ЕМО
|
|
RUSTone | Дата: Суббота, 2008-04-26, 6:18 PM | Сообщение # 346 |
Генералиссимус
Статус: Offline
| v mene sama kyl`na ava!!!!!!!!Afo-power
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Понедельник, 2008-04-28, 2:13 PM | Сообщение # 347 |
Художник
| може вже краще UT пауер?
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
natkanetka | Дата: Понедельник, 2008-04-28, 2:17 PM | Сообщение # 348 |
Райтер
| Lee, твоя ава дуже кульна. найкульніші - Hardyquardy і Lee
***CHLOE*** I'm just a kid =)
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Вторник, 2008-05-06, 0:32 AM | Сообщение # 349 |
Художник
| natkanetka, Добавлено (2008-05-06, 0:32 Am) --------------------------------------------- Нi,якщо по теме-то однозначно у нас немеряно позерiв,або просто людей,якi без дупля хто це такi,не знають нiхера iсторii))))я багато цiкавих речей чув))))вчора на фестi один чувак загнув,що емо з'явились цього року одна моя трiшка неадекватна i нездорова знайома сказала,що я емо,правда коли я ii запитав,чому вона так сказала,вона менi толком нiчого не змогла пояснити ну то бувае,ладно,хворих не ображаем. короче,народ,забийте на то всьо!!!то ж всьо позерство-нах то ходити,хiба що привертати увагу своими чолками,значками,схаренiстю!!!! "Будь проще-и люди потянутся к тебе" © (народна мудрiсть)
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
FIgGy | Дата: Понедельник, 2008-05-12, 1:10 AM | Сообщение # 350 |
Полковник
| Hardyguardy, не всі такі, точно не всі. є багато нормальних імо, я ніколи нікому не кажу шо він позер, хіба шо якшо дуже добре ту людину знаю, а якшо хтось каже незнайомій людині "позер" то це вже, вибачте, людині лікуватись треба, то то саме шо обматюкати незнайому людину...тупо, але так воно є(((мені якась тупіца недавно йде по вулиці і каже так скептично: "оооо, яке емоооо!!!" ото рагулька, перший раз мене бачить і шось таке балякає...ужассСс, які є тупі люди!
бууее
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2008-05-12, 11:55 AM | Сообщение # 351 |
Райтер
| FIgGy, ти мені так колись і не відповіла чого ти емо?
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
deusZ | Дата: Понедельник, 2008-05-12, 3:13 PM | Сообщение # 352 |
Admin
| А ви всі напевно не чули , але Я відношу себе до зовсім молодої субкультури. називається ТРУ ПОЗЕР. по англ буде так true pozer... коли хочеш бути собою і шоб ніхто не замахував тебе питаннями "хто ти??"
“Я хочу сказать людям, что настоящая красота и любовь могут быть постигнуты только через познание самой отвратительной стороны самого себя”. Мерлин Менсон-автобиография.
|
|
| |
SaInT | Дата: Понедельник, 2008-05-12, 5:37 PM | Сообщение # 353 |
Теггер
| deusZ, надежно )
Никогда не спорь с дебилом,иначе ты опустишься до его уровня,где он задавит тебя опытом.
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2008-05-12, 7:36 PM | Сообщение # 354 |
Райтер
| ) Г тож вихід.......
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
FIgGy | Дата: Среда, 2008-05-14, 5:12 PM | Сообщение # 355 |
Полковник
| RS, то то саме шо питати "чому ти людина", не знаю, мені сподобалось імо і я захотіла стати імо, мені сподобалась музика, сподобалась відкритість, мені подобається стиль, подобається все, але ше мій характер до того підходить, от я і знайшла для себе саме те, шо мені підходить Добавлено (2008-05-14, 5:12 Pm) --------------------------------------------- Hardyguardy, до речі, та народна мудрість якась тупа, може ше колись то так і було, але якшо йде якась прікольна людина, кльово одягнена, слухає музику і йде якесь уродство типу дівчинки, яка фанатіє від попси, то твою увагу приверне перша людина, хоч друга і одягнена примітивніше.
бууее
|
|
| |
RS | Дата: Среда, 2008-05-14, 8:15 PM | Сообщение # 356 |
Райтер
| ой регочу-пісяти хочу............ а якщо друга гарніша за першу і характер круче а переша просто як на вішалку понавішувала на себе все підряд.......
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Среда, 2008-05-14, 9:54 PM | Сообщение # 357 |
Художник
| RS, +1))))))))))))) FIgGy, всьо,забули,проiхали!
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
FIgGy | Дата: Среда, 2008-05-14, 11:02 PM | Сообщение # 358 |
Полковник
| RS, а хто сказав, шо ти з ними знайомий? ти їх бачиш вперше Добавлено (2008-05-14, 11:02 Pm) --------------------------------------------- RS, раджу сходити в туалет, а то затопиш всіх мирних жителів світу. там про другу пише "якесь уродство", шо незрозуміло?
бууее
|
|
| |
RS | Дата: Четверг, 2008-05-15, 1:10 PM | Сообщение # 359 |
Райтер
| ааа ну так правильно в кого ярче ШМОТєГ та і гарніша..... дякую що просвітила тепер до тих дівок з сірої маси навіть непідходитиму............... FIgGy, + дякую за пораду ато я тут сиджу за кампом і думаю плін кудась мені треба сходити......... Фу нагадала дякую мені аж полегшало. Добавлено (2008-05-15, 1:10 Pm) --------------------------------------------- а забув хто слухає попсу всі Quote (FIgGy) уродство типу дівчинки, яка фанатіє від попси, ти напевно знайома раз так моментально судиш........ Ех вдіну я си колись костюма фірмового Abibac вийду на двір а ти на мене тикнеш пальцем і скажеш Уродець гоп типу Хлопчик ОК???? скік тобі рочків? дитино...
|
|
| |
FIgGy | Дата: Четверг, 2008-05-15, 3:48 PM | Сообщение # 360 |
Полковник
| RS, я не кажу, шо всі, хто слухає попсу - уродство, я просто кажу, шо та дівчинка уродство І слухає попсу, а не уродство, БО слухає попсу. я б з уродною дівкою, яка вдягнена в стилі сільського гламуру на твоєму місці навіть би не заговорила, хоча, про смаки не сперечаються...і кустьюма краще не одягай, бо тебе на вулиці заб*ють
бууее
|
|
| |