Брейк
|
|
Гомін | Дата: Понедельник, 2008-03-31, 8:17 PM | Сообщение # 166 |
Художник
Статус: Offline
| RS, вов! ви дуже високої думки про себе. Ми вас не обговоріємо зовсім. ЗОВСІМ. Незнаю хто шо говорить з ваших знайомих. Але я після того тижня батлу(ДЮСШ) вже не чула про Мерінгу. Жодного слова. Наші хлопці їздять по Самборах, Стирях ітп. До нас приїжджають круті чуваки. Я незнаю, що ви вже всі там загнались, що ми тільки пліткуємо про вас. Це ви вже загнались. Треба бути якось серйознішими. То шо ми вам розмахуєм кулаками, тобто стібаємся.Це не означає що ми погрожуєм вам. Просто ми вас не любим і ви нас не любите. Вічно так було і вічно так буде. Ми ж вороги))) А щодо батлу. Ми зараз немаєм часу. Можливо після нашого концеру хлопці "предоставят вам чксть" з вами побатлувати. І мені буде цікаво подивитись. І нам і вам буде цікаво побатлувати.Франчук мені казав що у електриків будуть суперники. У вас хтось є?
Things are broken up and dancе. James Douglas Morrison
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2008-03-31, 8:36 PM | Сообщение # 167 |
Райтер
| ага я містер ЕЛЄКТРО))) незнаю за елєктро! + мої істочнікі достовірні вони якось раз даже на телефон записали! як там Пєтя Паша(хоча паша так не дуже, він як завзвичай просто підтакував), яворський і ше там у вас є такий Кріцак розказували та вони АПШЕ ніфіга не уміли(притому шо кріцака тоді ше взагалі на горизонті не було) свалили собі туда, та я один там всю ту мерінгу порву і так далі, далі там......... кароче це темка така шо в мене є дуже багацько компруматів але бачиш якщо так логічно подумати! ми вот навіть у геймінгу чи на баскеті якшо комусь проіграли і навіть не кажучи шо там підсуджено чи ше шось просто бачимо шо ми чогось варті і можему ту іншу команду просто нагло розірвати (+ у вас там є такі що " Та я Один там всіх порву") то ми самі шукаємо шляхів відігратись а не "маха мо кулаками" <<<--- це я в такому значенні мав...... шо там суддійство чи ще щось і так далі! там млін шо там говорити я на тому батлі вперше побачив як людина під час виконання сінхрону 5 людей просто зупиняється махає так тупо рукою і розвертається тай іде, і це все на батлі де на них дивились люди! дивились друзі дивись просто поціновувачі брейку чи просто віви........ а про зазнання то взагалі нічого такого немає..... а про крутих людей які до вас приїжджають нехочу хвалитись но до нас приїждають не просто класні пацани а класні пацани, чемпіони з досвідом виступів на чемпах україни! + вот у нас є друзі в ІВАНОфранківській області місто НАДВІРНЕ які нас запросили до себе де позїжджались брейкери з усіє україни(Київ Франківсь, Євпаторія, та інші) це не було уртешне змагання де за переконанням віви всі судді куплені або просто мерінгівські це був звичайний сейшн які організували брейкери для брейкерів і там наша двойка Турчин і Кудла юРа з трускавця який на той час також був тренером мерінги взяли перше місце....... а те що ваші їздять в самбір до айса який жеж у вас і трениться то це взагалі не показник хай випруться хоч кудась дальше Дрог району на якийсь сейшин чи ще щось! От скоро у львові літом буде щорічний ВЕСТ БІБОЙ СЕШН (відкритий) який завжди співпадає зі святом пива у м. львів хай покажуть там себе! ато серйозно яких вони мають конкурентів у дрог районі крім МЕрінги і себе?! нікого!!! Дрогобич стрий борислав МЕрінгівські Трускавець брейк колись був тож мерінгівсько тіентішний тепер тільки ТНТ! а віва Дрогобич Самбір ізза АйсА та ЗОМБІ.... ось так досить сидіти на одному рівні....... як казали римляни Non progredi est regredi ===== не йти вперед означає йти назад.....Добавлено (2008-03-31, 8:36 Pm) --------------------------------------------- + ми коли у франик їхали то віву також запрошували........... результ відомий(((
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
THE_END | Дата: Понедельник, 2008-03-31, 11:38 PM | Сообщение # 168 |
