Четверг, 2025-01-09, 10:10 PM
SITE LOGO
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Бісексуали....
ARTYДата: Среда, 2008-03-26, 6:47 PM | Сообщение # 91
Нюб
Статус: Offline
natkanetka, ні по собі не суджу=) sad

Добавлено (2008-03-26, 6:47 Pm)
---------------------------------------------
Xanjka, навічо материтись?Це свідчить про твою некультурність,а ти ж писала шо я друг якогось Гріші,а хто о є? surprised

LICEUM TEAM wee_10

RSДата: Среда, 2008-03-26, 10:22 PM | Сообщение # 92
Райтер
Xanjka, мдя ще 1 випадок.........

може теорія гендерної не рівності права.............))) ХА ХА ХА............

да раз я пишу гуйню ТО іпіТСо Дівчата З дівчатами а пацани сідлайте пацанів!!!! відрощуєте нах чолки по коліна мажтесь зєльонкою і іншим гімном, обвішуйтесь ленточками і браслєтами по плечі, вішайте ланцюги від пяток до шиї, ридайте всюди і завжди проклинайте світ і кажіть всім підряд що життя несправедливе і будете крутими.....
ааааа іще 1 не забувайте взнавати що зараз в моді(бі транси, лєзбі, геї) шоб не впасти в чиїхось очах

А Я буду

Quote (Xanjka)
на дівчат наїжаєш!
буду скромненьким натуралом без виіпонів і різного гімна...... надіюсь не всі мене вважатимуть рагульом................ happy happy happy
Так чим би то нах дебільненьким ще виділитись???..............
ООоооо знаю..... а візьму ка я стану ммммм..............

ОЦЕ І є смішно!
УДачної деградації ой вибачте це моє імхо(тупого смішного не крутого пацанчика з сірої маси.........) tongue

-Never Surrender

-hUmans can everythink

-Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с)
Габриэль Гарсиа Маркес

FIgGyДата: Пятница, 2008-03-28, 6:35 PM | Сообщение # 93
Полковник
RS, якшо ти віриш в той прототип "плаксивих емо, які ріжуть собі вени" , то ти зовсім нічого не розумієш!це наш вибір, не тобі нас засуджувати, тим більше, слово "емо" пішло від слова "емоційний"!а як ти, можливо, сам знаєш, емоції бувають не тіки негативні, а й позитивні! якшо емо плачуть, то може ше підійди до любої людини, спитай чи вона колись плакала, а потім ше скажи шо вона емо!знаєш, кожному своє. може з твоєї точки твої ТУПІ образи виглядяють дуже дотепно, але в моїх очах вони виглядають як "понти", а якшо це не понти, то шо ше? роби висновки, цього разу роби розумні висновки!кожна людина має право самовиражатись, і ніхто не може забрати це право, особливо такий "розумник" як ти!!! sad

бууее

RSДата: Пятница, 2008-03-28, 7:22 PM | Сообщение # 94
Райтер
FIgGy, вот як тільки знайдеш у мене в пості слово "ЕМО" --- тоді може й поговорим!...............

Хоча знаєте є така приказка українська! "На злодію й шапка горить"

Добавлено (2008-03-28, 7:22 Pm)
кстаті! апяць! не читаєм не... не... і пишем..... впринципі як всі середньостатистичні українці........ робим а потім думаєм.......... sad

-Never Surrender

-hUmans can everythink

Габриэль Гарсиа Маркес

FIgGyДата: Пятница, 2008-03-28, 7:36 PM | Сообщение # 95
Полковник
RS, бла бла бла

бууее

RSДата: Пятница, 2008-03-28, 8:21 PM | Сообщение # 96
Райтер
FIgGy, biggrin це.... це просто не було що відповісти........

Бла бЛА бЛа!!! БЛа чи БЛа бла бла бЛА?
БЛа БЛа бла бла бла бла бал бла бла бла бла бла бла бЛА!!..... такШО кароче Бла бла бла бла бла.....

COMPRENDE CHICA?

-Never Surrender

-hUmans can everythink

Габриэль Гарсиа Маркес

FIgGyДата: Пятница, 2008-03-28, 8:27 PM | Сообщение # 97
Полковник
RS, so what? can you say something exept your stupid comments! AND I DONT UNDERSTAND WHAT DO YOU MEAN BECAUSE I DONT UNDERSTAND MONKEY LANGUAGE!

бууее

RSДата: Пятница, 2008-03-28, 8:30 PM | Сообщение # 98
Райтер
Quote (FIgGy)
RS, so what? can you say something exept your stupid comments! AND I DONT UNDERSTAND WHAT DO YOU MEAN BECAUSE I DONT UNDERSTAND MONKEY LANGUAGE!

happy happy happy

маладєц....... підняла настрій!!! а так і нічого не відповіла............ biggrin не вистачає аргументів чи просто не вистачає......... ???

