Брейк
|
|
THE_END | Дата: Пятница, 2008-03-21, 3:26 PM | Сообщение # 151 |
Тоєр
Статус: Offline
| шо там вже намічається?
Real Hip-Hop music is not just a music.......... J.B. - R.I.P.
|
|
| |
Гомін | Дата: Пятница, 2008-03-21, 11:58 PM | Сообщение # 152 |
Художник
| RS, 19 квітня... THE_END, БУДЕ ДУЖЖЖЕЕЕ КРУТО! Прийдіть одивіться...)) Все побачите самі.)))
Things are broken up and dancе. James Douglas Morrison
|
|
| |
Gvard | Дата: Воскресенье, 2008-03-23, 8:00 PM | Сообщение # 153 |
Нюб
| Прівет .... Брей це круто...(Мерінга )
|
|
| |
THE_END | Дата: Суббота, 2008-03-29, 12:08 PM | Сообщение # 154 |
Тоєр
| "Брей")))) як вам сказать))) Мерінга мерінгою)) ми просто вразі чого представляємо інтереси клубу в якому є тіки я з усієї команди)))) а так ми окрема команда із 6 чоловік))) отакіто пироги))))а війна аля "Віва-Мерінга" суто через панти вашого шановного Сергія)))) приїхали пацики нормьно зі Львова - паша тіпа сказавшо шо всьо ніштяк приїхали потренитись з вами а він "Шо ви тут забили"" гг то я думаю дико)))) Добавлено (2008-03-29, 12:08 Pm) --------------------------------------------- А ше то дуже важка фігня починють заматися сотні залишаються одиниці)))) вот із "старих" то рахуємо Я, Паша, Яворський, Петя - всьо конец))))) я памятаю прийшов ше колись в батуту то там чоловік 30 було і тоді всі "валили" а залишився буквально я 1 з тої всьої туси))))Іто я тсарався авжди шось нове вчити)))) тому тіки я 1 в нашому чарівному місті вмію таку фішку в простонародії яку звуть "арчер" і якою мені тіпа притикають з віви мол я тіки її і вмію))) ну то хай зроблять а тоді притикають))) це ж не важко))
Real Hip-Hop music is not just a music.......... J.B. - R.I.P.
|
|
| |
RS | Дата: Суббота, 2008-03-29, 3:14 PM | Сообщение # 155 |
Райтер
| THE_END, +1) да виганяти з трені то дико((( + це ж як треба було опозорити своїх же пацанів шоб не пустити їх на батл віва мерінга який віва ж забила сама і сама організувала в самборі!!! АЙС знає........... це якщо не помиляюсь мав бути реп фестиваль чекали чекали а тут приходить айс і каже там наших пацанів СЄРИЙ не пустив)))))))) вони що живуть десь в міні Єгипті? що належать свому фараону?!?? ОЦЕ для мене дико було! ОТ чого ми З ЕНДом злиняли звідти! нам забороняв сєрий на диСКО які в нас в гімназії ж і проводились! + раз мені треба було в механіці виступити! попросила вчителька яка потім і зал нам здавала ж так він ізза того таку паніку розвів то кароч треба було бачити! ВОТ шо для мене дико! Я не є чиїмось рабом і ставати таким не збирався й не збираюсь
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
Гомін | Дата: Понедельник, 2008-03-31, 6:12 PM | Сообщение # 156 |
Художник
| RS, хм.. дивно. Чомусь нам дозволяє Дмітрієв. Навіть коли ми йому кажемо коли виступили, він навіть не піниться. Незнаю. Серий дійсно трохи нарваний... І якись дивний, але незнаю, як було колись, але можливо він тоді був зациклений на основній групі(хіп-хоп) .. Зараз він чесно кажучи став нормальним і почав більше приділяти увагу брейку. Короче кажучи.. Мені здається ця війна ніколи не припинеться, бо кожен стоїть на сво\му і кожен по-своєму правий.. THE_END, Ну подумаєш ти фішку вмієш робити! Великий геній. Так це круто. Але ж ти теж не все вмієш робити, ну допустимо як Пєтя. Не всі вміють робити ті флаєри чи гелікі(чесно кажучи не добре орієнтуюсь в цих фішках) як Паша! Так, ви по своєму круті, а ми по своєму.У вас нема електриків(і це відноситься до БРЕЙКУ) а у вас нема, але у вас є двахи, які добре танцюють диско. Просто в кожного своє. І можливо хтось вас рахує зрадниками. Ну наприклад Я. Звичайно всі ми не хочему бути рабами когось процитую RS, але все одно порядок якись має бути. Чесно кажучи вже був казус такий у мене з Серим. Він дійсно тоді був не правий і заставляв мене робити те чого мені не треба і чого я не зможу. І встала розвернулась і пішла і пройшов рік, щоб Серий вибачився і я повернулась в основну групу(хіп=хоп). Люди всякі бувають і в кожного свій характер. А Серий така людина яка хоче ідеалу і вірить в цей ідеал.. Ще не все.. Але на цю тему можна дискутувати багато.
