ЕМО
|
|
RS | Дата: Среда, 2008-04-09, 9:51 AM | Сообщение # 316 |
Райтер
Статус: Offline
| Quote (Smile) НОВА АКЦІЯ ДЛЯ ПАНКІВ...ЗБЕРИ 10 ЕМО-ЧОЛОК І ОТРИМАЄШ ПЛЯШКУ ПОРТВЕЙНУ++++++++++++ Оце зачьот
-Never Surrender -hUmans can everythink -Я люблю тебя не за то, кто ты, а за то, кто я, когда я с тобой (с) Габриэль Гарсиа Маркес
|
|
| |
natkanetka | Дата: Среда, 2008-04-09, 7:53 PM | Сообщение # 317 |
Райтер
| SKEIL, Hardyguardy, неправда! Добавлено (2008-04-09, 7:53 Pm) --------------------------------------------- Smile, то точно. підтримую
***CHLOE*** I'm just a kid =)
|
|
| |
Smile | Дата: Среда, 2008-04-09, 8:25 PM | Сообщение # 318 |
Нюб
| ....ви тільки нічого не подумайте, але я сам на емо "троха" схожий....))
.....не судите о мне строго...я B-boy...и это много...))
|
|
| |
natkanetka | Дата: Среда, 2008-04-09, 8:57 PM | Сообщение # 319 |
Райтер
| я нє, але всеодно вони нормальні. і тру в нас є! Добавлено (2008-04-09, 8:57 Pm) --------------------------------------------- а ті хто кажуть, шо всюди тільки позери, напевно, судять по собі!!!!
***CHLOE*** I'm just a kid =)
|
|
| |
Гомін | Дата: Четверг, 2008-04-10, 2:56 PM | Сообщение # 320 |
Художник
| На даний момент ця субкультура набула широкого загалу. Існую певний стереотип, що насправді емо - плаксії, що вічно жаліються на життя та прагнуть покінчити своє життя якомога швидше. Це нісенітниця. У емо-кідів є власна ідеологія, тонке емоційне налаштування і т.д. Емо шукають своє кохання, вірять у його щирість, борються за нього. Також для емо характерно вираження та нестримання своїх емоцій, найважливіше - бути собою і не заганяти себе у якісь певні рамки, залишатися завжди собою. У емо свої погляди на життя, яке складається з 2 основних кольорів: чорного (символізіє несправедливість,жорстокість світу) та яскравих кольорів (щасливі емоції, кохання, приємне переживання). Часто це відображається у зовнішньому вигляді послідовників цієї субкультури, але справжні емо ніколи не ставлять зовнішній вигляд вище, аніж саму суть, ідеологію, переконання цієї течії. Тих, кого цікавлять лише стиль та мода, називають позерами, їх легко визначити при звичайній бесіді. Емо намагаються боротися з позерами. В цілому, прихильники цього стилю виглядають так: депресивні хлопці і дівчата з довгим волоссям, яке закриває очі; підмальовані чорним олівцем очі; носять одяг чорного, пурпурового та рожевого кольорів. Невід'ємною частиною образу є штани із заниженою талією та широким шкіряним паском із залізними шпорами. Як за звичай, емокіди носять обвішану різноманітними значками сумку через плече. Хоча зовнішній вигляд кожного індивідуальний, обраний ним самим. Зовнішність для справжніх емо не так важлива, як переконання та душа. На даний момент популярними групами, що виконують музику у стилі "Емо" є AFI, The Used, Neversmile та інші. в енциклопедії вичитала))) Добавлено (2008-04-10, 2:56 Pm) --------------------------------------------- а сама вважаю, що тепер емо стало, як стиль одягу. Бачила одну дівчину і знаю, то вона закадишна готка у душі знає всі дезевсі групи і за характером металістка, тяжкий характер. Короче кажучи, вона тепер вдягається як емо. Але те що в душі вона не змінила і думку свою також не змінила. Позерством це не назвеш і емо також. Просто емо культура настільки стала популяоною, що людей цікавить не її ідеологія, а стиль емо. А ще знаю, що у всій Росії заборонили емо-культуру. так як вона нищить підлітків, які покінчують життя самогубством, ріжуть вени у туалетах ітп. Хоча емо це є веселі люди, які не закриваються в клітьЦЦі якоїсь ідеології. Вони слухают те що їм подоба, вдягають те що їм подоба в різний час і в різних компаніях. Потипу, якщо ти панк ти маєш ходити в цепурі, бити гопників, пити портвейн, вдягати косуху і берци і слухати тільки тяжку музику. Якщо ти порушиш ці закони ти будеш вважатись позером. В принципі емо-культура не має по плану містити позерів, так як вони живуть по законах, які їм подобаються. Тобто вони можуть бути панками в перемішку з гламурним. Тобто це свобода вибору. І всі настільки захопились цим стилем, незнаючи його ідеології(просто напросто забувши її) що всіх навкруги вважають позерами.
