к о х а н н я
|
|
Hardyguardy | Дата: Вторник, 2007-11-13, 6:10 PM | Сообщение # 16 |
Художник
Статус: Offline
| не ну то реально важко казати....у мене його нiколи не було...просто були дiвчата,навiть зараз э,але великих серйозних почуттiв нiколи не було "в жизни по разному бывает...ктото счастлив,ктото пропадает..." © - якийсь кончений реп,але слова золотi
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
Lee | Дата: Пятница, 2007-11-16, 8:37 PM | Сообщение # 17 |
Теггер
| звичайно шо кохання справжнє є,але його дуже важко знайти, серед близько 6 млрд людей відшукати свою половинку нелегко....але кожен може це зробити
www.30stm-ukraine.pp.net.ua
|
|
| |
RS | Дата: Суббота, 2007-11-17, 0:36 AM | Сообщение # 18 |
Райтер
| як на мене тупа тема.... вже надоїла.... якщо воно вам потрібне то треба йти його шукати а не сидіти тут... не знаю у мене зараз не виникає ніякого бажання його шукати(в мене й так усе куль)..... - на рахунок цього я переживав бо почав думати шо я якийсь самозакоханий крітін... а виходить навколо багато таких як я(і дівчат і хлопців) я не говорю взагалі про стосунки з дівчатами... я кажу про довгострокові стосунки.... П.С судіть самі "нарцис" я чи просто ......
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
joker | Дата: Суббота, 2007-11-17, 11:34 AM | Сообщение # 19 |
Генералиссимус
| RS, підтримую, хоча не сказав би шо ти нарцис, ти скоріше люиш свободу!!!! й всі такі хотя з часом і свобода надосїсть, може скоро може ні... основне бути самим собою й не випендрюватись!
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
RS | Дата: Воскресенье, 2007-11-18, 1:15 AM | Сообщение # 20 |
Райтер
| ииии ну думаю що суть ти вловив... а це вже само по собі карашо.....
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
THE_END | Дата: Среда, 2007-11-21, 4:45 AM | Сообщение # 21 |
Тоєр
| Кохання є і я гуляю з ним кожен вечір))))))
Real Hip-Hop music is not just a music.......... J.B. - R.I.P.
|
|
| |
joker | Дата: Среда, 2007-11-21, 5:23 PM | Сообщение # 22 |
Генералиссимус
| да воно є!!!!!!!!!!але інколи воно перетворюється у банальне звикання, й не хочеться змін!!!
Суть бомбинга - уложить максимум стиля в минимум форм, максимум количества при минимуме времени, получив максимум славы и минимум проблем.
|
|
| |
Гомін | Дата: Суббота, 2007-11-24, 5:49 PM | Сообщение # 23 |
Художник
| joker, во-во.. привичка.. деякі люди плутають кохання з привичкою!
Things are broken up and dancе. James Douglas Morrison
|
|
| |
joker | Дата: Суббота, 2007-11-24, 10:35 PM | Сообщение # 24 |
Генералиссимус
| а ти сумнівалась, я завжди правий!!!!
|
|
| |
Гомін | Дата: Воскресенье, 2007-11-25, 8:32 PM | Сообщение # 25 |
Художник
| joker, Я?! Це моя ідея!!!! я цього дійшла рік тому!!!! Взяв і збайтив мою ідею! Добавлено (2007-11-25, 8:32 Pm) --------------------------------------------- какаффка!
Things are broken up and dancе. James Douglas Morrison
|
|
| |
RUSTone | Дата: Вторник, 2007-12-04, 12:56 PM | Сообщение # 26 |
Генералиссимус
| Є!Є!Є! І ше раз є...ну по крайній мірі в мене...Коли втрачаєш людину не по своїй ініціативі,а по іншій причині,то саме тоді розумієш-Воно Є!І живе в твому серці...А на рахунок звикання-це брєд!Бо не покохавши до людини не звикнеш...Уловили мислю?
Життя це цвинтар надій та ілюзій... Rustone
|
|
| |
NataLiE | Дата: Пятница, 2007-12-07, 10:39 PM | Сообщение # 27 |
Нюб
| RUSTone, ну та, але з часом кохання може зникнути і шоб не розривати стосунків люди живуть через звичку...
I'm just a kid=)
|
|
| |
RS | Дата: Суббота, 2007-12-08, 9:04 PM | Сообщение # 28 |
Райтер
| "Жизнь даётся один раз. И прожить её нужно так, чтобы наверху обалдели и сказали:"НУ-КА ПОВТОРИ!" -_- це й до кохання відноситься, мені так здається!
|
|
| |
NataLiE | Дата: Суббота, 2007-12-08, 11:19 PM | Сообщение # 29 |
Нюб
| RS, згодна
I'm just a kid=)
|
|
| |
Lee | Дата: Вторник, 2007-12-25, 11:13 PM | Сообщение # 30 |