-Never Surrender

-hUmans can everythink

Габриэль Гарсиа Маркес

LInKKДата: Суббота, 2008-03-29, 0:05 AM | Сообщение # 99
Нюб
RS,
Слухай......але насправді Ханька молола таку х***ю про мене.Брат ARTY, з нею вчиться......він запитав її чи вона мене зає, а вона відповіла: *А-а-а..це той чувак з яким я зустрічалась...*, а сама говорить шоб ми нічого про неї не писали, бо ми її не знаєм...вона трохи того...ну..... fool

TheLiceumTeam...

XanjkaДата: Суббота, 2008-03-29, 0:33 AM | Сообщение # 100
Тоєр
RS, ти спригуєш ....байдуже... smile ,

Добавлено (2008-03-29, 0:33 Am)
LInKK, ти шо дибіл...мльо я з тобою !я тиждень тому вобше взнала хто ти є!і на скільки я памятаю ти мене харив...чомусь....і я немогла такого казати!!!! фєєєє я з тобою.....ФЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄ happy happy happy happy не прікалуйся так жорстко бо я такого не казала!!!!!!!!!ггг

I Hate Everything About You........

natkanetkaДата: Суббота, 2008-03-29, 0:36 AM | Сообщение # 101
Райтер
ARTY, ок, вірю)))
FIgGy, RS, ви двоє праві. з одного боку нам має бути всеодно, що роблять інші чуваки, бо вони так самовиражаються, а з іншого - це збочення і це неправильно, бо "фізично видно, шо дівчата створені для хлопців", бо спеціально було створено дві статі, не одну. а якшо шось створене, значить для чогось потрібне. як я вже казала, бі просто люди з порушеною психікою, або люди, які мали народитись людьми протилежної до своєї статі, часто вони стають трансвеститами, але часто і бі. як на мене, то дивно, бо то не природно.

***CHLOE***

I'm just a kid =)

RSДата: Суббота, 2008-03-29, 0:37 AM | Сообщение # 102
Райтер
Xanjka, ну ти й так не поймеш.......... wink Хоча коли я доросту до вашого рівня то може......
а покишо........

LInKK, +1 )))) surprised happy happy happy

Quote (Xanjka)
ти спригуєш ....байдуже...,

-Never Surrender

-hUmans can everythink

Габриэль Гарсиа Маркес

XanjkaДата: Суббота, 2008-03-29, 0:41 AM | Сообщение # 103
Тоєр
Xanjka, слух...ти знаєш шо ти тим себе попускаєш...бо брєд пишеш...ггг...мож то малий щось попутав або ти таку х***ню видумав!між іншим малий мені казав що ви писали це в когось в хаті...і що там і гріша був і ти вроді..хоть я тебе майже незнаю!!!і ви писали вроді той брєд...лічно мені пох...але не принижуйся так низько... happy мльо а ше хтось каже що я тупувати ти вобше плагіатор бо незнаючи мене пишеш ххуй**ю всяку!
smile smile smile smile smile smile smile мда чувак.....ти крутий вобше матьорий....

I Hate Everything About You........

RSДата: Суббота, 2008-03-29, 0:46 AM | Сообщение # 104
Райтер
Quote (Xanjka)
RS, рс тут не підпільний клуб знавців Бі!хоч знати пошукай на сайтах!ти ше комусь пишеш думайте шо пишете...хтось так думає...ти по інакшому ....і повір хоть ти стараєшся розумно писати...це виглядає тупо і смішно!

Добавлено (2008-03-26, 6:42 Pm) --------------------------------------------- Xanjka, нахер писати комусь шо він брєд пише ти почитай шо твої друзя пишуть там ридати зі сміху хочеться...а ти на дівчат наїжаєш!...вобше дивні ви ....

ОСЬ з цього спригувати?! вау........... було б з чОГо
а впринципі раз ми тут усі такі не роздупльонні! то зроби ласку просвіти мене і моїх друзів....... ХТО ж такі ЕМО.......
взагаліто був би я Су4коЮ то згадав би період коли КОеХто СТаваВ іМО! І памятаю відповідь на питання "Чого ти хоч стати ІМО?" але це буде моєю таємницею..........

happy

-Never Surrender

-hUmans can everythink

Габриэль Гарсиа Маркес

natkanetkaДата: Суббота, 2008-03-29, 1:10 AM | Сообщение # 105
Райтер
RS, хм... тут прямо таємниці всякі... а про емо то є вже така тема, хочете про емо говорити, то там))
а чо мені нхто не відповість? бяка!

***CHLOE***

I'm just a kid =)

Поиск:

Copyright MyCorp © 2025