к о х а н н я
|
|
RS | Дата: Среда, 2007-12-26, 1:21 AM | Сообщение # 31 |
Райтер
Статус: Offline
| і дуже рідко.......
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Среда, 2008-01-02, 3:21 PM | Сообщение # 32 |
Художник
| кохання е...можете менi повiрити....
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
Lee | Дата: Среда, 2008-01-02, 11:15 PM | Сообщение # 33 |
Теггер
| ВІРЮ!!
www.30stm-ukraine.pp.net.ua
|
|
| |
FIgGy | Дата: Четверг, 2008-01-03, 1:39 AM | Сообщение # 34 |
Полковник
| і я вірю!
бууее
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Четверг, 2008-01-03, 11:31 AM | Сообщение # 35 |
Художник
| правильно робите,дiвчатка старий вуйко Лезо брехати не буде
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
natkanetka | Дата: Четверг, 2008-01-03, 4:28 PM | Сообщение # 36 |
Райтер
|
***CHLOE*** I'm just a kid =)
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Четверг, 2008-01-03, 5:31 PM | Сообщение # 37 |
Художник
| natkanetka, що таке? ти не вiриш?
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
natkanetka | Дата: Суббота, 2008-01-05, 3:12 PM | Сообщение # 38 |
Райтер
| Hardyguardy, ясно шо вірю, якби я не вірила, я б так і сказала)))
***CHLOE*** I'm just a kid =)
|
|
| |
@ndy | Дата: Суббота, 2008-01-05, 4:43 PM | Сообщение # 39 |
Тоєр
| Дивна штука!!!!
Fuck Love!!!
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Суббота, 2008-01-05, 5:25 PM | Сообщение # 40 |
Художник
| natkanetka, амiнь!
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
RS | Дата: Суббота, 2008-01-05, 8:13 PM | Сообщение # 41 |
Райтер
| цікаво почути хто шо відчуває при коханні!?
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
Танцююча_Шива | Дата: Среда, 2008-01-09, 0:31 AM | Сообщение # 42 |
Нюб
| як коли... спочатку страшно... незнаєш, що буде... боїшся, щось робити, щось говорити... може шось не то ляпнути... потім щастя... коли він пише, дзвонить, від одного слова я дурію, починаю стрибати як дурна і кричати "а він мені написав". Потім ще дві години відходити від такого стресу. Потім проглядати його смс. а як його бачиш слова губляться. А стидно запригнути йому на шию. І я мовчки йому посміхаюсь, очікуючи на його наступне слово. Люблю як він говорить))) А коли він кудись пропав. Ти його вже давно не бачиш. Стає сумно. береш слухавку, але не набераєш його номер, бо думаєш" а чого ти йому надоїдаєш, можливо він занятий. Можливо він не може. Ти ж в нього не єдина на світі. А коли я не можу. Він же нічого не каже. Хоча... іноді я набираю його номер, але він не бере трубку... Стає страшно... Хочеться ревіти і кричати " Я йому не потрібна"!!!!! Але це проходить або коли ти розумна і зрозумієш його... він вчиться... він з батьками... він з друзями... або після 3 пігулку))) страшно. іноді ми дівчата таке собі вигадуєм, коли любим)))) найстрашніше. А коли він сказав, що не зможем побачитись, бо він хворий, а я іду по місту і бачу його перша думка " в нього є інша"!!!!! Я не гарна, дурна... істеричка... !!! жах!! все кінець!!! Але він мені пише, що любить, пише, що я йому потрібна)))) Добре, що нас наші кохані не бачать, які ми дівчата істерички, не вміють читати наші думки))) Я його кохаю)))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Уособлення смерті, руйнування, відродження і часу.
|
|
| |
RS | Дата: Четверг, 2008-01-10, 0:48 AM | Сообщение # 43 |
Райтер
| вау, просто круто............... ще хтось бажає відкритись?! П.С. Бажано почути хто що з хлопців відчуває, для порівняння Добавлено (2008-01-10, 0:48 Am) --------------------------------------------- П.С. а чого: Quote (Танцююча_Шива) А стидно запригнути йому на шию. ???
|
|
| |
sara | Дата: Пятница, 2008-01-11, 11:49 AM | Сообщение # 44 |
Крикун
| Танцююча_Шива, Da,ja povnistiy pidtrumyjy tvojy dymky,same taki mu div4ata je,jak tu ka* isteru4ku,ale mu taki,tomy w4o spravdi liybumo,ale xlopciam inkolu nasratu na nawi po4ytia...
|
|
| |
@ndy | Дата: Пятница, 2008-01-11, 2:56 PM | Сообщение # 45 |
Тоєр
| RS,Біль!!!! Тому що кохання не взаємне! Добавлено (2008-01-11, 2:54 Pm) --------------------------------------------- sara, Я вже за тобою заскучив!(як за другом )! Добавлено (2008-01-11, 2:56 Pm) --------------------------------------------- sara, Напиши мені Напиши мені Напиши мені Напиши мені НЕ ЗАБУДЬ!!
Fuck Love!!!
|
|
| |