Тоєр
| огоо розвели катавасію)))Почнем попорядку)) розкажу ро геліки іфлаєри і петь і паш і яворських))) так от взяти кожного з них окремо то в чомусь він обмежений- якшо паша (нехочу його обсирати бо він норм чел) валить флай круто то якшо піти на трікси і футворки то там галяк))) яворський гелік- прижки н руці- лол! єдине шо мене пре так бек налоктях)) петя- гг ну башка іто нестабільна)) кріцак взагалі мовчу)) от тому іще ніразу ваші в мене в соло не взяли))) тому шо я стараюсь бути універсальним)) флай, гел, хаммер , чуток башки, трікси і тд)) є йдем далі- якшо брати нас як команду і вас) то вибачайте у вас олдскул получається))) ну скажем так Паша з борислава бешений стайл ) Бібрка мув (тепер уже 18 твістів і 2 через 1 локоть) коля якого ви ще не бачили стайл і я трікси і мув) ну короче тут ясно! І ГОЛОВНЕ! ЕЛЕКТРІК НІКОЛИ В ЖИТТІ НЕ ВІДНОСИВСЯ ДО БРЕЙКДАНСУ ну може тіки через то шо то і то хіп-хоп культура но ніразу я н бібой бтлі не бачив шоб якийсь верхач виходив) для того є окремі батли і окремий розділ танцю) ну і на кінець гарячий факт)) досі навіь пару днів назад до мене завжди завітає Паша по свіжу музику і я як добра душа ні разу не відиовив)) ааааааа і згадав як кріцак айс і паша прийшли до мене ДОДОМУ " нас серий вигнав ми йдем до вас" то був ЛОЛ і як після того хтось ше шось сміє гнати)) а батл то ушедша тема)) я після батлу вийшов на двір і після того як я цілмий день провисів в ДЮСШ і відбатлив з пашою 1-1 запропонував любму з ваших просто по 3 заходи 1-1 хі мною)) ніхто не погодився)) я б навіть незнаю самому Хонг 10 і Фізіксу б відповів це ж був тіп виклик а вони 5 стояли і втикали на мене кли я казв " давайте пацани любий 1-1 і вирішимо всьо буде без суддів ясно")))) я всьо сказав0
Real Hip-Hop music is not just a music.......... J.B. - R.I.P.
Сообщение отредактировал THE_END - Понедельник, 2008-03-31, 11:40 PM |
|
| |
SaInT | Дата: Вторник, 2008-04-01, 5:25 PM | Сообщение # 169 |
Теггер
|
Никогда не спорь с дебилом,иначе ты опустишься до его уровня,где он задавит тебя опытом.
|
|
| |
Гомін | Дата: Воскресенье, 2008-04-06, 2:16 PM | Сообщение # 170 |
Художник
| THE_END, Quote (THE_END) І ГОЛОВНЕ! ЕЛЕКТРІК НІКОЛИ В ЖИТТІ НЕ ВІДНОСИВСЯ ДО БРЕЙКДАНСУ ти собі, пацику, гониш. Незнаю звідки ти то взяв, але будь-ласка почитай якусь літературу. Бо електрик є брейком. Це по-перше.Quote (THE_END) то вибачайте у вас олдскул получається це також не погано. Але не хочу зараз спорити, буде цікавіше поспілкуватись після нашого концерту. Бо те що ми зараз говоримо це нічого не змінить, так як кожен стоїть на своєму. Можливо щось зміниться. Quote (THE_END) я після батлу вийшов на двір і після того як я цілмий день провисів в ДЮСШ і відбатлив з пашою 1-1 запропонував любму з ваших просто по 3 заходи 1-1 хі мною)) ніхто не погодився)) я б навіть незнаю самому Хонг 10 і Фізіксу б відповів це ж був тіп виклик а вони 5 стояли і втикали на мене кли я казв " давайте пацани любий 1-1 і вирішимо всьо буде без суддів ясно")))) я всьо сказав0 мені здається ви дуже перемайтеся дуже сильно із-за того батлу. Всі вже всьо забули. а ви далі мулите. Хватить радіти. Успіх - не вічний, поразка - не фатальна! (моє гасло)))хих)))Добавлено (2008-04-06, 2:16 Pm) ---------------------------------------------
Quote (RS) ага я містер ЕЛЄКТРО))) я нічого про тебе не казала. Quote (RS) кароче це темка така шо в мене є дуже багацько компруматів великий ти наш компромантьор. вам не здається, що ви вже перебільшуєте. Ти переходиш на погрозу. А як шось з нами станеться всі підозри підуть зпершу на тебе)))гиг))) ну це так чисто я відійшла від теми. Короче кажучи ви дуже переймаєтесь тим батлом. Вже всі давно забули. і заабили болт на то. І кулаками то шо ми махали такого шось не памятаю... хм... ти вже загнув палку. все короче... Працюйте над собою хочу побачити ваше нове шоу... Корейці...
