Четверг, 2025-01-09, 12:05 PM
SITE LOGO
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
к о х а н н я
Танцююча_ШиваДата: Пятница, 2008-01-11, 5:02 PM | Сообщение # 46
Нюб
Статус: Offline
RS, ну тому що ви хлопці не правильно зрозумієте... і подумаєте, що ми якісь чокнуті)))) sara, угу... RS, а ти розкажи, що відчуваєш?

Уособлення смерті, руйнування, відродження і часу.

RSДата: Пятница, 2008-01-11, 6:38 PM | Сообщение # 47
Райтер
я щось відчуваю але не знаю як це пояснити.... хоча може це й не кохання, незнаю може все те що я раніше відчував було коханням а може те що я зараз відчуваю це кохання, а може це взагалі не кохання??? хто знає.....

от і питаюсь хто що відчуває, надіюсь знайти щось схоже, щоб визначити що саме я відчуваю.) ось так! як взнаю справжнє кохання то неодмінно напишу що відчуваю.........

Quote (Танцююча_Шива)
RS, ну тому що ви хлопці не правильно зрозумієте... і подумаєте, що ми якісь чокнуті))))

а ось цього я чогось не доганяю surprised ............ хоча я ж не дівчина мож мені не дано)))))))..........

-Never Surrender

-hUmans can everythink

-Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с)
Габриэль Гарсиа Маркес

saraДата: Суббота, 2008-01-12, 0:22 AM | Сообщение # 48
Крикун
@ndy, i ja za tobojy.

ГомінДата: Суббота, 2008-01-12, 2:06 PM | Сообщение # 49
Художник
а я думаю, що я ще не закохана... але в мене є велике почуття...просто велике і хороше))) кохання зразу не приходить. воно приходить з часом... heart

Things are broken up and dancе.
James Douglas Morrison

RUSToneДата: Среда, 2008-02-06, 1:54 AM | Сообщение # 50
Генералиссимус
A ja zakoxanuj!!!!!!!!!!DO NESTIAMU!!!!!!!! love love

Життя це цвинтар надій та ілюзій...
Rustone

saraДата: Среда, 2008-02-06, 4:50 AM | Сообщение # 51
Крикун
RUSTone,I JA TO*E love love

RUSToneДата: Воскресенье, 2008-02-10, 3:32 AM | Сообщение # 52
Генералиссимус
sara, davaj poznajomumsia flower wink

Rustone

saraДата: Воскресенье, 2008-02-10, 6:22 AM | Сообщение # 53
Крикун
RUSTone, Ny davaj poprobyjem. wink

RUSToneДата: Вторник, 2008-02-12, 5:30 PM | Сообщение # 54
Генералиссимус
tu tyt sara, ?

Rustone

saraДата: Вторник, 2008-02-12, 5:33 PM | Сообщение # 55
Крикун
tak.

THE_ENDДата: Среда, 2008-02-13, 2:58 AM | Сообщение # 56
Тоєр
wink зара вам опитний дядько розкже) ну як каже РС впізнавати-невпізнавати))) я кажу одне: "РАЗВЕДКА БОЕМ" ........... лежить кусок шоколадки)) і ви думаэте- цікаво а як дізнатись чи він смачний))))))))))) вот то саме з людьми) ну розкажу як я усьо бачу)))
Вот є у нас ряд знайомих дівчат ну і при деякій з них ми себе почуваємо якось ніяково-стараємось приховати може якісь погані риси і стараємось якось догодити і привернути увагу)- Вот 1 сталія- Симпатія) далі припустимо симпатії співпали, ви пішли гуляти вам цікаво є про що поговорити нема таких ситуацій аля "йомайо шо то зараз сказати?" вот ви йдете говорите посміхаєтесь і час від часу збігаєтесь поглядами- вот дзело пішло далі) но тут покишо коханням і не пахне-така собі симпатія між хлопцем і дівчиною...............вот почались зустрічання і тут є два варіанти:
1) "фу блін зараз погуляю і дьорну фуцик поганяю з пациками"- вот тут тупік
а вот варіант нумбер ту:
2)"бліна ніфіга собі вже час йти на пиво з пациками- бліна так влом) та ну їх""- вуаля зародок чогось більшого))

