Бісексуали....
|
|
Xanjka | Дата: Суббота, 2008-03-29, 1:54 AM | Сообщение # 106 |
Тоєр
Статус: Offline
| RS, відповідь...ні напиши її я хочу поржати...яка це відповідь була гггг мені самій смішно.... бо чесно кажучи я ненаю про яку відповідь ти говориш...таємницеюю...ото ржачка... Добавлено (2008-03-29, 1:51 Am) --------------------------------------------- рс говори всьо прямо ...ато ти мене цього точно не питався..я помню що щось таке говорив турчин що це мода і всьо а я з того ржала!а то щоб ти питався то шось б в лісі здохло якби ти на трені до мене заговорив!1я хіба там з ромком говорила... і все... а і ржала тоді коли ви з гріші прікалувались! Добавлено (2008-03-29, 1:54 Am) --------------------------------------------- natkanetka, це не таємниці а дехто хоче посплєтнічати і виставити мене.......хер знати чого!!!!!!!!!!!
I Hate Everything About You........
|
|
| |
THE_END | Дата: Суббота, 2008-03-29, 11:01 AM | Сообщение # 107 |
Тоєр
| Так значить "Турчин" ???
Real Hip-Hop music is not just a music.......... J.B. - R.I.P.
|
|
| |
RS | Дата: Суббота, 2008-03-29, 3:03 PM | Сообщение # 108 |
Райтер
| Xanjka, ну раз ти не пам'ятаєш то і я не згадаю! я ж не Су4Ко........ Quote (Xanjka) natkanetka, це не таємниці а дехто хоче посплєтнічати і виставити мене.......хер знати чого!!!!!!!!!!! Добавлено (2008-03-29, 2:38 Pm) --------------------------------------------- Xanjka, кстаті дуже чекаю на просвітлення по темі ЕМО........ шоб дещо порівняти! і зробити висновки! для себе Хто ТРу ХТО позєр А хто просто Клоун Добавлено (2008-03-29, 3:00 Pm) ---------------------------------------------
Quote (natkanetka) як я вже казала, бі просто люди з порушеною психікою, це все люди на мою думку...... невдахи по життю або просто дуже ліниві люди...... які незмогли або добитись свого кохання або просто не змогли його втримати........+ це знову ж таки ПОЗЄРСЬКА жилка іграє роль! ніх немаю ніх невмію ніх неможу..... але треба треба ж якось виділитись це ж зараз так модно бути не таким як усі! бути не таким як усі! ось це і є причиною всякого такого гімна як бі, емо, готи, репери і т.д., знаєте я в деякій мірі їх розумію, бо я по натурі мрійник і теж деколи живу в свому не існуючому світі! брешу своїм мозгам вірю в то і живу в своїй же брехні, але ось що галімо...... вот є всякі такі паразіти як позєри я не знаю шо то за люди..... хоча ні то не люди бо людина(гомосапіенс) навіть перекладається людина мисляча, а позєри то навіть не мислячі...... то люди ксерокси вот чому у мене відраза на всякі такі клоунади.......це раз друге це буде те що вони вірять у всяку таку хню(кстаті не один офіційний емо сайт відвідав і укр і рос... навіть один якись білоруський був але я з нього свалив)))))___) правила емо вести щоденник! з першого дня продумати свій суїцид і тому подібний бред! люди самі себе накручують.... 3 чому емоційна людина не може не косити під решту емоційних і не носити стандарт чолка! чорнорожеві кольори і так далі! скажете чому?? а я вам скажу тому що вони хочуть щоб усі знали що вони емо..... це сама банальна реклама і такі люди зазвичай чекаю на реакцію оточуючих такого типу: "Ваууу та ти крутий(а)__)))" і тому подібне! для цього існує одна знову ж таки приказка хто хоче робити(бути емоційною людиною) то робить, а хто не хоче той тільки говорить(тільки косить під ту клоунаду....) 4. мене просто бісять інкубаторні істоті........... які не мають свого розуму........ 5. мене бісять слабаки які нугійа крім скиглення не можуть! ЩОБ фіджі і решта "Тру ЕМО" тут мені не постили шо емо є різні! я знову напишу те що писав тут десь пів року назад Гопи скиглять шо всьо куплено шо нагуй навчання нагуй всьо і свято вірять у те що ПАЦАНИ завжди будуть рядом і завжди допоможуть, всі рокери(будь яке направління) скиглять шо життя гімно, що навчання гімно, що вдома з батьками сварки і що в них найважче життя на світі........ і так далі(((( вірять у всяку ЄРЕСЬ єдині хто у всьому довольні і не скиглять та беруть від життя все це КЛАБЄРИ...... радію кожній хв свого життя Добавлено (2008-03-29, 3:03 Pm) --------------------------------------------- аааа ще одне для ТРУ емо хочу почути хоч один раз через які такі причини ви зі звичайних неемоційних людей з сірої талпи поставали ЕМО і отримали надзвичайні можливості відчуття емоцій!!! просто цікаво...... серйозно без всяких приколів! Хоча половину відповідей я й так знаю