Things are broken up and dancе. James Douglas Morrison
|
|
| |
Smile | Дата: Четверг, 2008-04-10, 5:17 PM | Сообщение # 321 |
Нюб
| Гомін, ...то ти так м"яко натякнула на те, що ти емо..?...щодо панків-панк-рок далеко не тяжка музика, а навпаки, ритмічна і весела...
|
|
| |
Гомін | Дата: Пятница, 2008-04-11, 1:29 PM | Сообщение # 322 |
Художник
| Smile, Я Не ЕМО!!! Страус ти! я гот була є і БУДУ!!! Ніколи не зраджу свою культуру!!!! І щоб ти знав існує не тільки скейтерськи панк, як його називають в простонародьє, а ісує тяжкий панк типу Секс пістолс, Експолійтед ітп.!!!!
|
|
| |
Smile | Дата: Пятница, 2008-04-11, 4:03 PM | Сообщение # 323 |
Нюб
| Гомін, Я нЕ сТрАУс.....мля...
|
|
| |
Гомін | Дата: Пятница, 2008-04-11, 6:10 PM | Сообщение # 324 |
Художник
| Smile, А кто? Ведь ти говориш шо ты Ему. А такие бывают только страусы)))
|
|
| |
FIgGy | Дата: Суббота, 2008-04-12, 0:24 AM | Сообщение # 325 |
Полковник
| Гомін, а це вже негарно(( Добавлено (2008-04-12, 0:24 Am) --------------------------------------------- Гомін, а це вже негарно((
бууее
|
|
| |
TECO_ART | Дата: Понедельник, 2008-04-14, 10:51 PM | Сообщение # 326 |
Тоєр
| а я підстригся
той хто вважає мене емо - нупко! СТАВИМО МЕНІ РЕП МІНУС!
|
|
| |
Smile | Дата: Вторник, 2008-04-15, 0:18 AM | Сообщение # 327 |
Нюб
| TECO_ART, слухай, а ти ваще хто..?...ну я маю на увазі як звати тя і як виглядаєш...бо мну шося кажиться, шо я тя десь видів...
|
|
| |
SaInT | Дата: Среда, 2008-04-16, 3:45 PM | Сообщение # 328 |
Теггер
| Як на мене емо-культура переростає в якийсь брєд, переважно всі зважають лише на стиль, а про головне забувають ... P.S. У японських аніме багато героїв носять такі чолки як і емо.
Никогда не спорь с дебилом,иначе ты опустишься до его уровня,где он задавит тебя опытом.
Сообщение отредактировал SaInT - Среда, 2008-04-16, 3:46 PM |
|
| |
Lee | Дата: Среда, 2008-04-16, 11:08 PM | Сообщение # 329 |
Теггер
| яй...тепер вже кожен 2 вважає себе емо!! ... шо забагато-то не здорово..!! Quote (SaInT) Як на мене емо-культура переростає в якийсь брєд ага...шо правда,то правда..
www.30stm-ukraine.pp.net.ua
|
|
| |
Hardyguardy | Дата: Среда, 2008-04-16, 11:35 PM | Сообщение # 330 |
Художник
| жопа....я тепер коли чую слово ЕМО,мене аж трусити починае...
ЛЕЗО.тепер сам по собi
|
|
| |