кохання з першого погляду є НО дууууже рідко ( но відать я щасливчик tongue ).йдемо далі............ ви гуляєте щодня завжди є теми для розмови ти можеш сидіти і просто дивитись як вона посміхається, дивитись на її очі, губи і не могти відірвати очей.......далі вусьо заходить далі і далі ви починаєте задумуватись на що ви здатні для ціієї людини і усвідомлюєте що Б У К В А Л Ь Н О Н А У С Е............ви незважаючи ні на що стараєтесь догодити цій людині і не тому щоб показатись добрим і тд а тому що ви дійсно бажаєте їй всього найкращого- ви всіх інших поруч зі своєю коханою вважаєте якимись неповноцінними, її може навіть і недоліки вправду вважаєте її ізюминками які ще більш вас приваблюють) НО це все коли ви вже добре знаєте людину а не так як деякі дівчата- ну знаю що є такі, створюють собі якогось ідола поки в ньому не розчаровуються))

но шукати не потрібно це саме кохання- воно саме прийде) навіть коли ви цього найменше чекатимете)) прям як у фільмах- так буває чесно вам кажу) короче наплів набір речень)) давно творів не писав- воно відчувається а вот в словах виразити важко- слів бракує)

Real Hip-Hop music is not just a music..........
J.B. - R.I.P.

RSДата: Среда, 2008-02-13, 2:28 PM | Сообщение # 57
Райтер
Цікавий алгоритмик подій biggrin )))

цікаво але не думаю шо у всіх воно так..... єдине з чим згоден на всі сто це те що треба практикуватись, бо коли зустрінеться саме та (той), то я не думаю що ти один(одна) такий будеш скажімо так "залицяльник", ось тоді треба буде і досвід використовувати.......... як є не всі народжуються великими митцями! і ще жоден Художник не намалював свою піддату КАРТИНУ з 1 разу........ це все скажімо так "тренеровки", а без цього нікуди, ні в навчанні ні в спорті, ні як оказується в житті.....

і ще 1.... ніколи не треба боятись, ніколи нікого і нічого.... бо тоді взагалі нема чого жити.............. evil

-Never Surrender

-hUmans can everythink

Габриэль Гарсиа Маркес

RUSToneДата: Среда, 2008-02-20, 4:55 PM | Сообщение # 58
Генералиссимус
RS,
Quote (RS)
бо тоді взагалі нема чого жити..............

треба боятись...багатьох речей,то довго писати просто яких саме...

МОЯ ЛЮБОВЬ ЖИВЁТ КТО-ЗНАЕТ ГДЕ,ДАЛЕКО ОТ МЕНЯ,В КАКОЙ-ТО КАНАДЕ cry cry cry

Rustone

RUSToneДата: Понедельник, 2008-02-25, 1:32 PM | Сообщение # 59
Генералиссимус
RS, я не про екстрім
Я про життєві питання,тре боятись прийти додому пяний,боятись освідчитись дівчині вперше,боятись підійти першим,боятись перед важливим іспитом і таке всяке,розумієш?

Rustone

RSДата: Понедельник, 2008-02-25, 4:12 PM | Сообщение # 60
Райтер
так знаєш і я не про екстрім бо екстрімал з мене ніякий... а те що ти називаєш я б не назвав страхом
Quote (RUSTone)
боятись прийти додому пяний
- це звичайнісінька культура і повага до своїх батьків, родичів

Quote (RS)
боятись освідчитись дівчині вперше,боятись підійти першим,боятись перед важливим іспитом і таке всяке,розумієш?
---- а ось це я тебе дуже повністю розумію... але знаєш тут треба всеж таки себе пересилити і зробити перший крок! а повеликому рахунку боятись нічого в разі якщо підійти першим ти отримуєш лише 2 варіанта або так або ні, а якщо не підійти то потім коли втратиш свій шанс то в тебе в голові буде стільки різних тупих варіантів крутитись шо ти собі місця не знайдеш... і не тільки це там кароче повний букет хвороб!
повір мені я нажаль це знаю....

П.С. я поняв хід твоїх думок))!

-Never Surrender

-hUmans can everythink

Габриэль Гарсиа Маркес

Поиск:

Copyright MyCorp © 2025