уехал.. клоуны остались ...
Ідуть два панки, один лисий другий патлатий, похуй ітак двоє пізди получать .. { НароДна МудРисть ) Якшо дають - то бери, Якшо бють - бий ти. Ти кращий, знай це, запамятай, Ныкому образити себе не давай
|
|
| |
Fear | Дата: Пятница, 2007-11-30, 10:36 PM | Сообщение # 274 |
Нюб
| TECO_ART, Пагута ты наверное по щам давно не получаЛ ... А насчет пародии эт мы еще посмотрим....
|
|
| |
TrIdAn | Дата: Вторник, 2007-12-25, 11:46 PM | Сообщение # 275 |
Нюб
| Fear, ЕЙ малий скажи малому..)))
Ідуть два панки, один лисий другий патлатий, похуй ітак двоє пізди получать .. { НароДна МудРисть ) Якшо дають - то бери, Якшо бють - бий ти. Ти кращий, знай це, запамятай, Ныкому образити себе не давай
|
|
| |
|
Hardyguardy | Дата: Четверг, 2008-01-17, 1:14 PM | Сообщение # 277 |
Художник
| короче,усi емо на Украiнi-це ПОЗЕРСТВО!!!! ИМХО!
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
RS | Дата: Четверг, 2008-01-17, 1:38 PM | Сообщение # 278 |
Райтер
| суть мого питання передбачала такий жеж висновок) Hardyguardy, + 1
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
koga | Дата: Четверг, 2008-01-17, 11:25 PM | Сообщение # 279 |
Нюб
| впевнений шо більшість даже не знає шо таке емо і постить брєд
МУсар,злой Мусар.убитків ненавижу. Катайсо наздоровя.
|
|
| |
RS | Дата: Пятница, 2008-01-18, 1:47 PM | Сообщение # 280 |
Райтер
| Щось мені здається що ти це знаєш! Так ось у тебе у знаючого хочу спитати теж саме Quote (RS) поясніть мені як стають емо у віці від 14 - 17 просто афігеть як цікаво знати як можна у 13 - 14 рочкіф пережити "Втрачене кохання", "Несправедливу любов", "Нерозділену любов" ну і сопутствующі речі................. П.С. прошу мну це пояснити бо я цього ніяк не доганяю............. і не бачу користі від того що людина сама собі буде давати всякі титули та інше............ по великому рахунку це не важливо....... ВАЖЛИВО ТЕ КИМ ТИ Є НАСПРАВДІ ----- ІМХО.
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
KRIS | Дата: Пятница, 2008-01-18, 9:37 PM | Сообщение # 281 |
Нюб
| Я вас підтримую! Мені, до речі, теж це цікаво...... Вони напевне думають, що, маючи ЕМОвський стиль одягу вони ЕМО!!! Ну і "Я хочу виділитьсь"
KRIS
|
|
| |
koga | Дата: Пятница, 2008-01-18, 11:57 PM | Сообщение # 282 |
Нюб
| да я знаю шо таке емо. емо-це поперше стиль музики а не дішовий підорской вигляд.емо це жанр музла який пішов від хардкору(але не мазафаки встілє корн і дефтоунс).пора зрозуміти шо емо це не є тіки дішова хуємо чьолка і розовий колір шмота. хуемо-клал емо-треба це розуміти
|
|
| |
RS | Дата: Суббота, 2008-01-19, 0:25 AM | Сообщение # 283 |
Райтер
| ось я до цього й веду! треба більше таких як ти шоб пояснювали таким як вони............... о як сказав) всі емо яких жнаю я або не відповіли мені чому вони емо, або сказали "Бо вони такі прікольненькі", або "це через бла бла бла любов"....... ось шо мені піддістає шо вони стають тіпа емо БО на даний момент то кльово то модно то популярно....... ну це на їх думку.......
|
|
| |
THE_END | Дата: Четверг, 2008-01-24, 5:41 AM | Сообщение # 284 |
Тоєр
| навіть додати нема чого))) г а вам не пофіг на тих ЕМО - хочуть хай собі будуть чи вони чимось заважають?
Real Hip-Hop music is not just a music.......... J.B. - R.I.P.
|
|
| |
koga | Дата: Четверг, 2008-01-24, 6:31 PM | Сообщение # 285 |
Нюб
| [img] <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="88" height="31">[/img]
|
|
| |