ЕМО
|
|
natkanetka | Дата: Воскресенье, 2008-03-09, 7:26 PM | Сообщение # 301 |
Райтер
Статус: Offline
| я вважаю позераи таких людей: 1) коли людина мені говорить: "я вчора порізала вени, бо мені стали на ногу в автобусі" 2) коли людина говорить: "я єдина зареєстрована емо позитив в Дрогобичі" 3) коли людина говорить: "кохання не існує, життя жахливе, я емо...", а в іншій компанії говорить: "емо то туфта, то таке кончєне" все. а якшо людина просто сказала, шо вона емо, то нормально. до речі, ті, хто кидаються словами типу "позер" направо і наліво, незнаючи людину, теж позери...такшо не говоріть про людей, яких навіть не знаєте.
***CHLOE*** I'm just a kid =)
|
|
| |
Серый | Дата: Воскресенье, 2008-03-09, 10:31 PM | Сообщение # 302 |
Нюб
| da ti EMo , blja mene ywe 4esno zaib .. u , tyt ( v nime4unni) , mowna ix poba4utu na kownomy kroci ---- vonu mene bisjat , xlopciv Emo nedywe bahato , ale div4jat ... maiwe vsi .... tomy ja ix terpitu nemowy !!!
|
|
| |
Паніка | Дата: Воскресенье, 2008-03-09, 11:44 PM | Сообщение # 303 |
Нюб
|
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2008-03-10, 2:13 AM | Сообщение # 304 |
Райтер
| Quote (natkanetka) 3) коли людина говорить: "кохання не існує, життя жахливе, я емо...", а в іншій компанії говорить: "емо то туфта, то таке кончєне" Мега ЗАЧОТ)))
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
natkanetka | Дата: Понедельник, 2008-03-10, 2:20 AM | Сообщение # 305 |
Райтер
| RS, до речі, з такою людиною знайома особисто
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2008-03-10, 3:02 PM | Сообщение # 306 |
Райтер
| дай 5 я також))))
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
natkanetka | Дата: Понедельник, 2008-03-10, 4:02 PM | Сообщение # 307 |
Райтер
| SKEIL, та? а якшо спитати у емо: "ти емо?", то шо вони мають робити, мовчати?чи може сказати: "нє, я не емо і ніколи ним не був!" (як казав RS) ^ ой, вибачайте, то писала Фіджи. ^
Сообщение отредактировал natkanetka - Понедельник, 2008-03-10, 4:03 PM |
|
| |
FIgGy | Дата: Понедельник, 2008-03-10, 4:08 PM | Сообщение # 308 |
Полковник
| то писала я. до речі, можете мене ненавидіти через те шо я емо, але я вважаю, шо кожна людина має право робити шо хоче. уявіть собі якби вас всі так ненавиділи як емо, ну шо?класно би було правда? не розумію шо ви так напосіли на нас, шо хочем, то робим! ми вам не заважаєм, є багато страшніших людей ніж емо!вам просто нема чого чепитись. вас всіх так само бісили готи, просто ви не любите змін, от і все! а якшо вам не подобається, то краще тримайте язика за зубами, бо таке враження шо вас батьки погано виховали!
бууее
|
|
| |
RS | Дата: Понедельник, 2008-03-10, 8:03 PM | Сообщение # 309 |
Райтер
| ненавиджу не емо а ненавиджу людей які не мають свого я, які не знайшли себе! які не знають хто вони! які підстроюються під всіх і всьо заради вигоди, які кароч я про це нераз уже писав... ненавиджу людей які не є людьми ось ТАК
|
|
| |
natkanetka | Дата: Понедельник, 2008-03-10, 9:09 PM | Сообщение # 310 |
Райтер
| RS, даю п'ять)))
|
|
| |
Lee | Дата: Понедельник, 2008-03-10, 9:18 PM | Сообщение # 311 |
Теггер
| Quote (RS) які не знають хто вони! які підстроюються під всіх і всьо заради вигоди, знайома ситуація...знаєм таких...як же ми їх не любим!! а головне такі люди дуже двуличні та лицемірні!! скаржаться тобі на одного, а потім з ним же обговорює тебе!!..не розумію, для чого? тупаки якісь....
www.30stm-ukraine.pp.net.ua
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Четверг, 2008-03-13, 10:44 PM | Сообщение # 312 |
Художник
| позерство то всьо у нас ИМХО
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |
SKEIL | Дата: Четверг, 2008-04-03, 2:08 PM | Сообщение # 313 |
Нюб
| natkanetka, у Дрогобичі самі позери і вони хвастаються тим шо вони емо,а я казала про справжніх емоціональних емо яких до речі у нас НЕМА! і правильно кажунь майже всі дівчата емо в нас і то страшенно бісить вони поняли шо то круто і давай косити під інших,я знаю одну дівчонку яка косить під У.Настю то і пірсінг і стрижка і ше трохи одяг ....... . Добавлено (2008-04-03, 2:08 Pm) ---------------------------------------------
|
|
| |
Гомін | Дата: Воскресенье, 2008-04-06, 2:23 PM | Сообщение # 314 |
Художник
| SKEIL, А ЯКИМ МАЄ БУТИ ТО ТРУ ЕМО?????!!!! дайте мені відповідь на це запитання
Things are broken up and dancе. James Douglas Morrison
|
|
| |
Smile | Дата: Понедельник, 2008-04-07, 8:40 PM | Сообщение # 315 |
Нюб
| ....блін, ви схарили...ну Вас в сраку майже всіх....!!!.... "справжні емо ніколи не кажуть що вони емо.."---бред...якшо у тебе пів морди закриває чьолка, заді-дикобраз, портфель вже рветься від значків і тп і ти кажеш що ти не емо...хіба це не позерство... ??..та й взагалі, хто сказав, яким емо має бути, а?...кожна людина-індивідум, тобто різна, так само й емо.....ну чому кажуть що всі емо повинні плакати....??..емоції бувають різні....якшо тебе весь час пре і тобі весело, то якого х*я ти маєш плакати...лапав би і забивав таких....І взагалі, емо НЕ стиль, і навітьне музика так як дехто каже...це і субкультурою назвати важко...Як на мене , то емо-це стан душі...Схарили мене вже....позир, позир.....а може комусь таким хочеться бути, то шо тоді..? ++++++++++++++++++++++ВБИЙ ПАНКА-СПАСИ ЕМО+++++++++++++++++++++++ НОВА АКЦІЯ ДЛЯ ПАНКІВ...ЗБЕРИ 10 ЕМО-ЧОЛОК І ОТРИМАЄШ ПЛЯШКУ ПОРТВЕЙНУ++++++++++++
.....не судите о мне строго...я B-boy...и это много...))
|
|
| |