ЕМО
|
|
RS | Дата: Четверг, 2008-05-15, 6:22 PM | Сообщение # 361 |
Райтер
Статус: Offline
| не ти реально ЖЖоШ пиши ще....
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
SaInT | Дата: Четверг, 2008-05-15, 6:33 PM | Сообщение # 362 |
Теггер
| кумедна у вас дискусія получається )
Никогда не спорь с дебилом,иначе ты опустишься до его уровня,где он задавит тебя опытом.
|
|
| |
RS | Дата: Четверг, 2008-05-15, 7:11 PM | Сообщение # 363 |
Райтер
| Встав свої не куМеДійНі доречні І саме головне ПРАВИЛЬНІ 5 КУПІЙОК))))))))
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Четверг, 2008-05-15, 8:54 PM | Сообщение # 364 |
Художник
| девочки,не ссорьтесь ©
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
natkanetka | Дата: Четверг, 2008-05-15, 9:00 PM | Сообщение # 365 |
Райтер
| Hardyguardy, бгг)))
***CHLOE*** I'm just a kid =)
|
|
| |
RUSTone | Дата: Четверг, 2008-05-15, 9:20 PM | Сообщение # 366 |
Генералиссимус
| ja vam tak ska*y!Emo xyjnia!!!!
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
RS | Дата: Четверг, 2008-05-15, 9:30 PM | Сообщение # 367 |
Райтер
| та ти вже не раз так казав ПАПІК женЬКО) Добавлено (2008-05-15, 9:30 Pm) --------------------------------------------- але варто прислухатись поради ФІДЖИ.. шукати чим пояскравіших ДЄТАК_)які не слухають пАпСУ а слухають реально МІТОЛ! ХАВІ МІТОЛ
|
|
| |
SaInT | Дата: Четверг, 2008-05-15, 10:48 PM | Сообщение # 368 |
Теггер
| RS, так так звісно, вставлю ..... "то бля бред"
Никогда не спорь с дебилом,иначе ты опустишься до его уровня,где он задавит тебя опытом.
|
|
| |
FIgGy | Дата: Пятница, 2008-05-16, 2:12 AM | Сообщение # 369 |
Полковник
| RS, бАлін, та я не кажу, шо тре звертати увагу на тих, хто гарніше одягнений!!!не перекручуй мої слова. я тіки кажу, шо я кби ти тих двох дівок побачив, то більше твою увагу привернула би перша!!!!!!!!!
бууее
|
|
| |
RS | Дата: Пятница, 2008-05-16, 1:39 PM | Сообщение # 370 |
Райтер
| а може мені подобаються уродіни? Я ЗБО) ой нІмаГУ.... лан ТємА зайшла ф тупік! сОріі якшо шось не так зрозумів, просто ніколи не доганяв і не дожену як можна судити про людину по шмоткам і так далі.... але то так взгальному
|
|
| |
FIgGy | Дата: Среда, 2008-05-21, 7:12 PM | Сообщение # 371 |
Полковник
| RS, та я не говорю про то, шо людину судять за одягом!!!ти шо якийсь тугий чи шо???шо я незрозуміло говорю???я кажу, шо УВАГУ б спочатку привернула людина, одягнена охайніше і гарніше, у неї цікавіший вигляд, тому твої очі зразу подивляться на неї, а не на ту другу!!!я не говорю, шо ти з ними маєш знайомитися!!!всьо, кому ше не зрозуміла моя думка, йдіть лікуйтесь, бо я пояснюю нормальною українською мовою!!!!
бууее
|
|
| |
RS | Дата: Четверг, 2008-05-22, 1:40 AM | Сообщение # 372 |
Райтер
| я ніяк не відреагую! бо як я вже давно зрозумів...... діти хіба й чекають якоїсь реакції со "Так так ти права, а маленько ЗврЯткО....."
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Четверг, 2008-05-22, 6:49 PM | Сообщение # 373 |
Художник
| ой,ребята,ви просто гоните собi по чорному!!!))))))))))))круууто))))
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
RS | Дата: Четверг, 2008-05-22, 8:33 PM | Сообщение # 374 |
Райтер
| Hardyguardy, ну то якщо тобі так сильно подобається то приєднюйсЯ
|
|
| |
FIgGy | Дата: Пятница, 2008-05-23, 7:44 PM | Сообщение # 375 |
Полковник
| RS, якшо ти так сильно любиш мене домахувати, то не в цій темі, і взагалі, я впевнена, шо моя думка правильна, просто ти строїш з себе то якогось умніка, то тугуватого полудурка...не подобається моя думка - сядь на кіЛ!!!і всім тоді буде дуже добре і приємно споглядати на твої страждання!!!зроби мені приємне(хоч раз в житті і хоч комусь) і випий отруту(або краще кислоту)!!!а то твій мозочок не може дотягнутися до правильного рівня, шоб зрозуміти, шо я маю на увазі!!!!!!!
бууее
|
|
| |