|
|
| |
RS | Дата: Воскресенье, 2008-04-06, 9:35 PM | Сообщение # 171 |
Райтер
| Ja kIller........... bijtes' no4i ta mene))) Гомін, все нормально, не заморочуйся Добавлено (2008-04-06, 9:35 Pm) --------------------------------------------- + Махати кулаками це в переносному значенні було вжито! в прямому вони б........... скажу так впрямому такого б не було
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
Smile | Дата: Понедельник, 2008-04-07, 7:42 PM | Сообщение # 172 |
Нюб
| .......Ох і наварили ви тут каші з тою ВІВОю та МЕРІНГОЮ....прийдеться усе розхльобувати...короче так, почну розгрібати..може шось вийде... Я сам з ВІВИ і проти Мерінги абсолютно нічого не маю...єдине, що харить так це коли йдеш по вулиці а тобі в спину кричать фрази типу "Вівце-хлопець...", "ВІВА фуфло...",..і тп....якось не гарно, ми ж такого не робимо.... Ромко, ти казав, що ВІВА-це олдскул....помиляєшся...вони за цей час дуже підтянулись і збільшили свій "боєвий запас"...Ти там казав, що Паша по футворкам ноль?...опять не попав..він зараз на стайл трохи присів...я сам в шоці...Тьху-тьху скоро мну переплюне...І в Петькі тепер башня стабільно пішла...Не думай, я не вигружаю пацанів...19 числа сам все зможеш побачити...Ти ще там казав, що КОЖНИЙ по-своєму обмежений...Нє, ну сам подумай, якшо мене мув не пре воОбше, то нах він мені треба...сижу на стайлі аля Hong 10 і Sick.... ___Коли ти говорив про тих, хто залишився, то забув одного-МЕНЕ....образливо.... ....хоча ти мну не памятаєш...А от я тебе так...Ну менше з тим.... _________+++Тепер щодо слів гоміна...не звертайте увагу...вона взагалі ніфіга не знає... Ань, сидиш на свому електрику, той сиди...Нахер пхаєшся у справи брейкерів..ти ж ніфіга не знаєш...Хто там до нас приїзджав з таких крутих,а? Бо я шось не помню...Ну да, Чебурєк з Білої Церкви і Толік з Києва....ВСЕ..!!!..Ще ти казала, що МИ кудась їздимо...КУДА???...ми крім Lamani Tanci IV більш ніде не були за остнанній час...а тим більше ти...!!!...І не треба кидати необгрунтованих тверджень і наклепів...Тай взагалі тут тобі не місце...Тема-Брейк-Данс, а не Електрик-Бугі.... О, ледве не забув...ArChee у мене до твоїх підопічних є зауваження....Оті голосові коменти, які є на відео з Нашого батлу....Як ти думаєш, це правельно..?..Не подумай, я не нависаю, просто питаю... +++++++++++++++І ВЗАГАЛІ!!! ТЕМА ЦЬОГО ФОРУМУ--- Брейк (Для всіх любитилів брейку)--, А НЕ ХТО КРАЩЕ ОБІСРЕ МЕРІНГУ АБО ВІВУ.....++++
.....не судите о мне строго...я B-boy...и это много...))
|
|
| |
THE_END | Дата: Среда, 2008-04-09, 3:50 AM | Сообщение # 173 |
Тоєр
| Smile, Ну додати нема нічо)) на рахунок олдскула і тд--- так сказать не словом а ділом)) а на рахунок ворожнечі то велком в наш зал оскільки у вас є такий строгий "правитель" ))) ждемс вас в суботу на 19.00))) потренимся 2 Гомін не послухав я однажди " нічо через посередників не вирішуй а состарта напряму"))) ну нічо свої ж тебе і поставили на місце)) Смайл браво)))
Сообщение отредактировал THE_END - Среда, 2008-04-09, 3:51 AM |
|
| |
RS | Дата: Среда, 2008-04-09, 9:46 AM | Сообщение # 174 |
Райтер
| Quote (Smile) ...Нахер пхаєшся у справи брейкерів..ти ж ніфіга не знаєш... Quote (Smile) ТЕМА ЦЬОГО ФОРУМУ--- Брейк (Для всіх любитилів брейку) сам собі заперечуєш...............
