Четверг, 2025-01-09, 10:22 PM
SITE LOGO
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Бісексуали....
SaInTДата: Понедельник, 2008-03-24, 11:05 PM | Сообщение # 76
Теггер
Статус: Offline
Gvard, biggrin

Никогда не спорь с дебилом,иначе ты опустишься до его уровня,где он задавит тебя опытом.

RSДата: Вторник, 2008-03-25, 0:02 AM | Сообщение # 77
Райтер
natkanetka, чого це не тож саме? то навіть в деякій мірі нормальніше за бі бо там Д+Х і хіба вони не круті? вони ж теж будуть себе визнавати педофілами.... happy happy happy вони круті реально їм також
Quote (FIgGy)
не бояться визнавати ким вони є, їм пофік до інших, їм насрати на думку інших, роблять шо хочуть і не думають про проблеми, це навпаки прікольно, хоча, звичайно, для нас дивно))
biggrin
Ой не можу.... от хто мені назве причини більшої крутості БІ від ПЕДОФІЛІВ той нах і молодець.....

П.С. перед тим як щось таке дурнувате писати треба нах думати........
П.П.С. коли вже нах перестанете вмиватись сраними соплями та сльозами?! Ля невже ви не розумієте що ваше життя у ваших нещасних ручках.... за нього треба боротись до last breath впринципі як і за все в цьому тепер уже дебільному світі........

П.П.П.С. давайте вот ви всі якісь 9 - 11 класи ато і вище вот йдіть нах приведіть до дому якогось(якусь) 1-3 класника(-цю) або погуляйте нах заручку по центрі міста мля або іще дальше..... ото ви такої крутості наберетесь шо то буде просто ППЦ... я перший підійду до вас за афтографом........ happy happy happy

реально хоч деколи перечитуйте то шо ви писали і холодним розумом подумайте шо ви таку ЄРЕСЬ пишете angry

-Never Surrender

-hUmans can everythink

-Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с)
Габриэль Гарсиа Маркес

SaInTДата: Вторник, 2008-03-25, 0:03 AM | Сообщение # 78
Теггер
happy

Никогда не спорь с дебилом,иначе ты опустишься до его уровня,где он задавит тебя опытом.

GvardДата: Вторник, 2008-03-25, 0:27 AM | Сообщение # 79
Нюб
таку тему роздули .... happy

natkanetkaДата: Вторник, 2008-03-25, 0:59 AM | Сообщение # 80
Райтер
RS, Знаєш, охолонь... бо здається ти вже починаєш переходити на особисті образи. я ж сказала, шо то ненормально, а ти інтерпретуєш мої слова по-іншому...

***CHLOE***

I'm just a kid =)

RSДата: Вторник, 2008-03-25, 1:05 AM | Сообщение # 81
Райтер
не твої а фіджи це раз
де особисті образи це 2
я писав взагальному про тупі теми які виникають у людей.... і взагалі про уявлення крутості це для всіх зетс олл!

-Never Surrender

-hUmans can everythink

Габриэль Гарсиа Маркес

natkanetkaДата: Вторник, 2008-03-25, 1:09 AM | Сообщение # 82
Райтер
Quote (RS)
natkanetka,

от як ти написав
про особисті образи, я сказала, шо починаєш переходити.
П.С. для мене бі це не круто, мені не те шо всеодно, просто кожен робить шо хоче, але бі то всеодно не зовсім нормальні люди. і все. як ти кажеш "зетс олл"

***CHLOE***

I'm just a kid =)

RSДата: Вторник, 2008-03-25, 1:56 PM | Сообщение # 83
Райтер
Quote (natkanetka)
natkanetka, чого це не тож саме?

вот як все насправдібуло dry

-Never Surrender

-hUmans can everythink

Габриэль Гарсиа Маркес

ARTYДата: Вторник, 2008-03-25, 9:37 PM | Сообщение # 84
Нюб
і всі одночасно починають спригувати зтого шо писали;)))))) happy

LICEUM TEAM wee_10

natkanetkaДата: Вторник, 2008-03-25, 11:11 PM | Сообщение # 85
Райтер
ARTY, не спригувати, а доводити, шо не мали нічо поганого на увазі. надіюсь, ти по собі не судиш =)

***CHLOE***

I'm just a kid =)