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
|
|
RS | Дата: Суббота, 2008-03-29, 9:42 PM | Сообщение # 111 |
Райтер
| Xanjka, так ти МЕНІ тут напиший ХТО ТРУ ІМО! ти ж ВЕЛИКИЙ ЗНАВЕЦЬ по іМО! а я звичайнісінька людинка яка хоче знати "ШО це!!!" хочу знати через які ж такі мега проблеми стають емо! і як "бути емо" впливає на підвищення емоційності?! а в сандрі поговорити! ну що ж поговорим! якшо тобі нема чого тут сказати то сумніваюсь шо ти мені шось скажеш там.... але все для тебе поговорим........
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
|
natkanetka | Дата: Суббота, 2008-03-29, 11:59 PM | Сообщение # 113 |
Райтер
| RS 1. я думаю, шо є ше одна причина стати неформалом, крім того, щоб не бути таким як всі. та причина - виразити свої емоції, почуття, бачення світу і протест існуючому суспільству. 2. я слухаю рок, але думаю, шо моє життя кульне і хочу жити. і моє життя не гімно. я люблю життя. я ним насолоджуюсь. ясно шо в житті бувають і неприємні моменти, але я завжди вірю, шо все буде ОК. і в мене нема думок про суїцид. чи всяке там таке. і у Фіджи таких думок нема. і у єресь всяку я не вірю. правда, шо ти називаєш єрессю? якшо релігію, то я вірю в Бога, я греко-католичка. і Фіджи теж. 3. зараз мало людей думають, шо емо то кльово. в мене мало таких знайомих. 4. можна вдягати чорно-рожеві шмотки і не бути схожим на інших. всі люди різні. всі індивідуальні. 5. не знаю, чому хтось там став емо, але знаю, шо Фіджи дуже емоційна. і емоційною вона була і до того, як стала емо. в неї в характері є багато позитиву і шось таке панковське, злобне))) не думаю, шо ти знаєш характери так вже і всіх рокерів. може то тільки твої знайомі? бо рокери, яких я знаю зовсім не підходять під той опис, який ти написав.
***CHLOE*** I'm just a kid =)
|
|
| |
THE_END | Дата: Воскресенье, 2008-03-30, 0:21 AM | Сообщение # 114 |
Тоєр
| йомайо мені б ваші проблеми))))))) RS, 1) ТУПАРИЛИЙ ПОДІЛ ЛЮЮДЕЙ ЧЕРЕЗ МУЗИКУ ЯКУ ВОНА СЛУХАЄ!!!!! нах якшо всі хочуть бути різними то якого фіга себе "класифікувати" аля " я емо, репер,рокер" - йопти будь собою. 2) шевченка то взагалі окрема тема- там є кілька ярких особистостей таких як Коля т.к. сказать тревіс і йому подібні)) він себе нікуда не класифікує він прийшов покатався і пішов) 3)РС якшо тебе то нервує =- то нахх ті вислови "ТРУ" "позер" - тіпа якшо не позер а тру то нормально?? гг взагалі людина яка себе кудась класифікує то вже хз шо)))я грібу чесно кажу скіки живу і нікуда себе не пхав і ніким не називав))) та й взагалі ті розмови тут на форумі 70 відсотків детский сад))) ше й стікс тут по "рачєйски гаваріт" та й шо ви до хані пристали))не чіпає вона вас то нах вам її чи ви тіпа горді шо 5 пацанів на 1 дівчину 16 років накинуись))) ЛОЛ 4) Бісексуалізм ажжжжж ніяк не має відношення до неформальства і тд))) просто деякі наші тут і розголошують це шоб тіпа увагу звернули)) но дійсно є такі люди( ну якшо хлопець то явно ФЕ0 ну а про дівчат тут зовсім нормально і психіка тут ніпричому адже йдеться мова не про спосіб життя як скажемо в Емо а тільки виключно про секс)) можу поспорити шо у всіх з вас є певні свох якісь фантазії у тому плані))) я всьо сказав і заминайте говорити про шось неконкретне)))Добавлено (2008-03-30, 0:21 Am) --------------------------------------------- LInKK, в нассі є кльовий смайл " ти кто ващє?"