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2008-03-31, 7:27 PM | Сообщение # 157 |
Райтер
| Гомін, не люблю терпіти!....... Ще й до того якщо хтось не знає...... Нас називали чи далі називають зрадниками закидаючи нам те що у віві ми народились як брейкери у віві нас всього навчили і так далі по сценарію! Так оТ енд займався до віви у червоній шапочці де викладали пацани з трускавця з ТНТ Там Міша один такий.... потім коли там та лавочка прикрилась він пішов у віву і паралельно їздив тренитись в трускавець з Трускавецькими!(з якими у нас дуже хороші стосунки) А я.... я попав на брейк благодаря яворському ми тоді дружили і він мені запропонував ходити от я й записався! з Турчином зналися ще з гімназії ну і ще туди ходило крім яворського 3 моїх однокласника! так от я думав там будуть чогось учити ще шось таке! А було ось як! Сєрий закривався в себе в КАпТьорці а ми 2 години робили шо хотіли! СЄРий навіть не утруждався підбором та навіть пошуком музла для брейк! Музику діставав Турчин яку качав з нету! так само як і відео брейкерське з фішками яке розходилось по всій віві! ну і сєрому і пєті і паші також! так вот нікого не було і ми кожен пробували те що бачили в тих відео! ті хто займався більше(а це Петя Паша і Турчин, ну і трохи яворський) помогали всім новеньким! ось так ми і вчились брейку а після того як ми(ну принаймні я чогось навчився!) то нас почали різні наші друзі чи там викладачі які нас вчили запрошувати на всякі міс по школах! на всякі дні валентина і так далі...... так от ми так собі ходили(лишній раз посвітитись)))))___) а сєрого просто бісило то шо то всьо без його відома і шо він з тих виступів ніфіга не має!...... він колись за батл віва-мерінга казав шоб ми йому 100$ чи скільки там платили! та такого ніде нема і не буде...... вот чого ми з тої дикості втікли.. А ну і ще! якщо ти там нічого такого особливо не вмів(тобто якшо немав знайомих зі "старічків") то ти пролітав поза виступами поза всякою увагою.................. Добавлено (2008-03-31, 7:25 Pm) --------------------------------------------- кстаті з петьою і пашою я був в недуже хороших стосунках! у нас була така собі міні туса я турчин яворський коблянський фікс....... Добавлено (2008-03-31, 7:27 Pm) --------------------------------------------- Ну і ще хто не знав! якщоб не одна обставина то у мерінзі був би щей яворський.....
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
Гомін | Дата: Понедельник, 2008-03-31, 7:30 PM | Сообщение # 158 |
Художник
| Quote (RS) А ну і ще! якщо ти там нічого такого особливо не вмів(тобто якшо немав знайомих зі "старічків") то ти пролітав поза виступами поза всякою увагою.................. а це ти шось загнув. Такого ніколи небуло і немає. В нас зараз маленькі пацики нишче пого пупа такі фішки виробляють, що у вас щелепа відпаде.. І Дмітрієв ставить тільки тих хто вміє, хоча не завжди. Перший раз я прийшла на змагання,танцювала тільки місяць. Тобто я крім механіки нічого не вміла робити.. він випускає тих, хто хоче. А то що ти казав, що Турчин носив музику і ніхто не вчить. Це ти шось. Там по-перше є Петя і Паша. Які малим допомагають. До нас кожен раз все більше і більше ходять. І вже місця нема. А Дмітрієва, Що сидів в своїй "Каптьорці". Ти Що незнаєш, що Серий майже нічого і незнає в тому брейку???