FIgGyДата: Среда, 2008-03-26, 1:15 PM | Сообщение # 86
Полковник
RS, між бі і педофілами є величезна різниця!по-перше, у віці, по-друге, не завжди діти погоджуються на такі стосунки, часто дорослі мужики підглядають за дітьми в туалетах або заводять малих в машину і потім їх гвалтують, це вже дійсно збочення...а бі просто подобаються люди їхньої статі...а тепер порахуй іхні відмінності і зрозумій, шо педофіли - це шось типу маніяків-збоченців, а бі - це люди зі спільними інтересами!!!
Xanjka, може й так, але друг не належить до тих "інших", бо це друг, а не якась постороння людина, не стара дурна бабка, яка сидить на лавці біля підїзду і всіх обговорює, не однокласники або знайомі, які тебе вважають фріком і прікалуються з тебе...ну та, проблеми справді є у всіх, але бі, на мою думку не зважають на тих бабок і однокласників чи знайомих...це їм допомагає позбавлятись зайвих проблем, бо вони не сваряться з однокласниками і бабками, тому у них нема лишніх проблем, бо якшо якась баба наговорить батькам про те шо їхня дитина фрік, бі і хам, то це вже буде проблема, або якшо однокласники тебе після уроків скопають або забють стрєлу - це теж буде проблемою...

бууее

RSДата: Среда, 2008-03-26, 2:17 PM | Сообщение # 87
Райтер
Quote (FIgGy)
RS, між бі і педофілами є величезна різниця!по-перше, у віці, по-друге, не завжди діти погоджуються на такі стосунки, часто дорослі мужики підглядають за дітьми в туалетах або заводять малих в машину і потім їх гвалтують, це вже дійсно збочення...а бі просто подобаються люди їхньої статі...а тепер порахуй іхні відмінності і зрозумій, шо педофіли - це шось типу маніяків-збоченців, а бі - це люди зі спільними інтересами!!!

ось все це саме той випадок коли ЧєЛАвєГ не думає шо пише!!!

1 є збоченці пєдікі які насілують нах поночам норм люд так само і дикі лєзбі! які підглядають у дівч роздягалаках........ часто обєкт їхньої цікавості їм не відповідає....... такшо якшо ти називаєш педофілію дебільним збоченством то значить і бі називаєш дибільним збечнством ХАхаха
а по друге вік хахаха насмішила... яка різниця між 5 роками різниці і 15 ??? в таких дебільних стосунках......... це просто умора... знаєш пиши ще якісь аргумент ПарЖАць хочу........ happy happy happy
3 бі люди із спільними інтересами??? хахаха нуну скажи шо в них спільні інтереси сходити в театр... чи спільні інтереси в області античної літератури ну ти й кумедна sad а в педофілів судя по твоїй логіці інтереси секас та ізврощеНІЯ((( а бі це просто колектив людей зі спільними інтересами!!! цікаво ти довго думала коли то писала бо то просто..... ну нема слів......... ти канєшно не ображайся але почитай то шо ти написала.......... happy

Добавлено (2008-03-26, 2:17 Pm)
---------------------------------------------

Quote (RS)
часто обєкт їхньої цікавості їм не відповідає...

там мало бути взаємністю

-Never Surrender

-hUmans can everythink

Габриэль Гарсиа Маркес

FIgGyДата: Среда, 2008-03-26, 3:32 PM | Сообщение # 88
Полковник
RS, я не "ЧєЛАвєГ", а людина, і москалів я не дуже люблю...а хіба інтереси - це тільки театр і антична література?

бууее

RSДата: Среда, 2008-03-26, 5:14 PM | Сообщение # 89
Райтер
ну то наведи мені спільні інтереси всіх бі......... доречі я не москаль...............))) хоча тобі видніше

-Never Surrender

-hUmans can everythink

Габриэль Гарсиа Маркес

XanjkaДата: Среда, 2008-03-26, 6:42 PM | Сообщение # 90
Тоєр
RS, рс тут не підпільний клуб знавців Бі!хоч знати пошукай на сайтах!ти ше комусь пишеш думайте шо пишете...хтось так думає...ти по інакшому ....і повір хоть ти стараєшся розумно писати...це виглядає тупо і смішно! smile happy happy happy happy happy happy

Добавлено (2008-03-26, 6:42 Pm)
---------------------------------------------
Xanjka, нахер писати комусь шо він брєд пише ти почитай шо твої друзя пишуть там ридати зі сміху хочеться...а ти на дівчат наїжаєш!...вобше дивні ви .... happy happy happy

I Hate Everything About You........

Поиск:

Copyright MyCorp © 2025