|
|
| |
RS | Дата: Воскресенье, 2008-03-30, 0:24 AM | Сообщение # 115 |
Райтер
| natkanetka, ну і скажи тепер після того всього що їм заважає бути просто людьми і не вийопуватись кричачи всім і вся шо вони емо!(або всячески це показувати...) А я знову ж таки тобі скажу! бо прості люди не в моді......... бо рік назад в моді були одні! цього року ці в моді! наступного року будуть інші в моді........ ось і все це просто мода і все...... і тому я ту всю чудесну-виставу ненавиджу! О і +що дає панку більше пакостей що дає емо більшу здатність відчувати емоції що дає........ що дає назва певного цирку(субкультури) людині яка до того була простою людиною???! Добавлено (2008-03-30, 0:24 Am) ---------------------------------------------
Quote (THE_END) 3)РС якшо тебе то нервує =- то нахх ті вислови "ТРУ" "позер" - тіпа якшо не позер а тру то нормально?? гг взагалі людина яка себе кудась класифікує то вже хз шо)))я грібу чесно кажу скіки живу і нікуда себе не пхав і ніким не називав))) та й взагалі ті розмови тут на форумі 70 відсотків детский сад)))ше й стікс тут по "рачєйски гаваріт" та й шо ви до хані пристали))не чіпає вона вас то нах вам її чи ви тіпа горді шо 5 пацанів на 1 дівчину 16 років накинуись))) ЛОЛ ЛОЛ читати треба спочатку
|
|
| |
natkanetka | Дата: Воскресенье, 2008-03-30, 0:26 AM | Сообщение # 116 |
Райтер
| Quote (THE_END) 70 відсотків детский сад ну-ну, але ж нормально дискутуєм, хоч і дєтскій сад... ой, так всі кажуть: "я просто людина", а потім Quote (RS) єдині хто у всьому довольні і не скиглять та беруть від життя все це КЛАБЄРИ...... радію кожній хв свого життя всеодно хтось вважає, шо він репер, емо чи хтось там ше. а я взагалі не неформалка. мене не дуже то хвилює. просто слухаю музику, яку люблю! а то, шо всі спочатку були людьми, а потім обмовились, шо вони все-таки відносяться до якоїсь "касти". такшо... скажу вже заїжджену фразу... я людина...
|
|
| |
RS | Дата: Воскресенье, 2008-03-30, 0:27 AM | Сообщение # 117 |
Райтер
| Quote (THE_END) Бісексуалізм ажжжжж ніяк не має відношення до неформальства і тд))) просто деякі наші тут і розголошують це шоб тіпа увагу звернули)) Якшоб читав попередні пости то.......... карочетребабулопочитатиатодіписати........
|
|
| |
THE_END | Дата: Воскресенье, 2008-03-30, 0:27 AM | Сообщение # 118 |
Тоєр
| читай не читай я бачу картну просто)) та й висловлюю враження ))) я грібав читати ту дурю спочатку просто бачу шо в нассі твориться)))( я про сейнта і хані)
|
|
| |
RS | Дата: Воскресенье, 2008-03-30, 0:30 AM | Сообщение # 119 |
Райтер
| а давайте всі будем людьми! шось відчуваю шо то скоро буде у моді)))))))! сКАЖу ше раз то шо говорив уже! ПРОБЛЕМИ як і радості є у всіх....... і всі люди мають однакові початкові дані! просто є ліниві яким легше ніфіга не робити і казати шо то не він галімий а шо то хтось поганий ось і все! а є такі шо терплять і молча роблять, а є такі шо..........
|
|
| |
natkanetka | Дата: Воскресенье, 2008-03-30, 0:31 AM | Сообщение # 120 |
Райтер
| RS, то точно, шо то буде в моді)))
|
|
| |