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2008-03-31, 7:40 PM | Сообщение # 159 |
Райтер
| Quote (Гомін) І Дмітрієв ставить тільки тих хто вміє, ну бачиш ти сама відповіла......... НЕ знаю як у вас там зараз! але колись ТАК і було ставив тільки тих хто вмів! а вмів тільки той хто мав знайомих зі старічків решту ми просто називали "Туристами" які приходили яких серий дивним образом учив з закритої каптьорки і йшли додому....... тому то шо там ВіВа закидає шо ми всьому обязані їм то тоді то просто ппц! серйозно зараз у мерінзі я далі роблю те що й у віві! ЕНД постачає музикою найновішими відео на тренеровках пробуєм і один одному підказуєм помагаєм як краще зробити то або то ну і учим малих! А кстаті ти казала шо у нас щелепи відвиснуть від ваших малих! ми вот з ендом були придумали устроїти змагання тупо для малих по брейку навіть без всякого поділу! стартовий внесок 10грн і переможець забирав усі гроші! суддями були запрошені пацани з трускавця та львова.... віва до останньої хвилини казала шо буде а так і не прийшла........... такщо ви ще наших малюків не бачили...... а у нас є на кого подивитись))))))))))
|
|
| |
Гомін | Дата: Понедельник, 2008-03-31, 7:44 PM | Сообщение # 160 |
Художник
| RS, ну ми тож не лузери! незнаю як було тоді, але зараз петя вчить всіх.. ВСІХ!! Не залежно від того чи він лузер, чи він нічого не вміє.. Quote (RS) Ну і ще хто не знав! якщоб не одна обставина то у мерінзі був би щей яворський..... мені цікаво.. Яка обставина?
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2008-03-31, 7:49 PM | Сообщение # 161 |
Райтер
| Та є одна! але так як тут нема яворського то говорити позаочі не пасує якось П.С. а я й не знав шо ти така цікава))))
|
|
| |
Гомін | Дата: Понедельник, 2008-03-31, 7:52 PM | Сообщение # 162 |
Художник
| RS, а ті мене вважав тупою блондинкою?(риторичне запитання) Чому позаочі?? Невже це так секретно???Добавлено (2008-03-31, 7:52 Pm) --------------------------------------------- Просто думаю.. зі слів Явороського...
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2008-03-31, 7:55 PM | Сообщение # 163 |
Райтер
| Ооооо а от я би послухав що там зі слів яворського! і думаю енд також.......... але просто самому цікавенько
|
|
| |
Гомін | Дата: Понедельник, 2008-03-31, 7:57 PM | Сообщение # 164 |
Художник
| RS, вын нычого такого не розказував... Але знаэш.. Краще б я тебе послухала.. Мены так кортить.. Так ти розкажеш(це ствердження)
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2008-03-31, 8:04 PM | Сообщение # 165 |
Райтер
| просто ВІВА нас так виставляє шо ми прийшли ніхто(ну можливо тільки я) з нас там зробили вони(віва) людей і ми їх зрадили.... ппц просто........... а всі байки які про нас там складають ми й так знаємо! там на брейк ходить шось четверо моїх знайомих які зливають мені всьо шо "Старшакі" там про нас плетуть, але як то кажуть пофіг що говорять головне що говорять! значить бояться(це видно по одній простій обставині БАТЛУ не давали а тільки говорили і говорили, а після того як проІпали в ДЮСШ, розказували шо судді куплені, шо всі судді Мерінгівські шо судді підсуджували і так далі по сценарію...| я завжди в таких ситуаціях кажу "Відмазки для слабаків" | <<<---- це ми з яворським кстаті придумали ) Серйозно невже віва так то всьо сильно сприймає шо уявляє собі шо ми на всьо підем шоб виіграти?? там підкупка людей, може вони ще почнуть думати що ми перед батлом десь їх будем шукати шоб покалічити??? як в серіалах і так далі??? то вже просто смішно стало з тих всіх інтриГ...... і як я може ще раз повторюсь після проіграшу кулаками не машуть! ми їм купу раз пропунували організувати БАТЛ! + якшо вони були так не згідні з тим рішенням могли забити нам ще 1 батл реваншовий десь в себе! ми б 100% не відмовили, ми б навіть до вас в зал прийшли але люди просто покричали шо не правильне суддійство і все! і не захотіли нічого доказувати бо самі знають що доказувати нічого!!! А для переконливості хай просять в ЕНДА відео з тим батлом
|
|
| |