|
|
| |
THE_END | Дата: Среда, 2008-04-09, 2:50 PM | Сообщение # 175 |
Тоєр
| Smile, то шо го до нас на треню? Добавлено (2008-04-09, 2:49 Pm) --------------------------------------------- Всем привет, это Влади.. Хочу всем сообщить о создании «Ассоциации би-боев Украины» !!!!!! На Сити вс Сити я сообщил о создании федерации брейк-данса, сообщаю всем что это объединение будет называться АСОЦИАЦИЯ БИ-БОЕВ Украины! По скольку федерация брейк данса уже есть, хоть о ней ни кто ничего не знает и её деятельность вообще не связана с нами ( другими словами кто-то пользуется этим но никак не на пользу брейк дансу, я даже слышал что у этой федерации есть свой чемпион, который победил всех на чемпионат мира и ему 7 лет, тоесть все вы поняли….! что еще добавить) Ассоциации би-боев Украины !!!!!! Что это такое? Это официальное объединение для защиты социальных, творческих. возрастных и других наших интересов. Что нам это дает? Это дает возможность всем бибоям Украины которые входят в неё от имени ассоциации официально просить об: Аренде помещений, Спонсорской помощи при проведении фестивалей в любом городе, о полном информировании бибоев о проведении каких либо мероприятий и в целом о жизни брейк-данса в Украине.. Добавлено (2008-04-09, 2:50 Pm) --------------------------------------------- Короче пішов я наш Дрогобич реєструвати))
Сообщение отредактировал THE_END - Среда, 2008-04-09, 3:16 PM |
|
| |
Smile | Дата: Среда, 2008-04-09, 8:16 PM | Сообщение # 176 |
Нюб
| THE_END, та я б приперся, але якесь падло все ж таки пронюхає і всероз****ь....та й ми в суботу ставимо шоу ммалим....ДО КОНЦЕРТУ 10 ДНІВ, А ТІ "ПРОФЕСІОНАЛИ" взагалі майже не ходять...вони, гляди ж, усе вміють і знають..Ну ти сам знаєш як воно є...))... +++ну а от з "правителем" ти троха перегнув... ...))...я взагалі танцюю де хочу, а на разі я хочу танцювати в Іморталах... ....І щодо олдскула-це КРУТО, та в нас їх практично немає...був один стайлер-олдскульщик(ну типу я), та після Sick'a мене переклинило....тепер беру приклад з нього.... +++++О, а от ти як думаєш, чи можуть панки брати участь в батлах з нормальними B-boy"ями...мені просто стало цікаво, адже у них зовсім інакший стиль танцю і х.з. як їх судити....І чи є у Вас такі брейкера..?...мені цікаво, чи я один такий у місті...Добавлено (2008-04-09, 8:16 Pm) --------------------------------------------- RS, ..хм...цікаво,як ж я собі заперечую...?..
.....не судите о мне строго...я B-boy...и это много...))
|
|
| |
THE_END | Дата: Среда, 2008-04-09, 11:54 PM | Сообщение # 177 |
Тоєр
| Smile, Quote (Smile) та я б приперся, але якесь падло все ж таки пронюхає і всероз****ь.... Розпиз...ть кому? хтось може тобі заборонити прийти потренитись? мдаааааа)))ЛОЛ ну я б не сказав шо сик це панкстайл зовсім різні речі.а на рахунок панкстайл проти норм бібойс то тут нівкакую тому шо брейк це як не як танець і якшо мув можна завдяки його красі пробачити то панкстайл тут ваще не в тему)) - ну це моя думка)) і ше разок кажу Сик ДАЛЕЕЕКО НЕ ПАНКСТАЙЛ серед корейців я жодного не бачив аля панкстайл)) і ше на ютубу глянь батл Gamblerz vs Terror Bunch і побачиш шо таке панкстйл проти koreanstyle)))))
|
|
| |
Гомін | Дата: Четверг, 2008-04-10, 2:39 PM | Сообщение # 178 |
Художник
| Smile, умник!!! бляха муха!!!! Шоб ти знал ЕЛЕКТРИК ЭТО БРЕЙК!!!!!!!!! ПОВТОРЯЮ В ПОСЛЕДНИЙ РАЗ!!!! ЛЫТЕРАТУРУ ПОЧИТАЙ!!!!! ЗАЙДИ ХОТЯБИ НА ГУГЛ ТЫЦНИ ПАЛЬЦЕМ!!!! ЗАХАРИЛ!!! ЭМО ТУПОЙ!!! И вобще ненадо мне говорит что я незнаю ничего!!!! знаю столько сколько и ты!!!! ЛУзер захареный!!!! игнор
|
|
| |
Гомін | Дата: Четверг, 2008-04-10, 3:46 PM | Сообщение # 179 |
Художник
| мерінга
|
|
| |